Рядко се напъвам да отговарям пространно,особено на нови никове, които не искат да си кажат стария, ама за пръв и последeн път го правя с теб:
Тук какво си искал да кажеш, че нещо си се поомотал или ингилизкия ти е лош
Държиш ли все още на думите си? Защото закупуването на монета с тройунция чисто сребро под 80 кинта от българска банка (нали не смяташ, че само фибанката са българска банка) ще ми отнеме 15 минути. Как ще ми доставиш пиефорта и как да съм сигурен, че няма да се изсулиш като мокра връв? Можеш ли да го оставиш на някой или да преведеш сумата за цената му (примерно на Мариан)?
Образованието и възпитанието ми са не по-лоши от тези на Премиера на страната, но благодаря за загрижеността Благодаря и за линковете, но явно в момента няма нищо на тези цени - защо ли?
Много добре цитираш заучени фрази - това би направило много добро впчеталение и би ти спечелило точки на това място - предполагам, че малките момиченца им се връзват. Няма лошо, всеки си има тактика, дано твоята да е успешна, само дето аз не съм малко момиченце и пред мен заучените фрази не вървят Апропо, ти ли си на снимките - да знам поне с кого споря?
Тук какво си искал да кажеш, че нещо си се поомотал или ингилизкия ти е лош
Първоначално изпратено от cadeseus
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Коментар