IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Ако още 2-3 дена потъва с по 2 и повече процента на ден ще видим ново дъно тази седмица,интересни дни предстоят
    Трудна работа. Никой няма да продава на Дакс 9000, защото ако Брекзитът не стане, после ще се чувства като пълен идиот и дрислю.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Не я следя тази позиция, а гледам е на печалба, пак започнали дивидент, а цената ниска ми изглежда затова питам???
      И аз не я следя - не се кефя на бамки - взех HSBC защото е твърде могъща и снася добре.

Коментар

• Ако още 2-3 дена потъва с по 2 и повече процента на ден ще видим ново дъно тази седмица,интересни дни предстоят

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Зле то... и зимата така разправяха, пък тя взе че отчете добра печалба, май и дивидент снесе.
          Не я следя тази позиция, а гледам е на печалба, пак започнали дивидент, а цената ниска ми изглежда затова питам???

Коментар

0.

Аз нямам от тая бамка, имам само Хъ-Съ-Бъ-Цъ. Там снасят твърде сосно.
            ще ни кажеш ли колко са загубите до момента аз днес затворих кам 600 евро назад а ти

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Кажи ти колко го налапа от дивидента
              0.

Аз нямам от тая бамка, имам само Хъ-Съ-Бъ-Цъ. Там снасят твърде сосно.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Импе продаде ли или чакаш да падне повечко
                Неговата кожа, тоя дакс - дето накрая се пльосна като стара немска пачавра пред разгонен червеноармеец. Хем получиха подкрепа и от щатите - ама мишкуняци, такива не с метла, но с лопата да ги тепаш.

Не съм избягал - сутринта нямах време да се занимавам с туй, а следобед уж закрепи. Ама сигурно няма да бягам - майната му: моите компании са твърде ного могъщи и ще възстановят. Ако паднат: ще използвам, за да допълня.

Коментар

Зле то... и зимата така разправяха, пък тя взе че отчете добра печалба, май и дивидент снесе.
                  Кажи ти колко го налапа от дивидента

Коментар

Това Комерц банк толкова ли е зле, че така пада?

Коментар

От банките който следя в момента ...
                      комерсбанк-6,52
                      дойчебанк -13-55
                      ареалбанк -30.090
                      сантандербанк-3.763

Така завършиха сесията....познах за спада...
                      Продължавам за вижданията си че трябва да се купуват или в петък следобед или в понеделник в края на сесията....дето идва...за спекула....и да се държат до 23 за по страхливите... а за тези който вярват в британците в ЕС и поне още 10 дни....

Коментар

• Импе продаде ли или чакаш да падне повечко

Коментар

От големите банки в ЕС няма такава която да е добре

Коментар

• Това Комерц банк толкова ли е зле, че така пада?

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                              Импе време лие за покупки ?
                              Ако е за спекулка: питай Богов или някой друг спекулантин. Ако е за дългосрочност - 94.8% сигурно, че в рамките на тая година ще има - поне за кратко - по-сгодни нива. Или при Брекзит - или при изборите в САЩ и опозоряването на баба клинтънова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                ще получиш инфаркт. няма смисъл от бълване на змии и гущери.
                                Остави ме да си потроля, бе....

Коментар

Working...
                                X