IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Търся инвеститор , инвеститор които
    желае да инвестира във рекламата и бъдещото развитие на на сайта http://serious-dating.ovo.bg , инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното във сайта във замяна на 40% от евентуални приходи за в бъдеще, повече подробности за бъдещото развитие на сайта няма да се дават . За тънкостите няма да ви се разкрива дори да сте инвестирал !! Уникалното !! няма да ви се разкрива. Със две думи влага се на сляпо , като рискуваш .!! Мисля че съм изчерпателен от към отговори за интересуващите се само от тънкостите - уникалното !! . [url]http://serious-dating.ovo.bg
    Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
    Какво му се връзвате на тоя Кръстев, някакво смотано тинейджърче дето сложило някаква снимка на лузър?

Всички сигурно сте ходили да посещавате тъпия сайт поне по 10 пъти, отделно че във всеки пост си пуска линк към сайта по 2-3 пъти. Откъдето му се вдига и мястото при резултатите от търсене.

Едни и същи лайна си плямпа лапето, вие само му ходите по акъла и хем му генерирате посещаемост, хем и му цъкате на връзките и му дигате рейтинга.

Коментар

• Какво му се връзвате на тоя Кръстев, някакво смотано тинейджърче дето сложило някаква снимка на лузър?

Всички сигурно сте ходили да посещавате тъпия сайт поне по 10 пъти, отделно че във всеки пост си пуска линк към сайта по 2-3 пъти. Откъдето му се вдига и мястото при резултатите от търсене.

Едни и същи лайна си плямпа лапето, вие само му ходите по акъла и хем му генерирате посещаемост, хем и му цъкате на връзките и му дигате рейтинга.

Коментар

• Търся инвеститор , инвеститор които
        желае да инвестира във рекламата и бъдещото развитие на на сайта http://serious-dating.ovo.bg , инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното във сайта във замяна на 40% от евентуални приходи за в бъдеще, повече подробности за бъдещото развитие на сайта няма да се дават . За тънкостите няма да ви се разкрива дори да сте инвестирал !! Уникалното !! няма да ви се разкрива. Със две думи влага се на сляпо , като рискуваш .!! Мисля че съм изчерпателен от към отговори за интересуващите се само от тънкостите - уникалното !! . [url]http://serious-dating.ovo.bg
        Last edited by Kръстев; 10.07.2011, 10:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
          Така само си гоните хората от сайта, поне от време на време , сменяйте профилите., за да не ви разбират че сте от сайта. То нормално за модератор това му е работата но , се нагаждайте според човека,. Учете се от пирамидата. аз ли да ви уча.
          Моля, не злоупотребявай с Ника Ми. Опитвам от маса време да ти покажа грешките и слабостите а ти, вместо да вземеш от дума, току ме сочиш за "пример". , Хора като теб, които са се взели толкова насериозно и гледат толкова презрително на всички - забележи, добронамерени - критики, наистина, живеят в измислен, илюзорен свят. Не ти прави чест, Кръстев, така да се излагаш. Мирясвай, сядай си на задните части и не се излагай, че ми става неудобно да се държа възпитано, честна дума.

Коментар

• Норман, Мануш...или който и да си!

Ще се опитам синтезирано да изложа какво мисля.

1. Сайтът ти няма идейна стойност - нито е първият нито последният сайт за запознанства.
            2. Сайтът ти няма стойност като домейн и(или) марка - колкото и да ти е странно доброто име също струва нещо в този бизнес.
            3. Сайтът ти НЯМА дизайн - това, което според теб е почти готово е пълна скръб за всеки, който ползва интернет и има макар и минимален вкус.
            4. МНОГО ВАЖНО - сайтът ти на практика няма посещаемост.

Казваш дайте 10-20 бона срещу 40% от бъдещи приходи....хм.. ти нямаш хостинг и домейн...предполагам нямаш и фирма.. и как точно ще оформиш документално нещата.

Какво бих направил аз ако ме напече слънцето и реша да вляза в бизнеса със старите моми и селските пръчове
            вместо да дам 20 бона на човек, които явно е 10 години минимум! назад с технология, идея и дизайн.

1. Срещу 10 бона ще си хвана 2-ма (дизайнер и програмист) и ще ми спретнат един лек, бърз и СТИЛЕН и ФУНКЦИОНАЛЕН сайт.
            2. С 2 кампании по 5 бона ще вдигна посещаемостта
            3. Ако случайно капне нЕкой Уеф профит ще са си 100% за мене , а няма да се надлъгвам с някой, който пуска обяви към импулсни телефони.

