IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата инвестиция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -

Първоначално изпратено от Blagoroden_ZlobnoKopele Разгледай мнение
    ти си за Белене бе, откачалка такава, ще те пипна някои ден, голям бои ще ти хвърля, имаше тука един сеифидин, псуваше ме яко, сега човека остана с два пръста по-малко, разбра ли бе?
    защо не си направиш някъде регистрация vbox или youtube там със децата да се нареждате, това е форум за инвеститори тапанар, мишка - недей приказва за рязане на пръсти щото се насирам от смях тука
    Победата не е всичко, тя е единственото нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      За умният човек инвестиция е със сухото си да купиш друг вид активи, а не друг вид сухо.
      Червените барони притежават правата за емисия и си рекламират валутата.A Активи се създават с труд и са загубили състезанието с емисионерите,засега;-)))Време е за виртуалната инфо валута на Google

Коментар

Още не съм чул за българин рецивидист с над 50 висящи дела. А да сравняваш хъхряците с мексиканците е просто трагикомическо.
        Не ангажирам никого с моето мнение. Просто наблюдение от долината на скучаещите милионери. Това е село в тракийската
        равнина. Те си се знаят. А името им е станало нарицателно в региона.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• За умният човек инвестиция е със сухото си да купиш друг вид активи, а не друг вид сухо.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако умен човек беше писал анкетата щеше задължително да вмъкне и УС долар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
              Ако се направи статистика, ще излезе че българите рецидивисти водят класацията. Циганите знаят къде и какво да пипат! Не ги мисли за толкова прости. Ние сме прости, Като не знаем как да използуваме един ресурс, както американците използуват 11,5 млн. мексикански и латино- незаконни емигранти. Дето без осигуровки и данъци, и за жълти центове бачкат за благосъстоянието на богата Америка!! Ние сме мързеливите в случая. Страхуваме се да станем от златните си чиновническите бюра.
              Още не съм чул за българин рецивидист с над 50 висящи дела. А да сравняваш хъхряците с мексиканците е просто трагикомическо.

Коментар

Да бе - сигурно хъхряците, дето ограбват домовете на хората по селата, опустошават реколтата по нивите им и изнасилват бабите, са пришълци от Виетнамските и Столипиново...
                Ако се направи статистика, ще излезе че българите рецидивисти водят класацията. Циганите знаят къде и какво да пипат! Не ги мисли за толкова прости. Ние сме прости, Като не знаем как да използуваме един ресурс, както американците използуват 11,5 млн. мексикански и латино- незаконни емигранти. Дето без осигуровки и данъци, и за жълти центове бачкат за благосъстоянието на богата Америка!! Ние сме мързеливите в случая. Страхуваме се да станем от златните си чиновническите бюра.

Коментар

• Според мен най-добрата инвестиция е обвързана с текущото икономическо състояние на средата, затова днес най-добрата инвестиция е разрична от тази, която би била тя утре например.
                  Ако приемем въпроса "по принцип" и в дългосрочен план, то отговарям - земя.
                  Като цяло отговорите формират и повечето възможни инвестиционни варианти : образование, имот, капиталови пазари, а някои посочват дори и изготвянето на портфейл включвайки няколко финансови инструмента и дават пример.
                  Най-добрият вариант е резултат от характера на инвеститора, от средата и момента и от очакванита доходност в бъдеще.
                  За мен най-добрата инвестиция е недвижим имот.
                  Price is what you pay; value is what you get!

Коментар

Импе, в един от по-предните постове бях писал че има голяма разлика между циганите в градските гета, и селските цигани. Селските цигани си имат имот, градина, стока. И не пропускат възможноста да препечелят някой лев. Те не просят! Мога да ти изброя конкретни села, дето инвеститора е осигурил автобус за извозване до лозето на циганите. Вярно, работата е сезонна. Но пак е нещо.
                    Да бе - сигурно хъхряците, дето ограбват домовете на хората по селата, опустошават реколтата по нивите им и изнасилват бабите, са пришълци от Виетнамските и Столипиново...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Всеки месец от месечния ми доход
                      10% (около 150лв)- ДПО;
                      10%(-//-) - Балансиран взаимен фонд;
                      10%(-//-) - акции на БФБ;
                      5% - депозит

за съжаление почнах малко преди върха, но не спрях и за месец през следващите години - така че се получи една добра усреднена цена!
                      Добър вариант!
                      Подкрепям!

Коментар

Да - девойчета - апетитна инвестиция. ;-)
                        най-апетитни са дечицата, ама откъде да се сетиш, ха ха

Коментар

• Купувам нови акции за около 10 000лв годишно.

Коментар

• Всеки месец от месечния ми доход
                            10% (около 150лв)- ДПО;
                            10%(-//-) - Балансиран взаимен фонд;
                            10%(-//-) - акции на БФБ;
                            5% - депозит

за съжаление почнах малко преди върха, но не спрях и за месец през следващите години - така че се получи една добра усреднена цена!

Коментар

Да, има хъхряци, които работят, вместо да крадат, но за да намериш такива колкото за едно лозе, ще трябва да обикаляш цяла България да ги събираш.
                              Импе, в един от по-предните постове бях писал че има голяма разлика между циганите в градските гета, и селските цигани. Селските цигани си имат имот, градина, стока. И не пропускат възможноста да препечелят някой лев. Те не просят! Мога да ти изброя конкретни села, дето инвеститора е осигурил автобус за извозване до лозето на циганите. Вярно, работата е сезонна. Но пак е нещо.

Коментар

Напротив! Това е много добра инвестиция. 50-60 дка зеленчукова или овощна градина или лозе. Но човек трябва да живее постоянно там. Наемаш хъхряци за по 10 лв на ден. По цял ден ще размахват мотиките, и ще са ти благодарни за това! Много хора в провинцията правят пари по този начин.
                                Да, има хъхряци, които работят, вместо да крадат, но за да намериш такива колкото за едно лозе, ще трябва да обикаляш цяла България да ги събираш.

Коментар

Working...
                                X