Ами завърши го, и тогава опитай отново. На готов продукт, изведен на пазар, много по-лесно се намира спонсориране.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tърся инвеститор или съдружие.
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВярвай, ако и на външните им излезеш с тукашните си номера, и те няма да клъвнат. Виждали са сайтове, сайтенца и платформи а приказките за "много сериозни работи" и те оттам идват. По-добре, разкритикувай сам своя проект и не скачай само, защото ти се скача. Имам предвид, скачане преди да си довел нещата до готовност - иначе, те чака горчиво разочарование. А това, че нямаш готовност, за мен е повече от очевидно.
Прочее, опита ли да си регистрираш проекта на www.bban.eu ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеАми аз за това не исках да говоря , понеже ми е ясно за какво идва реч. и търся варианти на вън . тук няма да стане.
Прочее, опита ли да си регистрираш проекта на www.bban.eu ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеАми аз за това не исках да говоря , понеже ми е ясно за какво идва реч. и търся варианти на вън . тук няма да стане.
Не знам ти дали си виждал но аз съм виждал копие на facebook , обаче това копие кога ще го стигне, нали се сещаш че никога. Тия пари се влагат точно за това за да него стигнат ,копията защото няма сайт които да неможе да се копира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВъв фейсбук са вложили,
Първо, голяма идея в празна ниша,
Второ, много неблагодарен труд първите месеци при ниско заплащане,
Трето, тези двете са привлекли в последствие рекламодатели и така се е разраснал. След като докажеш 6 месеца пазарно присъствие, и нашите тъпи банки могат да ти дадат кредит но, дотогава, дупе да ти е яко. Защото, те наистина са тъпи, вЕрвай Бога
Коментар
-
Във фейсбук са вложили,
Първо, голяма идея в празна ниша,
Второ, много неблагодарен труд първите месеци при ниско заплащане,
Трето, тези двете са привлекли в последствие рекламодатели и така се е разраснал. След като докажеш 6 месеца пазарно присъствие, и нашите тъпи банки могат да ти дадат кредит но, дотогава, дупе да ти е яко. Защото, те наистина са тъпи, вЕрвай Бога
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гунчо Разгледай мнениеПич недей продава!!! Имаш уникален проект. По-добре си запази 100% от собствеността и изтегли сам кредит за 50-100К, сигурен съм че никоя банка няма да ти откаже като им представиш бизнес идеята си!
Само да ви попитам някой от вас , знае ли facebook колко пари са вложили , за да бъде това което е . 1 млр. само не съм сигурен евро или долари бяха, това е истината , Кой щеше да знае за него ако нямаше такава реклама ,,,,,, никой.
Май се отчаяхте , а това е само пример.Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 14:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенякой е спрял да си пие хапчетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА бе истината е в запетайките!
2. 40% Като пари , не мога да кажа колко са понеже това зависи от инвестицията .Колкото е по голяма толкова повече ще са потребителите и естествено приходите.
Просто споделям : Един пример , значи аз обмислях варианта 5000 - 10 000 EUR да се вложат като реклама. Обаче реално това е малка сума и гаранции никакви . смисъл кога сайта ще започне да изкарва добри приходи.
Със такава сума и аз незнам .Според мен трябва да се вложат , много по големи средства,от порядъка на 50 000 - 100 000 EUR. При тоя вариант не само аз но и вие сигурно се досещате че със такава реклама,провал няма как да има. Но понеже във БГ такива средства е абсурд някой да вложи , и аз няма как да кажа колко струват 40% .. 40% това е бъдещ приход , а не цената на сайта , сайта е безплатен както знаете че са без пари при ovo. И за това обмислям други варианти понеже в БГ няма как това да стане.Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 14:00.
Коментар
-
Е все пак на колко ги оценява чичо гугъл тези 40%? Според мен ако не намериш инвеститор до края на другата седмица не се отчайвай, все пак е сезона на отпуските...бизнес активността в този период е по-ниска от обикновеното. Обмисли възможността да направиш едно IPO или сайт от рода на serious-investor.ovo.bg където да събереш само сериозните инвеститори. Горе, главата, не, се, отчавай, успех, не се отказвай лесно и не обръщай внимание на хората тук...те много ти завиждат за проекта!
Коментар
Коментар