IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водороден двигател - изход за България от енергийния монопол

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
    http://www.bgzeitgeist.com/forum/vie...hp?f=21&t=1190

Ето Ви една фирма която наистина монтира системи с водород. Прочетете внимателно статията.
    Това е едно безкрайно полезно изобретение. Дано не остане сред изгубените открития на 21 век!

Коментар

• http://www.bgzeitgeist.com/forum/vie...hp?f=21&t=1190

Ето Ви една фирма която наистина монтира системи с водород. Прочетете внимателно статията.

Коментар

• За който иска да кара с газ на Браун.

В LANDAENERGY.COM монтират уредби с ННО.
        Ако искате да извадите най-голямата икономия за вашият двигател трябва да им дадете данните на двигателя.
        За КИА СИИД 1.6 дизел икономията от Дизеловото гориво което Американската фирма производител на ННО генератори дава е 50%. Това се постига като се добави една платка/контролер/ за 300лв.
        Цялата система за дизела ще излезе 527+200/монтажа/+300=1027лв.
        Може и по-малко да ти излезе, като спестиш някой елементи, но то е за сметка на икономията от горивото.
        Има и едно друго интересно решение от Тайван, но сайта в момента не се отваря при мен. Виж те го мисля че си заслужава.
        EP-C50 oxy-hydrogen.com
        Можете да си закупите ННО генератор за кола и на vadaenergy.com за 169.9 долара, но там няма допълнителните устройства, а те увеличават икономията на горивото!!!
        Last edited by venznik; 21.03.2011, 00:38. Причина: Допълнение заЕР-50:http://www.taiwantrade.com.tw/EP/12882675/products-detail/en_US/545149/HHYbrid_Fuel_

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
          Това не работи с Браун газ
          То НЯМА КАК да работи с нещо, което не съществува.....
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от venznik Разгледай мнение
            За всеки който се итнересува от приложението на Браун газ може да види това.
            www.multiplaz.com
            Това не работи с Браун газ

Коментар

• Перфектен оксихидрожен за малки и голями работилници.

За всеки който се итнересува от приложението на Браун газ може да види това.
              www.multiplaz.com

Коментар

• И нещо последно: Не се занимавайте да купувате електролизери! Това абсолютно сериозно!
                Правете си ги!!

Коментар

• До Jimmy

Tи, тикво... Кой закон реши че промених
                  И не се научихте, че като ще цитирате, се цитират цели постове (както прави Pyramid)! Иначе никой освен теб не е отговорен и длъжен да ти обяснява, защо си си харесал и извадил три думи точно от второто от петте прости, съставляващи едно сложно изречение и с умствения си еякулат се мъчиш да интерпретираш тия три думи със смисъл, нямащ нищо общо с контекста на цялото написано...
                  Айде сега, си извади главата от долната част на гърба, забърши със мокра кърпичка очичките от гЪзообразното "злато" и почвай пак да четеш, щото нз колко пъти писах че на законите им няма нищо и не е нужно на който и да е да ги променя!
                  Много ще си обстоятелствен също, ако пуснеш като цитат и твое мнение в подкрепа или упрек на някое от нещата които се коментират в тая тема!
                  Упсссс, ма то ти май нямаш такова...
                  Извинявай!
                  Last edited by toty; 18.03.2011, 17:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от toty Разгледай мнение
                    който аз решавам да си му викам оксиводород без да ми се дири сметка защо така съм решил - ами така ме кефи!
                    Ти ако искаш му викай газообразно злато, това пак няма да промени основните закони на физиката.
                    Don't work hard, work smart!

