IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами завърши го, и тогава опитай отново. На готов продукт, изведен на пазар, много по-лесно се намира спонсориране.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Вярвай, ако и на външните им излезеш с тукашните си номера, и те няма да клъвнат. Виждали са сайтове, сайтенца и платформи а приказките за "много сериозни работи" и те оттам идват. По-добре, разкритикувай сам своя проект и не скачай само, защото ти се скача. Имам предвид, скачане преди да си довел нещата до готовност - иначе, те чака горчиво разочарование. А това, че нямаш готовност, за мен е повече от очевидно.

Прочее, опита ли да си регистрираш проекта на www.bban.eu ?
      Значи нещата са на самият край говоря за сайта, за 1 седмица работа, обаче не бързам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
        Ами аз за това не исках да говоря , понеже ми е ясно за какво идва реч. и търся варианти на вън . тук няма да стане.
        Вярвай, ако и на външните им излезеш с тукашните си номера, и те няма да клъвнат. Виждали са сайтове, сайтенца и платформи а приказките за "много сериозни работи" и те оттам идват. По-добре, разкритикувай сам своя проект и не скачай само, защото ти се скача. Имам предвид, скачане преди да си довел нещата до готовност - иначе, те чака горчиво разочарование. А това, че нямаш готовност, за мен е повече от очевидно.

Прочее, опита ли да си регистрираш проекта на www.bban.eu ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
          Ами аз за това не исках да говоря , понеже ми е ясно за какво идва реч. и търся варианти на вън . тук няма да стане.
          Празна ниша , за колко време.
          Не знам ти дали си виждал но аз съм виждал копие на facebook , обаче това копие кога ще го стигне, нали се сещаш че никога. Тия пари се влагат точно за това за да него стигнат ,копията защото няма сайт които да неможе да се копира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Във фейсбук са вложили,
            Първо, голяма идея в празна ниша,
            Второ, много неблагодарен труд първите месеци при ниско заплащане,
            Трето, тези двете са привлекли в последствие рекламодатели и така се е разраснал. След като докажеш 6 месеца пазарно присъствие, и нашите тъпи банки могат да ти дадат кредит но, дотогава, дупе да ти е яко. Защото, те наистина са тъпи, вЕрвай Бога

Коментар

• Във фейсбук са вложили,
              Първо, голяма идея в празна ниша,
              Второ, много неблагодарен труд първите месеци при ниско заплащане,
              Трето, тези двете са привлекли в последствие рекламодатели и така се е разраснал. След като докажеш 6 месеца пазарно присъствие, и нашите тъпи банки могат да ти дадат кредит но, дотогава, дупе да ти е яко. Защото, те наистина са тъпи, вЕрвай Бога

Коментар

• Първоначално изпратено от Гунчо Разгледай мнение
                Пич недей продава!!! Имаш уникален проект. По-добре си запази 100% от собствеността и изтегли сам кредит за 50-100К, сигурен съм че никоя банка няма да ти откаже като им представиш бизнес идеята си!
                Това е само пример : със по малки суми , всичко е обречено. просто ще си бъде поредният сайт. За това казвам че тука във БГ няма кой да вложи такива средства ,и мисля за други варианти.
                Само да ви попитам някой от вас , знае ли facebook колко пари са вложили , за да бъде това което е . 1 млр. само не съм сигурен евро или долари бяха, това е истината , Кой щеше да знае за него ако нямаше такава реклама ,,,,,, никой.
                Май се отчаяхте , а това е само пример.
                Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 14:29.

Коментар

• Пич недей продава!!! Имаш уникален проект. По-добре си запази 100% от собствеността и изтегли сам кредит за 50-100К, сигурен съм че никоя банка няма да ти откаже като им представиш бизнес идеята си!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    някой е спрял да си пие хапчетата
                    Да така ще реагират повечето хора, по принцип и аз така щях да реагирам . но така го виждам като 100% сигурно.

Коментар

• Кръстев, прочети "Всичко може да се договори" на Гевин Кенеди

Коментар

• някой е спрял да си пие хапчетата
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          А бе истината е в запетайките!
                          1. 40% От бъдещи приходи, това е във замяна на инвестицията ви.
                          2. 40% Като пари , не мога да кажа колко са понеже това зависи от инвестицията .Колкото е по голяма толкова повече ще са потребителите и естествено приходите.
                          Просто споделям : Един пример , значи аз обмислях варианта 5000 - 10 000 EUR да се вложат като реклама. Обаче реално това е малка сума и гаранции никакви . смисъл кога сайта ще започне да изкарва добри приходи.
                          Със такава сума и аз незнам .Според мен трябва да се вложат , много по големи средства,от порядъка на 50 000 - 100 000 EUR. При тоя вариант не само аз но и вие сигурно се досещате че със такава реклама,провал няма как да има. Но понеже във БГ такива средства е абсурд някой да вложи , и аз няма как да кажа колко струват 40% .. 40% това е бъдещ приход , а не цената на сайта , сайта е безплатен както знаете че са без пари при ovo. И за това обмислям други варианти понеже в БГ няма как това да стане.
                          Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 14:00.

Коментар

• А бе истината е в запетайките!

Коментар

• Коментар

• Е все пак на колко ги оценява чичо гугъл тези 40%? Според мен ако не намериш инвеститор до края на другата седмица не се отчайвай, все пак е сезона на отпуските...бизнес активността в този период е по-ниска от обикновеното. Обмисли възможността да направиш едно IPO или сайт от рода на serious-investor.ovo.bg където да събереш само сериозните инвеститори. Горе, главата, не, се, отчавай, успех, не се отказвай лесно и не обръщай внимание на хората тук...те много ти завиждат за проекта!

Коментар

Working...
                                X