IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиционно злато и сребро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• продавам сребърни монети

Здравейте,
    Продавам сребърни монети "Мексикански Либертад" , нови със сертификат на цена 70 лева към момента.Като в момента цената им е над 90 лева вече.за количество 300 броя. Който има интерес да пише.
    "Мексиканският Либертад" е една от най-разпознаваемите монети и е избрана за монетата с най-добър дизайн.

Коментар

• Първоначално изпратено от aneliaivanova86 Разгледай мнение
      Привет, забелязвам резултатите от анкетата, че повечето хора (включително и аз- над 50%) сме скептични и не бихме вложили по-голяма от 5-10%-на част от нашето богатство в инвестиционно злато. Какво според вас ни подтиква към този отговор? Защо повечето сме скептични? Според мен причините са две:
      1) Българите по природа винаги търсим сигурността и не сме високорискови или хазартни играчи(с някои изключения разбира се);
      2) Когато нещо ти е непознато и не го разбираш толкова добре, ти се страхуваш да се впуснеш в него поради неубедеността ти, че в това има смисъл и ще има краен резултат.
      Поне при мен това е така Нека да видим, кой/коя още смее да си признае, хихи :P

иванова, ако се позамислиш млко ще стигнеш до извода, че средностатистическия българин има над 20% от активите си (без имотЯта, че там е друга бира) в злато и сребро. Средният влог беше около 1000 кинта, ако не се лъжа, акции и облигации имат единици, повечето народ има по една трошка за по 1000 лева и всички имат поне по 1 пръстен(най-малкото сватбена халка или пръстен за абитуриентската), който е за поне 200 кинта, а като включиш в бройката и мургавото брат, дето златото им е основно средство за спестяване и сама можеш да видия на какъв процент ще идеш

Аз лично съм над този процент, като изключим имотЯта
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Привет, забелязвам резултатите от анкетата, че повечето хора (включително и аз- над 50%) сме скептични и не бихме вложили по-голяма от 5-10%-на част от нашето богатство в инвестиционно злато. Какво според вас ни подтиква към този отговор? Защо повечето сме скептични? Според мен причините са две:
        1) Българите по природа винаги търсим сигурността и не сме високорискови или хазартни играчи(с някои изключения разбира се);
        2) Когато нещо ти е непознато и не го разбираш толкова добре, ти се страхуваш да се впуснеш в него поради неубедеността ти, че в това има смисъл и ще има краен резултат.
        Поне при мен това е така Нека да видим, кой/коя още смее да си признае, хихи :P
        Отслабване

Коментар

• ПРОДАДЕМО

Явно някой който разбира знам ли?Аз не разбирам нищо разбирачите сте всички вие тук.Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от alexast Разгледай мнение
            Благодаря за злобния коментар но ги продадох 3 дни след обявата на 50 евро монетата.слагам го да не се абиш да пишеш и злобееш
            Верно ли? Кой ти ги купи на 50 евро?
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• продадено

Благодаря за злобния коментар но ги продадох 3 дни след обявата на 50 евро монетата.слагам го да не се абиш да пишеш и злобееш

Коментар

• Първоначално изпратено от alexast Разгледай мнение
                Състояние перфектно 54 евро бройка имам 34 монети
                златарите ще ти ги купят на 12 евро на унция
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Здравейте! Може да се намери злато и на борсова цена! Само мисля си че ще е без документ за произход.

Коментар

• Продажба на сребърни монети 9999 1 унция-Испански провинции

Състояние перфектно 54 евро бройка имам 34 монети

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Много са добре, крехко душевно равновесие! Сега консолидират, че беше станало страшно и много хора не бяха успяли да се качат на влака... като свърши консолидацията целите ги знаеш, казвал съм ги вече многократно!
                      Margin call Master...
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "Master-a",

отдавна е фалирал...тук само си чеши езика .

ама нали каза, че онзи ден си купил обувки... най-вероятно е продал обувките за 50$ и е решил да влезне в дълго Злато - 1 унция с ливъридж, дето вика, че не искал да изтърве влака... . само, че и този път влака ще го премаже... и ще остане хем фалирал хем и бос.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Какво става Мастъре, как са ценните метали, или това мастър идва заради пенсионирането
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                          А и балониране в момента има не само в благородните метали, а в почти всички сурвини и не само там
                          и това е за бисери и вицове

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            А през следващите 5 години българските акции ще се представят много по-добре от всякакви ценни метали, все едно дали някой ги намир за шит или не.

това е за бисери и вицове ......

Коментар

• http://borsi.blog.bg/biznes/2011/05/...d-price.741422
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Много са добре, крехко душевно равновесие! Сега консолидират, че беше станало страшно и много хора не бяха успяли да се качат на влака... като свърши консолидацията целите ги знаеш, казвал съм ги вече многократно!
                                Като свърши и аз ще се кача.

Коментар

Working...
                                X