Жив и здрав и не се занимавай с глупости!
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• със сигурност бих се обидил ако някой ме нарече инвеститор.
              аз съм спекулант моето момче.
              моите "инвестиции" траят максимум няколко часа
              а с инвестора освен , че им пиша във форума , нямам нищо общо
              както и всички коментирали досега в твоята тема.типично по нашенски обаче, ако никой не ти ахне и не ти направи евала значи са модератори , провокатори или глупаци под твоето ниво

ПП кат си работил за инвеститор, да беше поприхванал нещо от него. я как се прави бизнес , я как се представя проект. май само си отбивал номера там за едната заплатка
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                на кривата ракета и космоса и пречи
                е как пък само медератори се събрахме тука и вместо да ти изтрием безсмислената тема пишем като изоглавени ?
                Ами със сигурност не си никакъв инвеститор, аз съм работил за такъв човек 9 години. и имам представа какво е държанието на такъв човек. та няма как да ме убедиш.
                И ако ви пречи темата ми я махнете, а не само да я осирате.

Коментар

• на кривата ракета и космоса и пречи
                  е как пък само медератори се събрахме тука и вместо да ти изтрием безсмислената тема пишем като изоглавени ?
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    търся инвеститор или съдружник за мечти
                    93 дена съм ги мислил по двайсе часа на ден.
                    уникални са ма нЕма а ви кажа кви са.инвестирате 10 до 50 к щот тука си е мизерийка , ако бехте западняци щех да ги оценА на 50-100 к
                    ку са сбъднат ше ви дам 40% от мечтичката.
                    айде народе ! жива далавера си е само 10 к
                    Така само си гоните хората от сайта, поне от време на време , сменяйте профилите., за да не ви разбират че сте от сайта. То нормално за модератор това му е работата но , се нагаждайте според човека,. Учете се от пирамидата. аз ли да ви уча.
                    Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 19:44.

Коментар

• търся инвеститор или съдружник за мечти
                      93 дена съм ги мислил по двайсе часа на ден.
                      уникални са ма нЕма а ви кажа кви са.инвестирате 10 до 50 к щот тука си е мизерийка , ако бехте западняци щех да ги оценА на 50-100 к
                      ку са сбъднат ше ви дам 40% от мечтичката.
                      айде народе ! жива далавера си е само 10 к

Коментар

• Хора, аз викам да спрем да пишем повече в тази тема. Бай Кръстьо остави след себе си достатъчно бисери.

п.с. В краен случай ако толкова Ви присърбят пръстите му пуснете на ЛС адреси и телефони на сериозни психиатрични клиники.

Коментар

Влез тук http://floda.ovo.bg също е мой сайт . гратис ще те пусна. да не вземеш да обеднееш. такъв е сайта какъвто го искаш.

Аве човек,кви са тия чикиджийски сайтове дето ги правиш бе ?
                          Много си зле. Поне се напъни да научиш някой език за писане,че да не се излагаш с тия шаблони.
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            Уникално си тъп Саше
                            Хората правят безплатни сайтове , за да бъдат посещавани от повече хора и оттам да печелят пари от рекламодатели.Там са кинтите Саше!!!
                            Виж собствения си пример който си дал с Фейсбук. Безплатно,безплатно,безплатно................
                            Няма хора които да вложат такива средства. Ако го направиш за еротични запознанства , може и да се регистрирам като VIP за 0,20 ст. за 12 месеца.+ 10 години гратисен период
                            Влез тук http://floda.ovo.bg също е мой сайт . гратис ще те пусна. да не вземеш да обеднееш. такъв е сайта какъвто го искаш.

Коментар

Малко са хората които ще вложат такива средства и не бързам за никъде.
                              Уникално си тъп Саше
                              Хората правят безплатни сайтове , за да бъдат посещавани от повече хора и оттам да печелят пари от рекламодатели.Там са кинтите Саше!!!
                              Виж собствения си пример който си дал с Фейсбук. Безплатно,безплатно,безплатно................
                              Няма хора които да вложат такива средства. Ако го направиш за еротични запознанства , може и да се регистрирам като VIP за 0,20 ст. за 12 месеца.+ 10 години гратисен период
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Ами завърши го, и тогава опитай отново. На готов продукт, изведен на пазар, много по-лесно се намира спонсориране.
                                Малко са хората които ще вложат такива средства и не бързам за никъде , смисъл това са дребни нещица които могат да се завършат максимум до седмица.
                                Last edited by Kръстев; 09.07.2011, 17:06.

Коментар

Working...
                                X