Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНе я следя тази позиция, а гледам е на печалба, пак започнали дивидент, а цената ниска ми изглежда затова питам???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗле то... и зимата така разправяха, пък тя взе че отчете добра печалба, май и дивидент снесе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение0.
Аз нямам от тая бамка, имам само Хъ-Съ-Бъ-Цъ. Там снасят твърде сосно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКажи ти колко го налапа от дивидента
Аз нямам от тая бамка, имам само Хъ-Съ-Бъ-Цъ. Там снасят твърде сосно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе продаде ли или чакаш да падне повечкоХем получиха подкрепа и от щатите - ама мишкуняци, такива не с метла, но с лопата да ги тепаш.
Не съм избягал - сутринта нямах време да се занимавам с туй, а следобед уж закрепи. Ама сигурно няма да бягам - майната му: моите компании са твърде ного могъщи и ще възстановят. Ако паднат: ще използвам, за да допълня.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗле то... и зимата така разправяха, пък тя взе че отчете добра печалба, май и дивидент снесе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТова Комерц банк толкова ли е зле, че така пада?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТова Комерц банк толкова ли е зле, че така пада?
От банките който следя в момента ...
комерсбанк-6,52
дойчебанк -13-55
ареалбанк -30.090
сантандербанк-3.763
Така завършиха сесията....познах за спада...
Продължавам за вижданията си че трябва да се купуват или в петък следобед или в понеделник в края на сесията....дето идва...за спекула....и да се държат до 23 за по страхливите...а за тези който вярват в британците в ЕС и поне още 10 дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТова Комерц банк толкова ли е зле, че така пада?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеИмпе време лие за покупки ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеще получиш инфаркт. няма смисъл от бълване на змии и гущери.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар