If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коя най-добрата инвестиция отсега за следващите около 4 години? Как смятате вий - аз разбира се тоже си имам мнение?
Преценете комплексно - най-сигурно, най-печеливше, най-секси...
Ърм? :-)
Ааа ние твоето мнение го знаеме всички.Връщаме се година и кусур назад и попадаме в раздел бисери и вицове.
заповядвам ти да напуснеш форума !
марш и не се подвизаваи с други никове, мисля че бях достатъчно ясен, аиде чупката!
Ей,Благородния-пий си хапчетата че ще дойда и ще те прибера в районното...
маиор деянов, навремето имаше шанса да се докоснеш до моята сила, свършено е стебе, незнам какво те накара да се опълчиш срещу мене, ще те погубя, по велик съм от всички ви !!!!1
ахаххах
Благородния,хората тук се оптват да направят смислена дискусия,а се появяваш ти и почваш да ръсиш простотии...
Дръж се прилично,не обиждай и не нагрубявай хората излишно....Ако ти е толкова зор за перчене,ела в темата за политиката да се псуваме...
такаа, ще се опитам да задържа гнева си колкото да ти отговоря, но иначе мога да те скърша, този ''човек'' по прякор императора ме нагруби , губя честа иславата си заради такива курви, аиде махам се оттука, достатъчно ми беше, ще видя кво има в темата за политиката
марш и не се подвизаваи с други никове, мисля че бях достатъчно ясен, аиде чупката!
маиор деянов, навремето имаше шанса да се докоснеш до моята сила, свършено е стебе, незнам какво те накара да се опълчиш срещу мене, ще те погубя, по велик съм от всички ви !!!!1
ахаххах
Благородния,хората тук се оптват да направят смислена дискусия,а се появяваш ти и почваш да ръсиш простотии...
Дръж се прилично,не обиждай и не нагрубявай хората излишно....Ако ти е толкова зор за перчене,ела в темата за политиката да се псуваме...
ахаххах
Коментар