IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата инвестиция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Да , във фермерството е истината на земеделието!!!Но и за това е нужно акъл и Дупе!!!Не молитва!!!
    Можеш да направиш сравнение. Сигурно е по-лесно и по-евтино, да инвестираш и да създадеш търговска марка в машиностроенето, в обувната индустрия, в модата, в алкохолните напитки, или в безалкохолните. Или предпочиташ да инвестираш тепърва в хотели по морето?
    Е бръснарски салон не е голяма инвестиция.
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      Според мен инвестиция в знания и умения, които се търсят на пазара е много добра. После земеделска земя в район с голяма конкуренция на ползватели - Добруджа и акции на доказали се компании.
      Само дето на нашия пазар, ............. единствените знания и умения дето се котират са далавераджийските. Те пък не се изучавали в Университетите. Какъв пропуск на образователната система!!!!
      Last edited by Georgi; 21.08.2010, 17:23.

Коментар

• Според мен инвестиция в знания и умения, които се търсят на пазара е много добра. После земеделска земя в район с голяма конкуренция на ползватели - Добруджа и акции на доказали се компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          Напротив! Това е много добра инвестиция. 50-60 дка зеленчукова или овощна градина или лозе. Но човек трябва да живее постоянно там. Наемаш хъхряци за по 10 лв на ден. По цял ден ще размахват мотиките, и ще са ти благодарни за това! Много хора в провинцията правят пари по този начин.
          Да , във фермерството е истината на земеделието!!!Но и за това е нужно акъл и Дупе!!!Не молитва!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jack Bauer Разгледай мнение
            "Шансът е капитал,с който не винаги разполагаме.Парите са капитал,който нараства и намалява.Единствения капитал,имащ свойството да расте до края на живота ни,са знанията и опитът."
            Последното изречение ич не е верно - стига ми само да погледна от година на година как изкуфява Импа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Я - някой ми дръпнал една стара тема...

Най-добре е човекът да инвестира в мозъкът си.
              "Шансът е капитал,с който не винаги разполагаме.Парите са капитал,който нараства и намалява.Единствения капитал,имащ свойството да расте до края на живота ни,са знанията и опитът."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Дали нивите поскъпват с 4-8% на ден? И друго - кой луд би се занимавал со земеделие, та да ти ги купи или наеме, при положение че стада крадливи хъхряци като скакалци унищожават всичко? Това много дългосрочна инвестиция и дори малко рискова - ами ако не съумеем да се справим с напастта?
                За петролът и живтцето - те реални суровини, а сухото е фалшиво в световен мащаб. И що да не сравняваш с мене - тук всички сме равни и всеки има право да си каже думата... :-)
                Напротив! Това е много добра инвестиция. 50-60 дка зеленчукова или овощна градина или лозе. Но човек трябва да живее постоянно там. Наемаш хъхряци за по 10 лв на ден. По цял ден ще размахват мотиките, и ще са ти благодарни за това! Много хора в провинцията правят пари по този начин.

Коментар

• Я - някой ми дръпнал една стара тема...

Най-добре е човекът да инвестира в мозъкът си.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз съм за земя. Лошото на арендаторите в БГ е че някои от тях си нямат хал-хабер от земеделие. Досущ както е и в други сектори на икономиката ни.
                    Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• София БТ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от prolet Разгледай мнение
                        Моят съвет е да инвестирате предимно в емоции и приятни преживявания.
                        Това е което остава до самия край ,а да се надяваме и след това,а и
                        много удачен начин да се стимулира икономиката и по- високата производителност,
                        която е една от причините да сме в дъното на повечето европийски класации...
                        Напълно съгласен!
                        Формата е временна,класата вечна..!!!

Коментар

• Моят съвет е да инвестирате предимно в емоции и приятни преживявания.
                          Това е което остава до самия край ,а да се надяваме и след това,а и
                          много удачен начин да се стимулира икономиката и по- високата производителност,
                          която е една от причините да сме в дъното на повечето европийски класации...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                            Първоначално изпратено от Императорът
                            Дали нивите поскъпват с 4-8% на ден? И друго - кой луд би се занимавал со земеделие, та да ти ги купи или наеме, при положение че стада крадливи хъхряци като скакалци унищожават всичко? Това много дългосрочна инвестиция и дори малко рискова - ами ако не съумеем да се справим с напастта?
                            За петролът и живтцето - те реални суровини, а сухото е фалшиво в световен мащаб. И що да не сравняваш с мене - тук всички сме равни и всеки има право да си каже думата... :-)
                            Импе, най- добре е да продължиш да продаваш безмислените финансови продукти(застраховки живот) Другото го остави на професионалисите
                            Още един, който си мисли че е по умен от 95% от хората в нормалния свят. А за професионалистите - виждал съм "професионалисти", които откъм мислене са на нивото, на което аз съм бил 2003 година напримерно.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Импе, най- добре е да продължиш да продаваш безмислените финансови продукти(застраховки живот) Другото го остави на професионалисите

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                Първоначално изпратено от Blagoroden_ZlobnoKopele
                                Първоначално изпратено от Императорът
                                Други мнения, ърм?

Говорете спокойно, онова полусъщество вече го няма... :-)
                                хаха, тука съм, аз съм нужен на този форум, разбери го, недосегаем !!
                                полусъщество ли, ще те колна аз тебе, да видим кога.
                                бих предложил на другите но не и на теб като добра инвестиция, акции на компании като Катерпилар, експортно ориентирани
                                CAT в момента са на около 36$. Ще бъдат интересни за дълги на около 12-13. Макар и експортно ориентирани, трябва да се наблюдава как ще се развият настроенията относно протекционизма, а несъмнено те ще ескалират.
                                като паднат на 12-13, няма да има смисъл да купуваш, а идеятата ми е че долара ще бъде оставен да обезценее, откъдето и по-големи печалби.
                                аиде изчезвам да ви еба маиката, мърши грозни

Коментар

Working...
                                X