IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пейдж ранка абсолютно нищо не значи, я виж този сайт: hit.bg - с нула пейдж ранк е. Какво искаш да кажеш, че твоя сайт струва повече ли?

P.S.
    hit.bg е доста голям български портал за неосведомените
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
        Човече, опитах се да се стърпя, ама си КАТАСТРОФАЛНО неграмотен! Сайтът е отражение на грамотността ти и е уникален единствено в твоите очи. Поне намери някой да ти редактира писанията...
        Oценката на Google , сама говори за сайта, Защо и аз да си правя труда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
          Aми , това което е копирал , и е поставил тук, това го прави и дъщеря ми, която е във 3 клас.
          И въпроса не е във , сложноста на сайта , целта ми е , сайта да лесен , за ориентиране - ползване. Ако иска по сложен , Нека да влезе във http://serious-dating.ovo.bg и да потърси линка на сайта , във Google , във него сигурно, няма и да се ориентира.
          Човече, опитах се да се стърпя, ама си КАТАСТРОФАЛНО неграмотен! Сайтът е отражение на грамотността ти и е уникален единствено в твоите очи. Поне намери някой да ти редактира писанията...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
            Абе и аз все се каня да не пиша по тая тема, ама не спирате да ме изкушавате, да ръчкате трола в мен
            Aми , това което е копирал , и е поставил тук, това го прави и дъщеря ми, която е във 3 клас.
            И въпроса не е във , сложноста на сайта , целта ми е , сайта да лесен , за ориентиране - ползване. Ако иска по сложен , Нека да влезе във http://serious-dating.ovo.bg и да потърси линка на сайта , във Google , във него сигурно, няма и да се ориентира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
              Това е последната ми публикация по тази тема.

Общото, Кръстев, е факта, че подобен сайт се прави за минути. Да, колегата Ballomed е малко саркастичен, но съвсем ясно показва, колко "сложно" е да се направи подобен сайт със същата концепция като твоята. Даже ако махне саркастичния тон от неговия сайт - ето ти вече сериозна конкуренция и иди го гони.

Със здраве!
              Абе и аз все се каня да не пиша по тая тема, ама не спирате да ме изкушавате, да ръчкате трола в мен

Коментар

Какво , общо има тая , !! простотия !! със сайта ми, поне аз не можах ,
                да схвана., Както и да е . Аз и без това , не съм очаквал , по добро държание, във форум.
                Това е последната ми публикация по тази тема.

Общото, Кръстев, е факта, че подобен сайт се прави за минути. Да, колегата Ballomed е малко саркастичен, но съвсем ясно показва, колко "сложно" е да се направи подобен сайт със същата концепция като твоята. Даже ако махне саркастичния тон от неговия сайт - ето ти вече сериозна конкуренция и иди го гони.

Със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Абсолютен трепач!
                  Какво , общо има тая , !! простотия !! със сайта ми, поне аз не можах ,
                  да схвана., Както и да е . Аз и без това , не съм очаквал , по добро държание, във форум.
                  Last edited by Kръстев; 08.07.2011, 11:35.

Коментар

Търся инвеститор или съдружие за рекламата на сайта:

http://serious-datings.ovo.bg/

Aко някой има интерес , може да ми пише тук . email unufri@abv.bg
                    Абсолютен трепач!

Коментар

• Търся инвеститор или съдружие за рекламата на сайта:

Aко някой има интерес , може да ми пише тук . email unufri@abv.bg

Мноу сириозен сайт, първиу таков в България. В последно време само с това се занимавам и вече почти си изпих кафето. Сайта няма да се продава, отдава под наем или предостъпва, поне не и за по малко от 6 лв. Мола само за сириозни инвеститори, за сега сайта има 1 (един) потребител, което е 100% увеличение на потребитебителите за последните 5 минути, всеки може да сметне с тия темпове колко ще струва до довечера!!!!

Коментар

To , aко така се раждаха идеи , Можеше и да стане.
                        Аз имам още 3 сайта, които пасти да ,ядът пред тоя, безсмислени. е така ми соят. като единият ,от тях е със два пъти повече хора , от тоя . Но е като всички останали ,и се губи ,стойноста му , няма стойност, разбираш ли.
                        Kойто е влизал във serious-dating.ovo.bg може и да е влизал, и във другият , и да го е видял и него, понеже имам поставен банер във сайта.
                        Търся инвеститор или съдружие за рекламата на сайта:
                        serious-dating.ovo.bg
                        Aко някой има интерес , може да ми пише тук . email reltih_1970@abv.bg

Коментар

Егати мерака да го купиш тоя сайт, затапи ни всички желаещи.... Кръстев продавай му го и ползвай шаблон N2, за следващия проект!
                          To , aко така се раждаха идеи , Можеше и да стане.
                          Аз имам още 3 сайта, които пасти да ,ядът пред тоя, безсмислени. е така ми соят. като единият ,от тях е със два пъти повече хора , от тоя . Но е като всички останали ,и се губи ,стойноста му , няма стойност, разбираш ли.
                          Kойто е влизал във serious-dating.ovo.bg може и да е влизал, и във другият , и да го е видял и него, понеже имам поставен банер във сайта.

Коментар

• ДАли, ако всички дадем по 5 кинта, Кръстев ще се смили и ще ни спести новия калабалък ?

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Aз давам 5 кинта. Първи път!
                              Егати мерака да го купиш тоя сайт, затапи ни всички желаещи.... Кръстев продавай му го и ползвай шаблон N2, за следващия проект!

Коментар

Направих , малко промени, виж , и дай ОЦЕНКА .
                                Kоя сграда , пък сега.
                                Но така ,определено е по добре ,,, и според мен.

Коментар

Working...
                                X