If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това за борсовата тълпа. а масовата тълпа
в един момент може да се насочи от обсада на хранителните магазини и атеките към банките Надявам се че и аз не съм прав. Все пак Рим не се сринал заедин ден.
Я да видим модерацията дали е получила инструкции.
Рим е едно Бг е друго. Искренно се надявам нещата да се оправят. Но си мисля, че нерационалните и безумните решения ще наделеят над реалния разум и мъдрите решения.
в един момент може да се насочи от обсада на хранителните магазини и атеките към банките Надявам се че и аз не съм прав. Все пак Рим не се сринал заедин ден.
Този момент така или иначе, ще дойде! Успокоителното е, че във времето, в което живеем, фалитите са невъзможни!
Днес възможни са единствено ВРЕМЕННИТЕ МОРАТОРИУМИ! Ако немаш кити, си в мораториум, просто!
Банкоматите никога не могат да замръзнат, винаги ще пускат "мораториумен порцион" на седмична база!
Иначе парите са там, ама да видим кога ще ви ги дадем!
Къса картичка не съм купувал. CFD не играя, само опции. Така че дори да бях закупил опции в парите какво от това, тя така или иначе е бита карта и ще върне. Пазарът на мечките тепърва започна. Но този път имам чувството, че много от компаниите няма да оцелеят в индексите. Нито Ликвидност нито обратно изкупуване нито нищо няма да помогне. Има и чувството, че ще се види и нещо, което е табу. Борсова ваканция. Сега е времето на лудите нерационални и безумни решения, които ще бъдат подкрепени от тълпата, която винаги греши, но прецаква със своите решения и нормалните хора. Искренно се надявам да не съм прав. Успех в инвестицията аз продължавам с моите къси позиции. Те тепърва ще се отплащат.
А требваше , дано не си пуснал къси във Вирекартичката щото късата не би уцеляла....... излизане на 111..... ....
Къса картичка не съм купувал. CFD не играя, само опции. Така че дори да бях закупил опции в парите какво от това, тя така или иначе е бита карта и ще върне. Пазарът на мечките тепърва започна. Но този път имам чувството, че много от компаниите няма да оцелеят в индексите. Нито Ликвидност нито обратно изкупуване нито нищо няма да помогне. Има и чувството, че ще се види и нещо, което е табу. Борсова ваканция. Сега е времето на лудите нерационални и безумни решения, които ще бъдат подкрепени от тълпата, която винаги греши, но прецаква със своите решения и нормалните хора. Искренно се надявам да не съм прав. Успех в инвестицията аз продължавам с моите къси позиции. Те тепърва ще се отплащат.
Не съм анализатор , но да кажа ...
Мислех да си взема днес на 7.94 , но изтеглих поръчката . Предпочетох Santander защото са по-диверсифицирани регионално ...
На 90% съм сигурен , че Уникредит ще върне няколко процента тия дни но вируса ще ги удари здраво . Последните години успешно подобряват баланса си , но тая криза може да ги върне няколко години назад ...
Страхотни са "Уникредит", чудесно менажиране, колкото и да им се отрази, ще се възстановят. Все пак пас за сега.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Ако го допуснат няма да ти трябват пари вече. Ама те нали затова провят lock down джанъм. Какво да внимавам като от късаците направих толкова много за някяакви смешни дни а инвесниторите чакаха за същия процент с години. Ареал няма подкрепа та не е падащ нож тя е скрап направо. Когато купи на 22 и кусур те предупредих ти не ме послуша да не пипаш
Чакай да мине седмицата , в момента се държи по добре от ДБ и Коба.... В момента ме обработваш така както аз обработвам неколко акции по БФБ..
В момента разбиват всички банки..... ако го допуснат знаеш какво става ,така че вниманай с късите по гръцката криза бях на три банки .... и трите изгърмяха...
Ако го допуснат няма да ти трябват пари вече. Ама те нали затова провят lock down джанъм. Какво да внимавам като от късаците направих толкова много за някяакви смешни дни а инвесниторите чакаха за същия процент с години. Ареал няма подкрепа та не е падащ нож тя е скрап направо. Когато купи на 22 и кусур те предупредих ти не ме послуша да не пипаш
За няколко дена я разцепих ареала профита е безбожен оставам си една част от късите за тоталната и обезценка дори да върне което ме съмнява пак съм на яка печалба. Аз я виждам на под петаче. .
В момента разбиват всички банки..... ако го допуснат знаеш какво става ,така че вниманай с късите по гръцката криза бях на три банки .... и трите изгърмяха...
Не те разбирам ,в момента скъсявай банка и ми пусни котировките и тогава ще говорим......Всичките вече са на максимални дъна и натискат правителствата за спасение.....
За няколко дена я разцепих ареала профита е безбожен оставам си една част от късите за тоталната и обезценка дори да върне което ме съмнява пак съм на яка печалба. Аз я виждам на под петаче. .
Коментар