IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    За да го продадеш, някой трябва да го пожелае, обаче. Както е тръгнало, тук ще те озори - ако толкова вярваш, може и да намериш доп.кураж и да го развиеш дори сам този стадий...и така да си го харесаш, че да не ти се дава повече. Или да приемеш, че този път не ти е провървяло и да потърсиш по-внимателно идеалното решение. Няма да ти е лесно но, така, успехът е по-сладък.
    Спомни си древната самурайска поговорка:
    "Падни сто пъти, стани сто и един и продължи напред".
    Аз не бързам , ако някои иска може да вложи във това , което вижда към момента.
    А и да го харесам , няма непродаваеми неща , стига да попаднеш на подходящият човек .
    Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 00:10.

Коментар

• За да го продадеш, някой трябва да го пожелае, обаче. Както е тръгнало, тук ще те озори - ако толкова вярваш, може и да намериш доп.кураж и да го развиеш дори сам този стадий...и така да си го харесаш, че да не ти се дава повече. Или да приемеш, че този път не ти е провървяло и да потърсиш по-внимателно идеалното решение. Няма да ти е лесно но, така, успехът е по-сладък.
      Спомни си древната самурайска поговорка:
      "Падни сто пъти, стани сто и един и продължи напред".

Коментар

Ами, например, какво предлагаш срещу определена подкрепа, за начало - нали така се прави сделка м/у две страни...
        Това е много относително. Зависи за какво става на въпрос, но по принцип % от сайта. А и вече се замислям дали да не го продам. Нямам представа как ще се развият събитията, както изглежда всичко ще става във движение.

Коментар

• Ами, например, какво предлагаш срещу определена подкрепа, за начало - нали така се прави сделка м/у две страни...

Коментар

Мога ли да бъда сигурен, преди нещо да се е случило? Не. По-скоро, има известно движение, обсъждане, подготвя се среща на тема Х и толкова. Да си намерил ивнеститор означава, обаче, да сте си стиснали ръцете и нещата да са офорчени надлежащо - в този смисъл, рано е да се каже. Но, ако наблюдаваш /виж пък, не се сещам как би могъл/ хода на процеса, сигурно, ще ти светне. В момента това, което разбирам за твоя случай е, че те питат за уникалното /ако щеш, като концепция ++/, което отличава твоя проект от всички останали. И се затруднявам сам да го определя. Виждам думи, но, не и ангажимент от ТВОЯ страна - при това положение, доста ще те озори. Казвам го от опит, т.к. този ми е втори проект, с който търся инвеститори тук. Първият път успях след близо половин година усилена комуникация, сега нещата са долу-горе същите пък, да видим. Сериозно: Желая ти успех но, не виждам да си убедителен. Отделно, факторът достоверност изисква много, а ти влагаш малко /като цяло/, за да те вземат на сериозно. Понеже не сме конкуренти, няма да сгрешиш, ако /за кой път го казвам?/ си прецизираш нещата. Толкова засега от мен
            Какво искаш да кажеш с това, Виждам думи, но, не и ангажимент от ТВОЯ страна.

Коментар

• Мога ли да бъда сигурен, преди нещо да се е случило? Не. По-скоро, има известно движение, обсъждане, подготвя се среща на тема Х и толкова. Да си намерил ивнеститор означава, обаче, да сте си стиснали ръцете и нещата да са офорчени надлежащо - в този смисъл, рано е да се каже. Но, ако наблюдаваш /виж пък, не се сещам как би могъл/ хода на процеса, сигурно, ще ти светне. В момента това, което разбирам за твоя случай е, че те питат за уникалното /ако щеш, като концепция ++/, което отличава твоя проект от всички останали. И се затруднявам сам да го определя. Виждам думи, но, не и ангажимент от ТВОЯ страна - при това положение, доста ще те озори. Казвам го от опит, т.к. този ми е втори проект, с който търся инвеститори тук. Първият път успях след близо половин година усилена комуникация, сега нещата са долу-горе същите пък, да видим. Сериозно: Желая ти успех но, не виждам да си убедителен. Отделно, факторът достоверност изисква много, а ти влагаш малко /като цяло/, за да те вземат на сериозно. Понеже не сме конкуренти, няма да сгрешиш, ако /за кой път го казвам?/ си прецизираш нещата. Толкова засега от мен

