Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tърся инвеститор или съдружие.
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнениеПравопис и правоговор учили ли сте г-н Кръстев? Защото огромна грамотност струи от поста Ви!
Никога не съм твърдял , че съм много грамотен, но горе долу се справям.
Коментар
-
Правопис и правоговор учили ли сте г-н Кръстев? Защото огромна грамотност струи от поста Ви!
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеНовото във този сайт е , че е само за сериозни връзки , и то се вижда и от правилата. И във него измамници няма как да попадат, нещото което го няма във нито един сайт. а във сайтовете за запознанства 98% от обявите са измамни(фалшиви) Във този сайт няма да попадат такива хора , тук не търсим ,бройка. а качество, сайта е за оставащите 2% от обявите !! Реалните !!
По принцип за това което говориш, за не коректният потребител това е възможно , но във форума , някой там да се пробва , да се изяви . Но след първото му изречение , ще бъде блокиран. и само това е мястото където могат. При самите обяви , е не възможно , обявите преди да ги видят потребителите се одобряват от модератор.И няма кой да си плати за обява а те са VIP ( платени) и да се опитва да мами потребителите, Защото обявата му няма да се одобри. А пък ако е решил, във последствие , след одобрението на обявата, да мами потребителите, най малкото ще бъде блокиран и ще изгори със парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеМислех да ти обясня добронамерено някои неща, ама ме домързя, пък и щом си "съсипал съм около 10", си пекан в тия работи, пък и си прав, кой балък чете общите условия, особенно пък ако има акаунт в гооглето и абв, а както е видно и в инвестора.
Което ме подсеща, инвестора наскоро напазаруваха сайтчета за има няма около милион, ларш са. Що направо не им го продадеш на тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеНещо си се объркал , във момента имам 4 сайта, съсипал съм около 10. от оvo не знам как могат да ми влязат във контролният панел.или където и да било във сайта. Да могат да го махнат ако искат , но не виждам причина за това. когато чрез тоя сайт рекламирам ovo. домейна мога да го сменя по всяко време. Aко се случи това което казваш , примерно. Имам акаунт във Google - Yahoo , и къде ли не още имам акаунти за 1 ден му правя копие на сайта. Не е важен сайта , ами какво е написано във него, сайтове много.
Мислех да ти обясня добронамерено някои неща, ама ме домързя, пък и щом си "съсипал съм около 10", си пекан в тия работи, пък и си прав, кой балък чете общите условия, особенно пък ако има акаунт в гооглето и абв, а както е видно и в инвестора.
Което ме подсеща, инвестора наскоро напазаруваха сайтчета за има няма около милион, ларш са. Що направо не им го продадеш на тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеИ най-важното, като ползваш шаблони и безплатен хостинг, ти не притежаваш нищо. Няма такова нещо като безплатен обяд. Няма сериозен сайт написан на джумла, още по малко някакво шаблонче. Ако искаш да се занимаваш, хвани се, напиши свой собствен функционален сайт, вземи собствен домейн, регистрирай фирма и т.н. и т.н. Да не говорим че за всяко по сериозно начинание трябва да се осигури и поддръжка. Утре ако ти се бъгне нещо по шаблона какво правиш?
И основния въпрос, ако утре от ово ти изтрият сайта, щото нещо там не ги кефи какво правиш? Ти си се съгласил те да имат достъп до цялата информация там, да трият всичко което не ги кефи и да променят общите условия както пожелаят. Това звучи ли ти сериозно? Ти би ли инвестирал и 5 лв. в този сайт?Last edited by Kръстев; 04.07.2011, 17:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеимам наблюдения над повечето които са писали по тема и да ти кажа всеки си е всеки. за тебе кръстев никой няма да си прави труда да си влиза с различен профил. то е и малоумна работа.
Ако бях на твое място бих си водил бележки.
това което се вижда с просто око, че ти неможе да защитиш проекта си. може би защото неструва и ХХ лева или ти липсва опит. Ако не ти се дава пари за консултант влез в нета разрови се и виж как трябва да изглежда един проект и как се представя. Бъдещия ти инвеститор има потребности, както и каките които си (или ще) наредил в сайта си, но по различни. Пред тях не стои въпроса да ли да се регна или не, а парата ми кога ще се възвърне.
