Първоначално изпратено от acen1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водороден двигател - изход за България от енергийния монопол
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениекако джуланке,аз имах доказателсва,че само икономистите в бг са кухи лейки ...... за физиците нямах,особено защото имаше един стоилов,дето колкото и да съм търсел няква грешка в икономическите му виждания,все не можех да намеря...... обаче човека бе физик-МЕИст .... и за тва бях си направил НЕправилното заключение,че в МЕИто не са кухи лейки .......ама тая заблуда вече е тотално разбита......
и понеже както вече знаеме, за българина ВИСШИСТ квото го незнае,значи го немъ ..на лични ми пратиха нещо интересно- не само руски физики имало по хедж фондовете... я да видиме как бг висшиста ще реагира на тази "новина" :
http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/20...i/?forumsort=2
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениебраточка,ти нямаш нищо общо с инженер,такива като теб са инжИнери......
има разлика между това да си учил нещо и да разбираш...... ,вЕрвай ми.....
И отворил една уста като хипопотам, а не се виждаш, че до шията си в калта.
Хората го виждат и ти го казват.
Такъв като теб, ако дойде да ми иска работа, няма да го назнача и за портиер. Дървен философ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз като инженер виждам какви абсолютни дивотии пише асенчо по инженерна тема, ама като не разбирам от финанси си мислех, че отбира от финансовите работи. Вече съм убеден, че и там е гола вода.
има разлика между това да си учил нещо и да разбираш...... ако си учил в МЕИ ядрена физика и сега разработваш ядрен реактор или убогатяваш уран, тогава те признавам... ама ако работиш в козлудУЙ и гледаш в продължение на 20 години 10 датчика,тогава си нищо повече от охранител,гледащ 10 камери
ако си специализирал двигатели с вътрешно горене и в момента ги разработваш,тогава си инжЕнер ,ако ги поправяш,тогава си инжИнер - демек механик,завършил авто техникум....
та нито охранителя,нито механика имат нещо общо с инжЕнери в цивилизацията,вЕрвай ми.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение"За смисъла на живота, Вселената и всичко останало"
До всички още неизкукали БГ инженери - така, както на вас ви изглеждат писанията на Асенчо за термодинамика, механика и ядрена физика, по съшия начин на всеки още неизкукал икономист му изглеждат неговите писания за икономика
Със здраве!
и понеже както вече знаеме, за българина ВИСШИСТ квото го незнае,значи го немъ ..на лични ми пратиха нещо интересно- не само руски физики имало по хедж фондовете... я да видиме как бг висшиста ще реагира на тази "новина" :
http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/20...i/?forumsort=2
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеНе, това е грешния въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнениеПредлагам да излезем от кризата с перпетуум мобиле, а отговорът е 42
Ще рови по нета да разбере аджеба какво му е толкова интересно.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение"За смисъла на живота, Вселената и всичко останало"
Коментар
-
До всички още неизкукали БГ инженери - така, както на вас ви изглеждат писанията на Асенчо за термодинамика, механика и ядрена физика, по съшия начин на всеки още неизкукал икономист му изглеждат неговите писания за икономика
Със здраве!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеА какъв е въпроса
Със здраве!Last edited by Joan; 15.03.2011, 17:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДа! Бинго! Най-сетне - антигравитация - честно, казвам ти, не вярвах, че някой ще отгатне какво имам предвид! Респект, с теб може да се говори.
Ще те допълня - за антигравитация не е нужен абсолютен покой, а относителен спрямо силовите линии на най-интензивното локално гравитационно поле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнениеПредлагам да излезем от кризата с перпетуум мобиле, а отговорът е 42
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАсене, леко си взел да изперкваш....
Кажи с колко аритметични процента Тесла е по-велик от Айнщайн?
Това въросително изречение е с цел да те събуди и върне към действителността, тази на парите...
Поздрави!
Коментар
Коментар