IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водороден двигател - изход за България от енергийния монопол

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
    браточка,ти нямаш нищо общо с инженер,такива като теб са инжИнери......
    има разлика между това да си учил нещо и да разбираш...... ако си учил в МЕИ ядрена физика и сега разработваш ядрен реактор или убогатяваш уран, тогава те признавам... ама ако работиш в козлудУЙ и гледаш в продължение на 20 години 10 датчика,тогава си нищо повече от охранител,гледащ 10 камери
    ако си специализирал двигатели с вътрешно горене и в момента ги разработваш,тогава си инжЕнер ,ако ги поправяш,тогава си инжИнер - демек механик,завършил авто техникум....
    та нито охранителя,нито механика имат нещо общо с инжЕнери в цивилизацията,вЕрвай ми.....
    а ся кажи кът си голям инжинерин кое е първично - яйцето или кокошката
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

како джуланке,аз имах доказателсва,че само икономистите в бг са кухи лейки ...... за физиците нямах,особено защото имаше един стоилов,дето колкото и да съм търсел няква грешка в икономическите му виждания,все не можех да намеря...... обаче човека бе физик-МЕИст .... и за тва бях си направил НЕправилното заключение,че в МЕИто не са кухи лейки .......ама тая заблуда вече е тотално разбита......
      и понеже както вече знаеме, за българина ВИСШИСТ квото го незнае,значи го немъ ..на лични ми пратиха нещо интересно- не само руски физики имало по хедж фондовете... я да видиме как бг висшиста ще реагира на тази "новина" :

http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/20...i/?forumsort=2
      Асене, намерил си правилния човек. Само той може да направи математически модел и да изследва черната дупка в черепната ти кутия,,,,,,а може би и абсолютният вакуум

Коментар

• Гигов, такива като него се надхващат с лапетата в махалата по повод и без повод - зарежи го.

Коментар

има разлика между това да си учил нещо и да разбираш...... ,вЕрвай ми.....
          Разликата между теб и мен е, че аз поне съм учил нещо и донякъде разбирам, а ти нито си го учил, нито го разбираш.
          И отворил една уста като хипопотам, а не се виждаш, че до шията си в калта.
          Хората го виждат и ти го казват.
          Такъв като теб, ако дойде да ми иска работа, няма да го назнача и за портиер. Дървен философ!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://chitanka.info/lib/text/3571/0

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Аз като инженер виждам какви абсолютни дивотии пише асенчо по инженерна тема, ама като не разбирам от финанси си мислех, че отбира от финансовите работи. Вече съм убеден, че и там е гола вода.
              има разлика между това да си учил нещо и да разбираш...... ако си учил в МЕИ ядрена физика и сега разработваш ядрен реактор или убогатяваш уран, тогава те признавам... ама ако работиш в козлудУЙ и гледаш в продължение на 20 години 10 датчика,тогава си нищо повече от охранител,гледащ 10 камери
              ако си специализирал двигатели с вътрешно горене и в момента ги разработваш,тогава си инжЕнер ,ако ги поправяш,тогава си инжИнер - демек механик,завършил авто техникум....
              та нито охранителя,нито механика имат нещо общо с инжЕнери в цивилизацията,вЕрвай ми.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
                "За смисъла на живота, Вселената и всичко останало"

До всички още неизкукали БГ инженери - така, както на вас ви изглеждат писанията на Асенчо за термодинамика, механика и ядрена физика, по съшия начин на всеки още неизкукал икономист му изглеждат неговите писания за икономика

Със здраве!
                како джуланке,аз имах доказателсва,че само икономистите в бг са кухи лейки ...... за физиците нямах,особено защото имаше един стоилов,дето колкото и да съм търсел няква грешка в икономическите му виждания,все не можех да намеря...... обаче човека бе физик-МЕИст .... и за тва бях си направил НЕправилното заключение,че в МЕИто не са кухи лейки .......ама тая заблуда вече е тотално разбита......
                и понеже както вече знаеме, за българина ВИСШИСТ квото го незнае,значи го немъ ..на лични ми пратиха нещо интересно- не само руски физики имало по хедж фондовете... я да видиме как бг висшиста ще реагира на тази "новина" :

http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/20...i/?forumsort=2

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
                  Не, това е грешния въпрос
                  За мнения и рекламации моля обърнете се към Дъглас Адамс

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
                    Предлагам да излезем от кризата с перпетуум мобиле, а отговорът е 42
                    Недей го тормози Асена с туй число...
                    Ще рови по нета да разбере аджеба какво му е толкова интересно.....

Коментар

Не, това е грешния въпрос

Коментар

До всички още неизкукали БГ инженери - така, както на вас ви изглеждат писанията на Асенчо за термодинамика, механика и ядрена физика, по съшия начин на всеки още неизкукал икономист му изглеждат неговите писания за икономика

Със здраве!
                        Аз като инженер виждам какви абсолютни дивотии пише асенчо по инженерна тема, ама като не разбирам от финанси си мислех, че отбира от финансовите работи. Вече съм убеден, че и там е гола вода.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
                          А какъв е въпроса

Със здраве!
                          Last edited by Joan; 15.03.2011, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Да! Бинго! Най-сетне - антигравитация - честно, казвам ти, не вярвах, че някой ще отгатне какво имам предвид! Респект, с теб може да се говори.
                            Ще те допълня - за антигравитация не е нужен абсолютен покой, а относителен спрямо силовите линии на най-интензивното локално гравитационно поле.
                            Виждам че си запознат, би ли ми обяснил какво точно е гравитацията?

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
                              Предлагам да излезем от кризата с перпетуум мобиле, а отговорът е 42
                              А какъв е въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Асене, леко си взел да изперкваш....
                                Кажи с колко аритметични процента Тесла е по-велик от Айнщайн?
                                Това въросително изречение е с цел да те събуди и върне към действителността, тази на парите...
                                Поздрави!
                                И какво им е КПД то в проценти

Коментар

Working...
                                X