IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Търся инвеститор , инвеститор които
    желае да инвестира във , рекламата и бъдещото развитие на на сайта , инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното във сайта , повече подробности за бъдещото развитие на сайта няма да се дават . http://serious-dating.ovo.bg
    Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
    Много разбираш няма що . Ти погледна ли на ovo колко е ранка 2/10 . И виж на
    http:/serious-dating.ovo.bg след тея месеци дето казваш , виж тогава колко ще бъде, но аз ще ти кажа ще е колкото на инвестора най
    !! малко !! !! И вече вземете та заключете темата , стига стига сте го повтаряли. Така или иначе аз повече няма да пиша по нея , със запетайката на сайта ми. и сигурно няма да сам последният който ще си тръгне със такъв начин на работа....Търся инвеститор , инвеститор които
    желае да инвестира във , рекламата и бъдещото развитие на на сайта , инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното във сайта , повече подробности за бъдещото развитие на сайта няма да се дават . http://serious-dating.ovo.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от myrddraal Разгледай мнение
      Изчетох темата днес и много се смях.

Смятам, че ако се заключи, ще изгубим много.

Само някой да обясни на Кръстев как, къде и кога се поставят препинателните знаци (имаше опит по-рано, ама пак се налага), че ме заболява главата докато се опитвам да го чета.

Кръстев - поне интервалите преди-след-предиислед точка/запетая - разбирам, че не са ти ясни, ама поне си избери къде да е интервала и го прави винаги по един начин.

Относно PageRank-a - и там явно не са ти много ясни нещата, нека се опитам да те открехна, на кратко:

Като нов сайт, Гугъл ти е дал ранк който не се базира на стандартния им алгоритъм, а по-скоро е в следствие на ранка на по-горния домейн - ovo.bg.

Следва период в който сайта ти е в така наречения 'sandbox' (продължаващ около 4 месеца), след което ранка на сайта ти ще се изчисли на базата на реалните критерии за всички сайтове извън 'sandbox'-a.

В резултат - ще си получиш PageRank 0 или максимум 1 за този тип шаблонен сайт, на съб домейн и със слаб трафик и входящи линкове.

Надявам се парадирането за ранка да приключи до тук. Ако може погледни и това за препинателните знаци. Ще ти бъда благодарен.

Други забележки нямам, супер си, продължавай в същия дух!
      Много разбираш няма що . Ти погледна ли на ovo колко е ранка 2/10 . И виж на
      http:/serious-dating.ovo.bg след тея месеци дето казваш , виж тогава колко ще бъде, но аз ще ти кажа ще е колкото на инвестора най
      !! малко !! !! И вече вземете та заключете темата , стига стига сте го повтаряли. Така или иначе аз повече няма да пиша по нея , със запетайката на сайта ми. и сигурно няма да сам последният който ще си тръгне със такъв начин на работа....Търся инвеститор , инвеститор които
      Last edited by Kръстев; 11.07.2011, 10:49.

Коментар

• Изчетох темата днес и много се смях.

Смятам, че ако се заключи, ще изгубим много.

Само някой да обясни на Кръстев как, къде и кога се поставят препинателните знаци (имаше опит по-рано, ама пак се налага), че ме заболява главата докато се опитвам да го чета.

Кръстев - поне интервалите преди-след-предиислед точка/запетая - разбирам, че не са ти ясни, ама поне си избери къде да е интервала и го прави винаги по един начин.

Относно PageRank-a - и там явно не са ти много ясни нещата, нека се опитам да те открехна, на кратко:

Като нов сайт, Гугъл ти е дал ранк който не се базира на стандартния им алгоритъм, а по-скоро е в следствие на ранка на по-горния домейн - ovo.bg.

Следва период в който сайта ти е в така наречения 'sandbox' (продължаващ около 4 месеца), след което ранка на сайта ти ще се изчисли на базата на реалните критерии за всички сайтове извън 'sandbox'-a.

В резултат - ще си получиш PageRank 0 или максимум 1 за този тип шаблонен сайт, на съб домейн и със слаб трафик и входящи линкове.

Надявам се парадирането за ранка да приключи до тук. Ако може погледни и това за препинателните знаци. Ще ти бъда благодарен.

Други забележки нямам, супер си, продължавай в същия дух!

Коментар

• Виж, малкия, поне мен не можеш обвини, че съм скочил отначало да ти разкандърдисвам, нали? Омръзнало му да повтаря, ама като счупен грамофон, се по старата пътечка, по старата пътечка. Няма да ти посещавам постния линк, Кръстев. Писна ми на хуя от него. Както и от твоето "инвестиране в това, което се вижда". Вече и аз взех да виждам как, по някое време, ако се намери ахмак за целта, някой агент Купър-ІІ ще обясни, че това , което се вижда, не е това, което е видял...Докато грамотността ти си остава на трагично недостатъчно ниво.

