IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

До нивата от Дотком има време.
    Авеее...не знам,като гледам как демонстративно махнаха маските в УханДа не вземе скоро да се обърне палачинкатаВсичко зависи от кукловодите ,а не от "Ковид-19"
    Last edited by strol; 16.03.2020, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
      честити нови дъна на даксааааааааааа

чиъъъъъъъъъъъърс

върнахме се на 2013

До нивата от Дотком има време.

Коментар

• Мазало!

Коментар

• Забраната за късите в Испания продължава

Коментар

• честити нови дъна на даксааааааааааа

чиъъъъъъъъъъъърс

върнахме се на 2013

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
              IB ми удържаха 15 поне до 2019 ,спорил съм с Императора и Полки но не ми се спори повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                Пичове, 19% ли беше данък дивидент в Испания?
                https://www.repsol.com/en/shareholde...n/index.cshtml
                Би трябвало да е 19%

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Мисля че 15% ама питай Polki че имах спор с него не помня в коя тема бях си направил труда да го сметна .
                  И внимавайте с Испания в петък бяха забранени късите утре ще видим .
                  Внимавам аз, ама то шило в торба не стоиДобре ,че забраниха късите иначе Сантандер вече да е под 2 €

Коментар

• https://amp.expansion.com/mercados/2...64a8b461d.html

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                      Пичове, 19% ли беше данък дивидент в Испания?
                      Мисля че 15% ама питай Polki че имах спор с него не помня в коя тема бях си направил труда да го сметна .
                      И внимавайте с Испания в петък бяха забранени късите утре ще видим .

Коментар

• Пичове, 19% ли беше данък дивидент в Испания?

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Не харесвам банковият сектор и не бих отворил дългосрочна позиция, но от този казан, "Уникредит" изглежда в пъти по - добре от други банки.
                          Уни кредит го беше закъсала преди време и сега пудрят ако в италия продължи със вируса банката не я виждам.

Коментар

Къса картичка не съм купувал. CFD не играя, само опции. Така че дори да бях закупил опции в парите какво от това, тя така или иначе е бита карта и ще върне. Пазарът на мечките тепърва започна. Но този път имам чувството, че много от компаниите няма да оцелеят в индексите. Нито Ликвидност нито обратно изкупуване нито нищо няма да помогне. Има и чувството, че ще се види и нещо, което е табу. Борсова ваканция. Сега е времето на лудите нерационални и безумни решения, които ще бъдат подкрепени от тълпата, която винаги греши, но прецаква със своите решения и нормалните хора. Искренно се надявам да не съм прав. Успех в инвестицията аз продължавам с моите къси позиции. Те тепърва ще се отплащат.
                            Готин си....Купи си банка и мисля че или няма да я има системата или банките ще водят ралито....Аареалбанк 30 Картичката прогноза 200 до месеци...опциите ?

Коментар

Рим е едно Бг е друго. Искренно се надявам нещата да се оправят. Но си мисля, че нерационалните и безумните решения ще наделеят над реалния разум и мъдрите решения.
                              Ама и аз то им шпрехам на колегите от БФБ. а те чели дебели книжки се тюхкат що Софиксо не като тези зад океана

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Този момент така или иначе, ще дойде! Успокоителното е, че във времето, в което живеем, фалитите са невъзможни!
                                Днес възможни са единствено ВРЕМЕННИТЕ МОРАТОРИУМИ! Ако немаш кити, си в мораториум, просто!

Банкоматите никога не могат да замръзнат, винаги ще пускат "мораториумен порцион" на седмична база!
                                Иначе парите са там, ама да видим кога ще ви ги дадем!
                                И зависи каква стойност ще имат. Пък може и да не Ви ги дадем нали са заразени Оруел 84 та ряпа да яде

Коментар

Working...
                                X