IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата инвестиция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали нивите поскъпват с 4-8% на ден? И друго - кой луд би се занимавал со земеделие, та да ти ги купи или наеме, при положение че стада крадливи хъхряци като скакалци унищожават всичко? Това много дългосрочна инвестиция и дори малко рискова - ами ако не съумеем да се справим с напастта?
    За петролът и живтцето - те реални суровини, а сухото е фалшиво в световен мащаб. И що да не сравняваш с мене - тук всички сме равни и всеки има право да си каже думата... :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: Императорът

Първоначално изпратено от supertrader
      По висока доходност от тази на форекс пазара няма да има в нищо друго. Ще има големи катаклизми при валутните курсове , големи хиперинфлационни движения каквито може би после никога няма да се повторят. Ще има валути които буквално ще се обезценят зверски и после ще възкръснат и ще си възтановят цената - стига да може да ги хване някой да ги купува безумно евтино но това ще е най вече за ЦБ печалба и те ще могат да ги хванат тези неща.А ние със сигурност ще сме се изплашили ...само.
      Абсолютно вярно но в този кюп са петрола и жълтото,на тях трябва да се отдели още по голямо внимание.
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Re: Най-добрата инвестиция

Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от emos
        Коя най-добрата инвестиция отсега за следващите около 4 години? Как смятате вий - аз разбира се тоже си имам мнение?
        Преценете комплексно - най-сигурно, най-печеливше, най-секси...

Ърм? :-)
        Абе да те питам.Все още ли мислиш,че тия които влагаха в земя и депозити са глупави и страхливи а ти си много по умен от тях
        А-ха - забравих да напиша "депозити".

А ти вярваш ли, че ако сега пазаруваш ниви или слагаш пари в бамка, си по-умен от мене? ;-)
        Ами дори и в момента има ниви които за една две години ще донесът печалба в пъти.А за това кой умен и кой не ,опазил ме господ да се сравнявам с тебе.Просто те попитах все още ли си държиш на мнението.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Да - девойчета - апетитна инвестиция. ;-)

Коментар

Коя най-добрата инвестиция отсега за следващите около 4 години? Как смятате вий - аз разбира се тоже си имам мнение?

Абе да те питам.Все още ли мислиш,че тия които влагаха в земя и депозити са глупави и страхливи а ти си много по умен от тях

А ти вярваш ли, че ако сега пазаруваш ниви или слагаш пари в бамка, си по-умен от мене? ;-)
            като толкова питаш - Инвестирай в 17-18 годишни девойки. Храна+наем/печалба (P/E) ще ти бъде доста добра в средносрочен план. Дори и risk/reward в страната на беззаконието, България, ти е добро.

П.П. Може да имаш "малко" проблеми с конкуренцията, но в кой ли бизнес ги няма......

Коментар

• Императорът

По висока доходност от тази на форекс пазара няма да има в нищо друго. Ще има големи катаклизми при валутните курсове , големи хиперинфлационни движения каквито може би после никога няма да се повторят. Ще има валути които буквално ще се обезценят зверски и после ще възкръснат и ще си възтановят цената - стига да може да ги хване някой да ги купува безумно евтино но това ще е най вече за ЦБ печалба и те ще могат да ги хванат тези неща.А ние със сигурност ще сме се изплашили ...само.
              D.Y.F-091066

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoroden_ZlobnoKopele
                  Други мнения, ърм?

Говорете спокойно, онова полусъщество вече го няма... :-)
                  хаха, тука съм, аз съм нужен на този форум, разбери го, недосегаем !!
                  полусъщество ли, ще те колна аз тебе, да видим кога.
                  бих предложил на другите но не и на теб като добра инвестиция, акции на компании като Катерпилар, експортно ориентирани
                  CAT в момента са на около 36$. Ще бъдат интересни за дълги на около 12-13. Макар и експортно ориентирани, трябва да се наблюдава как ще се развият настроенията относно протекционизма, а несъмнено те ще ескалират.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Това пак пъкна - ако не ми бе запушен носът, щях да го подуша.

Виж какво, борсук, спри да ми овоняваш темата и да спамиш, върви си избивай комплексите някъде другаде или най-добре се обеси.

Това е последното, което благоволявам да ти кажа, жалко, зло полусъщество.
                      запушен ти е от дрогата дето смъркаш, наркоман
                      предлагам на модераторите да изтрият темата, няма един смислен коментар!

Коментар

• Това пак пъкна - ако не ми бе запушен носът, щях да го подуша.

Виж какво, борсук, спри да ми овоняваш темата и да спамиш, върви си избивай комплексите някъде другаде или най-добре се обеси.

Това е последното, което благоволявам да ти кажа, жалко, зло полусъщество.

Коментар

• Ха тука станало интересно,две сродни души на едно място

Коментар

• тази вечер съм изключително спокоен и затова ще ти се размине, но не забравям, копеле

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Други мнения, ърм?

Говорете спокойно, онова полусъщество вече го няма... :-)
                              хаха, тука съм, аз съм нужен на този форум, разбери го, недосегаем !!
                              полусъщество ли, ще те колна аз тебе, да видим кога.
                              бих предложил на другите но не и на теб като добра инвестиция, акции на компании като Катерпилар, експортно ориентирани

Коментар

• информацията

Коментар

Working...
                                X