Коментар

• Търся инвеститор , инвеститор които
            Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
            Много сте безинтересни вече.....!! Спрете се малко намалете темпото. омръзна ми да ви повтарям едно и също нещо. Ако проявявате такъв интерес , може да се срещнем и да го обсъдим, проблем няма. но да си повтаряме едно и също нещо вече ми омръзна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Т.е., подкрепям заключването
              Много сте безинтересни вече.....!! Спрете се малко намалете темпото. омръзна ми да ви повтарям едно и също нещо. Ако проявявате такъв интерес , може да се срещнем и да го обсъдим, проблем няма. но да си повтаряме едно и също нещо вече ми омръзна.
              Last edited by Kръстев; 10.07.2011, 23:06.

Коментар

• Т.е., подкрепям заключването

Коментар

• Явно е, че сме в задъднена улица.
                  Моля модератора да заключи тази 'стойностна тема'
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Абе, момко, тези тонове глупости ги изписа ти и в това те признавам за капацитет. Обаче, просто "инвестиране в идеята" е невъзможно, докато не обясниш на хората как ще им генерираш приходи и с какво ще предпазиш сайта си от провал. Хората това искат да разберат, ама ти явно не стопляш. Закъснял си да се правиш на гений - на красиви приказки просто вече не вярват от времето на Остап Бендер...
                    Знаеш ли, кой е той?
                    !!! Тук не е мястото да давам такива обяснения, нито пък на email . !!!! http://serious-dating.ovo.bg/

Коментар

• Абе, момко, тези тонове глупости ги изписа ти и в това те признавам за капацитет. Обаче, просто "инвестиране в идеята" е невъзможно, докато не обясниш на хората как ще им генерираш приходи и с какво ще предпазиш сайта си от провал. Хората това искат да разберат, ама ти явно не стопляш. Закъснял си да се правиш на гений - на красиви приказки просто вече не вярват от времето на Остап Бендер...
                      Знаеш ли, кой е той?

Коментар

• !!!!! Търся инвеститор , инвеститор които
                        желае да инвестира във , рекламата и бъдещото развитие на на сайта , инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното във сайта , повече подробности за бъдещото развитие на сайта няма да се дават . http://serious-dating.ovo.bg !!!!!!
                        Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        Във връзка с долното, моля модератора да заключи темата ака, както заключва и къде по-безобидни. Мотивът е този че, човекът явно не поема и по-нататъшното глаголене тук може да окаже му мечешка услуга, както и да провокира мнозина към поведение далеч от дория тон и нрави.
                        Модерятор, моля, заключете темата
                        Добре бихте ли ми обяснили , кое не разбрахте . Това за изчерпателен се отнася за хората които не се интересуват от това за което е темата. ами изкат да разберат защо имам толкова потребители - PageRank , а сайта ми няма 100 дни. Другото всичко си е ясно написано. Инвестира се във идеята , за по нататъшно развитие на сайта.И защо да ми заключат темата :Имате ли спомен от както съм си пуснал темата да сам казал нещо напротив на някой. ааааааа. че не ви разбрах , постоянно получавам въпроси от хора които нямат интерес от темата ми като постоянно плюват . е аз защо трябва да отговарям . просто не виждам смисъл ,и няма и да отговарям .Всичко си е ясно обяснено , Ако някой се интересува от това защо ми е толкова PageRank ,защо имам толкова потребители как го постигам .Както казвате тук плаща си комисионнта и ще разбере. !!!! и това със запетайката на сайта ми , какво мислите че не загрявам .Това да не го прави баба ми. аз да не ям доматите със колците. Пак ви казвам като ви пречи я изтриите на ми пука и без това не виждам смисъл , след като потребителите ,интересуващисе от темата ми няма да могат да я виждат , вие ми отговорете защо е така.
                        Спокойно ако това не се оправи , аз сам няма да влизам. И темата ми е съвсем нормална а тук се изписаха тон глупости по нея .И още нещо за хората които не се интересуват от темата ми , а от посочените от мен по горе неща нека си задават правилно въпросите не да търсят под вол теле , защото няма да намерят.
                        Last edited by Kръстев; 10.07.2011, 19:01.

Коментар

• Във връзка с долното, моля модератора да заключи темата ака, както заключва и къде по-безобидни. Мотивът е този че, човекът явно не поема и по-нататъшното глаголене тук може да окаже му мечешка услуга, както и да провокира мнозина към поведение далеч от дория тон и нрави.
                          Модерятор, моля, заключете темата

Коментар

• Пълна непрозрачност и опит за лов на рибка в мътна вода. С тази разлика, че нашият "рибар" е закъснял с има-няма, 10 /десет/ години. Ама нека продължава, нека си намери майстора. Пожелавам му го.

Коментар

• Това е то "Чистата акция")))

Да е жив и здрав Каро )) да не повярва човек какви мащаби на приложение е намерила теорията му

Коментар

• Никой няма да ти се върже Кръстев. "Изчерпателен" означава, че ИЗЧЕРПАТЕЛНО, т.е. максимално пълно обясняваш. Изчерпателно ясно от теб е, че просто си си навил на пръста, че си уникален но, не искаш онвеститорът ти да е информиран. Искаш той да залага, сякаш си тото.
                                Няма да стане. Тиси счупан грамофон, маниак. Да ти клъвне би могъл само далеч по - прост от тебе.
                                ИЗЧЕРПАТЕЛНО ТИ ОБЯСНИХ.

Коментар

Working...
                                X