Коментар

Ти ще ме насочиш ли къде мога да отида да ме научат да ходя по вода, че винаги съм го искал
                      Мога да те насоча към частни учители по физика и химия, че явно си пропуснал някои уроци.
                      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Привет балонери, пуснахте ли двигателя
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

http://www.iter.org/proj/itermission някой много спешно трябва да ги вразуми тия хорица, ужас... че и няколко българи до колкото знам участват... не знам с кой парламент са го отменили тука закона за запазване на енергията, ама вече съм сигурен, че тука присъстват такива дето могат да им обяснят че знака за по-голямо или равно трябва да е обърнат обратно....
                          Спасете поне наще , манете ги другите... Вероятно е евтин трик за да може някой да си пробута реакторите! Ето че от "батя си" научих да гледам критично към разните там шарлатани (освен че научих и за реле-регулатора в алтернатора на автомобила.... м-у другото това в скобите е сериозно Благодаря за което! И се извинявам за простотията дето съм изръсил...).
                          За браун газа и предполагаемите обяснения на свойствата - не знам! Казвам това което съм чувал/чел по въпроса... Знам това, че за вдигането на КБД (а от там спестяване на някой лев) на ДВГ не се нуждая от браун газ! Нужен ми е газът от съвсем обикновен електролизер, на който аз решавам да си му викам оксиводород без да ми се дири сметка защо така съм решил - ами така ме кефи!
                          За световната конспирация, поздрав с тая песен: http://vbox7.com/search/?completed=0...e&period=false
                          По международния проект за термоядрен реактор едва ли има объркани-просто, материята там е толкова сложна, че е есно едно:МНОГО МАЛКО Е ЯСНОТО. Затова, иронията тук е неуместна. Известно е също, че нито там, нито където и да било другаде, ЗЗЕ не е отменян, нито се предполага да се отмени. Но съществуват известни флуктуации , аз им викам "надлъжни ЕМВ" /електромагнитни вълни/ и те, най-вероятно, пренасят във вакуума твърде неуловимите количества енергия, които се "явяват" и "изчезват" от точка в точка, което води до шумовете в микровълновия диапазон. с
                          Склонен съм да им отдам и част от реликтовото излъчване, като същи лаик, обаче, няма. ей тъй на, нарочно. Доколкото не влизат в зоната на сегашния ми интерес, ВиК системите. А КБД, или "коефициентът на безполезното действие/ се увеличава наистина много лесно - пробиваш в главата малка дупчица, колкото да свалиш компресията, счупваш поне едната свещ, сипваш по-шибано гориво, слагаш картоф във ауспуха - и си готов.
                          На мига.

Коментар

• http://www.iter.org/proj/itermission някой много спешно трябва да ги вразуми тия хорица, ужас... че и няколко българи до колкото знам участват... не знам с кой парламент са го отменили тука закона за запазване на енергията, ама вече съм сигурен, че тука присъстват такива дето могат да им обяснят че знака за по-голямо или равно трябва да е обърнат обратно....
                            Спасете поне наще , манете ги другите... Вероятно е евтин трик за да може някой да си пробута реакторите! Ето че от "батя си" научих да гледам критично към разните там шарлатани (освен че научих и за реле-регулатора в алтернатора на автомобила.... м-у другото това в скобите е сериозно Благодаря за което! И се извинявам за простотията дето съм изръсил...).
                            За браун газа и предполагаемите обяснения на свойствата - не знам! Казвам това което съм чувал/чел по въпроса... Знам това, че за вдигането на КБ(добре де, да се чете П)Д (а от там спестяване на някой лев) на ДВГ не се нуждая от браун газ! Нужен ми е газът от съвсем обикновен електролизер, на който аз решавам да си му викам оксиводород без да ми се дири сметка защо така съм решил - ами така ме кефи!
                            За световната конспирация, поздрав с тая песен: http://vbox7.com/search/?completed=0...e&period=false

Last edited by toty; 18.03.2011, 00:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Много точно.
                              Синтезира се бира, в краен случай, нещо по-твърдо...
                              Колега, ти не разбра ли, че някои са преоткрили студения термоядрен синтез?
                              Който пак е открит от българин и поради световната конспирация на евреите заедно с нефтените крале не може да се внедри.
                              Световната конспирация ша знайш е толкоз силна, че даже няма да му дадат Нобел на човека. А той спасява света!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Много точно.
                                Синтезира се бира, в краен случай, нещо по-твърдо...
                                Важен е градусът ... на горене..
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X