Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционно злато и сребро
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПълни глупости...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ, значи си дребна риба... А те рано или късно стават храна на едрите!
А поне до сега едрите риби по никакъв начин не са доказали, че се справят по-добре от такива дребни риби като мен. Напротив, най-добрите ми печалби идват точно от глупостите които правят едрите риби. Така че май поне за българската действителност дребните риби правим пари на гърба на едрите, а не на обратно.
Ако инвестирам милиони пак бих вкарал на нашата борса само толкова колкото да мога да излизам лесно. Но нещо ме съмнява че и ти си направил депозит за 10 милиона. А горе долу това е цифрата над която е невъзможно да се направи ликвиден портфейл и при най-добро желание. Така че е леко смешно да приказваш за липса на ликвидност на борсата ни. При положение че ликвидността си ни е ОК що се отнася до нормалните дребни спекуланти в България.Last edited by ravnovesie; 01.05.2011, 18:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА продавам без проблеми.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа де... 150% отгоре за последните 2 години и 450% отдолу за последните 4... Това едно! Второто е, че само си мислиш че си на печалба за последните 2 години, щото ако вземеш да продаваш ще видиш, че не можеш да ги продадеш!!!
А продавам без проблеми. Портфейла ми съм го променял напълно три пъти за последните две години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм над 150% отгоре за последните 2 години от български акции.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХахахаха... Когато Ник Лийсън в началото на 90-те купуваше Никей на 16000 и той смяташе така. Единственият резултат бе че фалира банката в която работеше - Беърингс. Цели 20 години след това Никей не само че не е над 16000 но е и под 10000!!!...
Казах ти да не говориш глупости! Няма откъде да дойдат тези пари в БГ че да вдигнат бфб-то. А отделно от това е, че в БГ на практика фондов пазар НЯМА поради простата причина че няма дори и само една единствена публична компания! Във всички мажовците си държат над 50% и връткат камилчетата като теб както си искат!... И ви се смеят в очите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА през следващите 5 години българските акции ще се представят много по-добре от всякакви ценни метали
Казах ти да не говориш глупости! Няма откъде да дойдат тези пари в БГ че да вдигнат бфб-то. А отделно от това е, че в БГ на практика фондов пазар НЯМА поради простата причина че няма дори и само една единствена публична компания! Във всички мажовците си държат над 50% и връткат камилчетата като теб както си искат!... И ви се смеят в очите!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
+1
напълно съм съгласен с думите ти.
късо злато и дълги БФБ акции! 5 пъти ръст на портфейла за 3-4 години
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСори но ти 2007 си нямаше идея за български акции. А през следващите 5 години българските акции ще се представят много по-добре от всякакви ценни метали, все едно дали някой ги намир за шит или не.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеИменно, аз пък от 2008г слушам такива като теб дето ми повтарят, че златото и среброто са балон. За БГ акциите и аз ги предупреждавах, но да сравняваш ШИТ със злато и сребро е най-малкото неуместно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента представи нагледно психологията на участник в балон.
Ако потърси човек във форума абсолютно същите неща ми ги говореха 2007 г в същия този форум като приказвах че акциите са балон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеИ на база КАКВО достигна до тези титанични висоти на мисълта? Как така хем фундамента се е променил, хем цената продължава да върви нагоре?
Кой си ти, че да казваш кое е рационално да расте и кое не?
Извинявай, но е добре първо да разшириш мирогледът си. Цената е винаги толкова колкото някой е склонен да плати за дадена стока или услуга. Следователно според теб хората с много пари са идеоти след като не спират да купуват сребро и злато !?
Я си проветри мозъка малко и залегни върху книжките, че явно си пропуснял някой много важни.
Ако потърси човек във форума абсолютно същите неща ми ги говореха 2007 г в същия този форум като приказвах че акциите са балон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Златото и среброто бяха рационален пазар, когато скочиха по времена ликвидната криза и последващата несигурност. В момента не са защото фундамента при тях се промени, а цената още върви нагоре. Това създава напрежение в системата като напрежението е точно поради това, че вече не е рационално да растат, а те растат.
Кой си ти, че да казваш кое е рационално да расте и кое не?
Извинявай, но е добре първо да разшириш мирогледът си. Цената е винаги толкова колкото някой е склонен да плати за дадена стока или услуга. Следователно според теб хората с много пари са идеоти след като не спират да купуват сребро и злато !?
Я си проветри мозъка малко и залегни върху книжките, че явно си пропуснял някой много важни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеА кои пазари са рационални и предсказуеми???
То ако имаше лесно предсказуеми пазари щеше да е много просто ..., ама лесно няма.
Или по-точно лесни печалби няма. иначе лесно можеш да загубиш, да.
Златото и среброто бяха рационален пазар, когато скочиха по времена ликвидната криза и последващата несигурност. В момента не са защото фундамента при тях се промени, а цената още върви нагоре. Това създава напрежение в системата като напрежението е точно поради това, че вече не е рационално да растат, а те растат.
И аз си купувах монети, макар че не толкова като инвестиция, колкото ако се случи нещо много лошо и напълно непредвидено със света, да има някаква стойност на страна. Но още на 30% по ниски цени от сегашните спрях. Това в момента просто не го намирам за нормално.
Коментар
Коментар