IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кръстев така и не разбра, че:
    1. Инвестирането се прави с цел печалба
    2.Инвестирането не е хазарт
    3.Най-рискованият елемент, в случая, е той самия с това си отношение и няма да намери инвеститор, особено сериозен, ако се държи така.
    Дайте да сравним - става ли? - моя проект с неговия. Споделете, кой вижда смисъл и дали е получил някаква насочваща информация, кой от двама ни виждате като по-зрял, достоверен и диалогичен, пък той /Кръстев/ да си вади сам изводите. Аз също взех да се уморявам да му помагам - той не се възползва от наистина безплатното, но безценно, като култура, което му бе обяснено тук неведнъж, ами продължава като коч, напред с рогата, да ни "обработва".

Моля, колеги, дайте Вашата оценка, на база прочетено, чуто, проучено на единия и другия проект по петобалната скала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
      Не реших да се завърна. Tук не съм да си оценявам сайта : Google го оценява не аз или някой друг , аз може само да си го харесвам но не и да го оценявам. Търся инвеститор , инвеститор които
      желае да инвестира във рекламата и бъдещото развитие на на сайта http://serious-dating.ovo.bg , инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното във сайта във замяна на 40% от евентуални приходи за в бъдеще, повече подробности за бъдещото развитие на сайта няма да се дават . За тънкостите няма да ви се разкрива дори да сте инвестирал !! Уникалното !! няма да ви се разкрива. Със две думи влага се на сляпо , като рискуваш
      .Мисля че съм изчерпателен от към отговори за интересуващите се само от тънкостите - уникалното. http://serious-dating.ovo.bg
      Браво на човека. Ей така се прави бизнес. Пък ние сме ебаси тъпаците задръстени,дето бизнеса ни е първо да дават и после да чакат да получат нещо.
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Кръстев, ти самия си уникален, ама нещо не ме напъва отвътре да инвестирам в каквото и да е твое начинание! Капиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Гунчо Разгледай мнение
          Преди да си биеш камшика сподели поне на колко $ (ориентировачно) си оценяш сайта.
          Не реших да се завърна. Tук не съм да си оценявам сайта : Google го оценява не аз или някой друг , аз може само да си го харесвам но не и да го оценявам. Търся инвеститор , инвеститор които
          желае да инвестира във рекламата и бъдещото развитие на на сайта http://serious-dating.ovo.bg , инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното във сайта във замяна на 40% от евентуални приходи за в бъдеще, повече подробности за бъдещото развитие на сайта няма да се дават . За тънкостите няма да ви се разкрива дори да сте инвестирал !! Уникалното !! няма да ви се разкрива. Със две думи влага се на сляпо , като рискуваш .Мисля че съм изчерпателен от към отговори за интересуващите се само от тънкостите - уникалното. http://serious-dating.ovo.bg
          Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 10:40.

Коментар

• Преди да си биеш камшика сподели поне на колко $ (ориентировачно) си оценяш сайта.

Коментар

• Съгласен съм да купя 30% от този сайт. предлагам 2,99лв. Някой ще надхвърли ли това предложение?

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                1) Неграмотността ти е факт,.. !
                2) Този бизнес не ме интересува пряко - Чукча читатель. Не писатель.. . но и за лаик като мен си постигнал "висоти"
                3) С google не знам какво искаш да кажеш, защото не стигнах далеч в разглеждането на "уникалното" ти начинание...
                Много хора надолу са ти дали безплатни съвети, що се отнася до бизнес-начинанието ти.
                Ще ти дам безплатен урок по граматика. Запетаята отделя мисълта (това е обяснетието за най-малките умствено хора - ДЕЦАТА). С думи най-прости - там, където се слага запетая, поеми въздух - все едно завършваш мисълта. Ако има някаква мисъл при теб ...

P.S. Чувал ли си приказката "Да се обеси не да се помилва" - на твоя сайт му турих вече запетайката. Ма едва ли ще разбереш!
                A пък на мен взе че ми писна от простотия, на мен ми беше ясно че тук няма да стане. И това което искате да разберете то това не се продава, или поне няма да го разберете. Вземете си един безплатен шаблон от оvo , или пък за 5, 50,60 лв . си купете. А пък аз се махам от тук щото вече много ми писна.
                Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 08:34.

Коментар

Oценката на Google , сама говори за сайта, Защо и аз да си правя труда.
                  1) Неграмотността ти е факт,.. !
                  2) Този бизнес не ме интересува пряко - Чукча читатель. Не писатель.. . но и за лаик като мен си постигнал "висоти"
                  3) С google не знам какво искаш да кажеш, защото не стигнах далеч в разглеждането на "уникалното" ти начинание...
                  Много хора надолу са ти дали безплатни съвети, що се отнася до бизнес-начинанието ти.
                  Ще ти дам безплатен урок по граматика. Запетаята отделя мисълта (това е обяснетието за най-малките умствено хора - ДЕЦАТА). С думи най-прости - там, където се слага запетая, поеми въздух - все едно завършваш мисълта. Ако има някаква мисъл при теб ...

Ами ето, аз предлагам това което се вижда, и той си решава , вижда ли смисъл във предлаганото , дали си заслужава , всеки сам си преценява , къде да си вложи парите. Повече подробности, след сключване на сделката. Мога да кажа само , още ще се развива сайта. Но нали се сещаш , че няма как да кажа преди сключването на сделката щото така всеки , ще си направи.
                  P.S. Чувал ли си приказката "Да се обеси не да се помилва" - на твоя сайт му турих вече запетайката. Ма едва ли ще разбереш!
                  Last edited by jess; 09.07.2011, 04:50.

Коментар

хехе добре бе приятел, като отговаряш така превключвам и аз на режим "несирьозно"...признай си без бой че ни будалкаш тука всички за да гледаш сеир. За къв "сайт" ми говориш изобщо след като имаш всичко на всичко 2500 посещения от които сигурно поне 5 са мои...или може би нещо брояча ти не отчита правилно. Сложил ми бай хуй темплейт на блога, намерил бил пазарната ниша, дошла му гениалната идея докато бил в кенефа и ся търсел да я продава без да дава обяснения..."подробностите след сделката". хахаха тва се едно да продаваш кашон пълен с нещо за ХХХ пари...ама дали са домати или диаманти не се знае преди да си го купил...шшш я обясни ни тука на нас по-простите този нов вид сделки и как се формира цена на продукт с неизвестни качества ;-)
                    Ок , няма да го обсъждаме, явно не си заинтересован. Аз по надолу съм написал, влагаш във това което е. до момента. това което виждаш. , Или искаш да ти кажа първо как съм решил да развия сайта. Ми то така е по добре ,защо да си даваш парите , аз като ти кажа ,то ти излиза безплатно , нали. Варианта е съгласяваш се на това което е до момента , ако не те устройва няма зделка.
                    Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 02:14.

Коментар

Това което ме питаш е не сериозно, да го говорим във форум , или на email . Но по принцип съм решил , да се вложат възможно повече пари във сайта. ако е на % от него. Ако говорим за целият проект, смисъл не е за тук разговора , дълго е за обясняване.
                      хехе добре бе приятел, като отговаряш така превключвам и аз на режим "несирьозно"...признай си без бой че ни будалкаш тука всички за да гледаш сеир. За къв "сайт" ми говориш изобщо след като имаш всичко на всичко 2500 посещения от които сигурно поне 5 са мои...или може би нещо брояча ти не отчита правилно. Сложил ми бай хуй темплейт на блога, намерил бил пазарната ниша, дошла му гениалната идея докато бил в кенефа и ся търсел да я продава без да дава обяснения..."подробностите след сделката". хахаха тва се едно да продаваш кашон пълен с нещо за ХХХ пари...ама дали са домати или диаманти не се знае преди да си го купил...шшш я обясни ни тука на нас по-простите този нов вид сделки и как се формира цена на продукт с неизвестни качества ;-)

Коментар

Г-н Кръстев, Аз съм сериозен инвеститор и желая да получа информация как мога да участвам във вашия проект. Какъв процент от собсвеността на сайта сте готов да продадете и на каква цена?
                        Това което ме питаш е не сериозно, да го говорим във форум , или на email . Но по принцип съм решил , да се вложат възможно повече пари във сайта. ако е на % от него. Ако говорим за целият проект, смисъл не е за тук разговора , дълго е за обясняване.Ако имаш наистина интерес към сайта, пиши ми на
                        email , ще се разберем , да се срещнем и ще го обсъдим .
                        Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 01:29.

Коментар

• Г-н Кръстев, Аз съм сериозен инвеститор и желая да получа информация как мога да участвам във вашия проект. Какъв процент от собсвеността на сайта сте готов да продадете и на каква цена?

Коментар

Ами ето, аз предлагам това което се вижда, и той си решава , вижда ли смисъл във предлаганото , дали си заслужава , всеки сам си преценява , къде да си вложи парите. Повече подробности, след сключване на сделката.
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Добре де2 ЗАЩО, аджеба, да влага?
                              - Освен, че ти искаш това да стане, той какво ще получи и как смяташ да му го осигуриш? Опитвам се тук простичко да ти обясня, какво интересува един неутрален към теб, външен човек...
                              Ами ето, аз предлагам това което се вижда, и той си решава , вижда ли смисъл във предлаганото , дали си заслужава , всеки сам си преценява , къде да си вложи парите. Повече подробности, след сключване на сделката. Мога да кажа само , още ще се развива сайта. Но нали се сещаш , че няма как да кажа преди сключването на сделката щото така всеки , ще си направи.
                              Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 00:32.

Коментар

• Добре де, ЗАЩО, аджеба, да влага?
                                - Освен, че ти искаш това да стане, той какво ще получи и как смяташ да му го осигуриш? Опитвам се тук простичко да ти обясня, какво интересува един неутрален към теб, външен човек...
                                Last edited by Pyramid; 09.07.2011, 00:22.

Коментар

Working...
                                X