Коментар

Кръстев, с тези запетайки стреляш като картечница. Един Господ знае, за какво ги слагаш но, от тях нищо не се разбира. Когато ти говорят за грамотност, хората и това имат предвид. А за спор по същество от твоя страна - извини ме - не видях смислен довод. Искаш ли да се обзаложим кой от двама ни пръв ще намери инвеститор? Засега, на 5 лева, да не кажеш, че те душа нещо
                Да не си намерил вече я, я разкажи такова чувство имам . Аз трудно ще намеря понеже ми трябва , не каква да е рекламка аз по скоро ще го продам . Но знае ли човек.
                Last edited by Kръстев; 08.07.2011, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
                  Значи 0878112817 е импулсен телефон , няма смисъл, просто няма смисъл. За сайта , това е един пример, как , нямаш сметка от, не реални, потребители, това исках да обясня.
                  Кръстев, с тези запетайки стреляш като картечница. Един Господ знае, за какво ги слагаш но, от тях нищо не се разбира. Когато ти говорят за грамотност, хората и това имат предвид. А за спор по същество от твоя страна - извини ме - не видях смислен довод. Искаш ли да се обзаложим кой от двама ни пръв ще намери инвеститор? Засега, на 5 лева, да не кажеш, че те душа нещо

Коментар

• Колеги, мисля че е време да престанем.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      голяма си досада)))
                      в другия, сериозния...сайт се пазим от самите себе си )))

А ти видя ли dating сайта на инвестора - горе - aha.bg - 850хил. потребители, явно не подбират сериозни, несериозни ))
                      обиколил съм много такива, аха- елмаз и кой ,ли не друг. A видя ли ,тоя във Google. , За него какво ,мислиш. И все пропускам , да ви спомена, за лентата със инструменти във сайта ми . За тук ще ви е много полезна.
                      Last edited by Kръстев; 08.07.2011, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        ......

интересно защо телефона на обявата е импулсен...
                        голяма си досада)))
                        в другия, сериозния...сайт се пазим от самите себе си )))

А ти видя ли dating сайта на инвестора - горе - aha.bg - 850хил. потребители, явно не подбират сериозни, несериозни ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
                          Значи 0878112817 е импулсен телефон , няма смисъл, просто няма смисъл. За сайта , това е един пример, как , нямаш сметка от, не реални, потребители, това исках да обясня.
                          Дааааа бЕ, вЕрвам ти!
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            чудя се на юнаците от инвестор.бг как са пропуснали този могъщ сайт flodareltih.ovo.bg

яката работа

понеже е петък ден на майстора ..може да се занимавам с глупости

203 000 км., 115 кон.с., 2 000 куб.см, Бензин, 4(5) Врати, ...
                            Kолата се продава на части, за повече информация относно , цен...
                            Продавач: Mануш Кръстев, (0878) 112817, reltih_1970@abv.bg

Last edited by Kръстев; 08.07.2011, 17:00.

Коментар

• чудя се на юнаците от инвестор.бг как са пропуснали този могъщ сайт flodareltih.ovo.bg

яката работа

понеже е петък ден на майстора ..може да се занимавам с глупости

203 000 км., 115 кон.с., 2 000 куб.см, Бензин, 4(5) Врати, ...
                              Kолата се продава на части, за повече информация относно , цен...
                              Продавач: Mануш Кръстев, (0878) 112817, reltih_1970@abv.bg

Last edited by mibova; 08.07.2011, 16:36.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Пейдж ранка абсолютно нищо не значи, я виж този сайт: hit.bg - с нула пейдж ранк е. Какво искаш да кажеш, че твоя сайт струва повече ли?

P.S.
                                hit.bg е доста голям български портал за неосведомените
                                За да спори , човек тук, трябва да има , здрави нерви. Не че на мен ми липсват, но постоянно , се повтарям.
                                И още нещо, не съм тук , за да си хваля сайта.
                                Има пусната тема , и мисля че, ако нямаш интерес ,не е нужно да ми задръстваш темата. И още нещо, видя ли на колко дни ми е сайта, във него си пише, не е включен към , машини , които да бълват, не реални, потребители, И щом така мислиш за пейдж ранк , продължавай във тоя дух. Eто и един пример, за сайт които няма стойност , за мен. flodareltih.ovo.bg сайта е мой.
                                беше включен , към такива машини, да изкараха го на 1 страница на Google за около 2 седмици. за тея 2 седмици аз нямам една регистрация във сайта. Просто исках да видя за какво става на въпрос. Виж има ли ,пейдж ранк. имал е 1/10 , сега го погледнах. Като тоя сайт е на 8 месеца, и има 50,60 потребителя , а serious-dating.ovo.bg на 95 дни. 167 потребителя. 4/10 пейдж ранк. Та мисълта ми е такава когато, нямаш потребители във сайта. Скоро няма да изкараш пари от него. пък сайта нека ,си е на първа страница Google.
                                Last edited by mibova; 08.07.2011, 16:36.

Коментар

Working...
                                X