Спри да се излагаш, оплаквайки се.
Извлечи си ползите от дотук написаното, а ползи за теб има. Днес ти направи първия си тест - неуспешен, но реален тест .... и то безплатно.
Поздрави и успех!
И основния въпрос, ако утре от ово ти изтрият сайта, щото нещо там не ги кефи какво правиш? Ти си се съгласил те да имат достъп до цялата информация там, да трият всичко което не ги кефи и да променят общите условия както пожелаят. Това звучи ли ти сериозно? Ти би ли инвестирал и 5 лв. в този сайт?
Коментар
-
имам наблюдения над повечето които са писали по тема и да ти кажа всеки си е всеки. за тебе кръстев никой няма да си прави труда да си влиза с различен профил. то е и малоумна работа.
Ако бях на твое място бих си водил бележки.
това което се вижда с просто око, че ти неможе да защитиш проекта си. може би защото неструва и ХХ лева или ти липсва опит. Ако не ти се дава пари за консултант влез в нета разрови се и виж как трябва да изглежда един проект и как се представя. Бъдещия ти инвеститор има потребности, както и каките които си (или ще) наредил в сайта си, но по различни. Пред тях не стои въпроса да ли да се регна или не, а парата ми кога ще се възвърне.
Спри да се излагаш, оплаквайки се.
Извлечи си ползите от дотук написаното, а ползи за теб има. Днес ти направи първия си тест - неуспешен, но реален тест .... и то безплатно.
Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеВижте това със многото профили , не ми го пробутвайте. 1 човек със по 4,5 профила.
Моето скромно мнение е че , по този начин се гонят потребителите от сайтовете.
За това и хората не вярват на сайтове, няма какво да се лъжем. Днес това ми го пробутвате на мен , но утре някой от вас , това го изпитва на гърбът си във др. сайт.
Какво да се прави , живеем във България все пак.
Без последното ти заключение)
Политиката се определя от...главата- Сайта!
В тази връзка, още един съвет, ако го искаш)
Има сайтове, в които ай пи-то е видимо и други, в които модераторите изпращат предупреждение при получаване на съобщение от някого, при който има разлика в местоположението посочено при регистрация и реалното при постване и ....всеки сам после решава как да ползва това инфоLast edited by съни(тя); 04.07.2011, 15:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениещо бре ...човека задава резонен въпрос...Колко пара търси за инвестиране..срещу какво ги търси...какво дава освен безплатната страничка..То всеки средно грамотен за 15 мин. може да си я спретне същата , че и по убавка.....И какво означава търся някой който да я рекламира...много неясно звучи....Къде да рекламира , в нета , по вестници и списания , по ТВ каналите....и т.н. въпросчета
Моето скромно мнение е че , по този начин се гонят потребителите от сайтовете.
За това и хората не вярват на сайтове, няма какво да се лъжем. Днес това ми го пробутвате на мен , но утре някой от вас , това го изпитва на гърбът си във др. сайт.
Какво да се прави , живеем във България все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПак ли ти бе, Дохтуре? Недей го лъга човека, въздух под налягане има само при тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеНа някой от вас, прави ли му впечатление че във който и сайт , форум да влезеш няма тема която да не е задръствана, със подобни неща.
А разни дето хванали един шаблон и безплатен хостинг, дето търсят инвеститори, се наричат ....... .
Този сайт не е твой, че да търсиш инвеститор, със същия успех може да търсиш инвеститор за изграждане на съоръжение за тоу такса на магистрала Тракия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеТърся инвеститор за рекламиране на следните сайтове:
www.avtomobili-i-kamioni-na-staro.free.hit.bg
www.az-deteto.free-web-hosting-for-all.info
www.dalmatincite-100-gledni-tochki.free-host.orgLast edited by Kръстев; 04.07.2011, 14:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеАко много разбираше, трябваше да ти стане ясно.
Като видиш .PagePank: 4/10 на сайта. За сайт на 3 месеца, без реклама.
Всички критикуващи Кръстев, бъдете по-търпеливи! Поне моите успешни бизнес начинания не бих ги започнал ако знаех ,какви трудности ми предстоят... Така че, понякога незнанието е по-голяма сила от знанието... Ъхххъ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар