Първоначално изпратено от krasii
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционно злато и сребро
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от krasii Разгледай мнениенякой може ли да ми каже какви са тези монети-карати тегло(златни са иса малки като монета от 20 ст.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСтига с тия монети с ограничен тираж. Кажете как търгувате инвестиционно сребро. Повечето хора това ги интересува. Монетите които се продават от БНБ , след три години се продават на по-ниска цена в аукционите, а не на по-скъпа. Значи нумизматичната стойност става минусова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПИЕФОРТ НА 75-80 ЛВ Е НАЙ-ДОБРАТА ОПЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ В СРЕБРО"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНикога....
Явно отричаш напълно че възвращаемостта при тези монети идва най-малко пък от цената на метала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от labrador Разгледай мнениеКога очаквате възвръщаемост от монети като:
летница, севт и пегас-а и серията с гласовете ?Last edited by mibova; 13.04.2011, 14:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеok, шом казваш, ти поне ги разбираш тези монети Колко е според теб сериозна оферта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cadeseus Разгледай мнениеПризнавам грешката си в английския, умората ми не е оправдание за нея.
Съгласен съм с облога при условията, които поставяш. Ще цитирам себе си от първият си пост:
"Пример:
За какъв ч_п ми е да купувам "филхармония" или "американски орел" на 80 лв. за тройунция, след като за същите пари от вторичния пазар, мога да взема това:
http://www.bulgariancoins.com/bg/infoCoin.php?id=1865
-пробата му е 999, колкото и на посочените по-горе 2 монети
-за същите пари получавам 1/2 тройунция сребро отгоре
-тиража му е само 5000 бройки"
Очаквам фактура за "филхармония" или "орел" под 80 лв. крайна цена и парите са твои, преведени на посочена от теб банкова сметка.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Признавам грешката си в английския, умората ми не е оправдание за нея.
Съгласен съм с облога при условията, които поставяш. Ще цитирам себе си от първият си пост:
"Пример:
За какъв ч_п ми е да купувам "филхармония" или "американски орел" на 80 лв. за тройунция, след като за същите пари от вторичния пазар, мога да взема това:
http://www.bulgariancoins.com/bg/infoCoin.php?id=1865
-пробата му е 999, колкото и на посочените по-горе 2 монети
-за същите пари получавам 1/2 тройунция сребро отгоре
-тиража му е само 5000 бройки"
Очаквам фактура за "филхармония" или "орел" под 80 лв. крайна цена и парите са твои, преведени на посочена от теб банкова сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cadeseus Разгледай мнениеАко не си разбрал какво искам да кажа с:
"Never argue with a morons, they will bring you down to their level, and beat with experience."
значи твоят английски има нужда от опресняване. Погледни си подписа в профила - израза ти на английски е погрешно структуриран. Не се заяждам, а и не ми се спори повече.
Линка, който си посочил и води до сайт за запознанства няма нищо общо с мен, просто съвпадение на никове.
Когато публикувах първият си пост вчера, в аукциона се продаваха 7-8 пиефорта на цена от 80 лв до 88 лв. Дори ти посочих аукцион от тази сутрин, който е завършил 9-10 часа след поста ти, че изкупуваш пиефорти на 100 лв. и там са продали пиефорт със сертификат за 85 лв.
Ако беше отделил малка част от времето си вчера, което загуби да остроумничиш тук и бе проверил цените в аукциона, нямаше да се стига до излишни полемики.
Държа си на думата и след като ми покажеш фактура за монета от 1 тройунция сребро под 80 лв крайна цена, в посочен от теб PayPal или Moneybookers портфейл ще ти изпратя 100 лв. и ако искаш, ще си купиш един пиефорт за по-малко от 100 лв от аукциона..
за английския няма да спорим - щом не виждаш а-то пред множествено число Но това няма значение реално, тук спорът е друг.
Дай да направим условията на баса - аз ти показвам фактура за закупена днес, утре или в понеделник (не знам кога ще имам време) монета от 1 тройунция сребро (проба 999), закупена от българска банка на цена под 80 лева и ти ми изпращаш на банкова сметка (не се притеснявай, ще дам сметка на друг човек, а ти можеш да кажеш на друг да пусне поръчката, за да не се издаваш), която ти посоча 100 кинта. Това - т.е. номера на сметката и сканираната фактура, естествено, мога да го направя на мейл, който ще ми пратиш на лични. Ок?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ако не си разбрал какво искам да кажа с:
"Never argue with a morons, they will bring you down to their level, and beat with experience."
значи твоят английски има нужда от опресняване. Погледни си подписа в профила - израза ти на английски е погрешно структуриран. Не се заяждам, а и не ми се спори повече.
Линка, който си посочил и води до сайт за запознанства няма нищо общо с мен, просто съвпадение на никове.
Когато публикувах първият си пост вчера, в аукциона се продаваха 7-8 пиефорта на цена от 80 лв до 88 лв. Дори ти посочих аукцион от тази сутрин, който е завършил 9-10 часа след поста ти, че изкупуваш пиефорти на 100 лв. и там са продали пиефорт със сертификат за 85 лв.
Ако беше отделил малка част от времето си вчера, което загуби да остроумничиш тук и бе проверил цените в аукциона, нямаше да се стига до излишни полемики.
Държа си на думата и след като ми покажеш фактура за монета от 1 тройунция сребро под 80 лв крайна цена, в посочен от теб PayPal или Moneybookers портфейл ще ти изпратя 100 лв. и ако искаш, ще си купиш един пиефорт за по-малко от 100 лв от аукциона..
Коментар
-
Сега прегледах пак аукциона - има пиефорти за по 90-95 кинта, което е под моите 100, но над обявените от cadeseus 80 кинта. Така че за моите обявени (по една оферта) 200 кинта, явно са несериозна оферта - 80 кинта, обаче също е несериозна оферта.
Поправка - видях един пиефорт за 75 кинта (но без сертификат), ама това му е началната цена. Ако се вземе за 75-80 кинта, цената му идва под борсовата и е най-добрата възможност за тези пари. Е, това ще са единични бройки, но за статистиката признавам:
ПИЕФОРТ НА 75-80 ЛВ Е НАЙ-ДОБРАТА ОПЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ В СРЕБРО
Ако cadeseus все още държи на думите си - басът за тройунция сребро за под 80 кинта, закупени днес (не съм ги купил още - сребърни монети по принцип не ми трябват) си остава. Ако не се изсули деNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар