Какво става бе хора, Немската икономика бумти ли ?, Защото Щатската явно бумти яко, не се спира ръста .... всички бумтят на крилете на инфлацията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Някой с Газпром в Дойчланд? Пратиха ми дивидента в долари. Не е болка за умиране, но ме изненада неприятно. По принцип ли го дават така или като при Шел можеш да избираш по някакъв начин?
===
Иначе продадох Евроколичките на 0,50. Купени на 0,25. Цялата позиция. Точно защото ми трябваха евро без разправии. Вероятно имат още много нагоре да катерят, но едва ли ще е в близките месец два и не ми се чакаше.Last edited by terziеv; 25.08.2021, 11:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНякъде излезе съобщение че Volkswagen купува Europcar, нали имаше държатели на тези акции(europcar), да си кажат какво е положението ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Уж имам спомен, че го обсъдихме, но не го намирам с търсачката... Коя точно акция на Grifols и на коя борса е за купуване?
За тази говоря -
Да, 2Х6 евро комисионна не е ОК, но 23.50 ще стане отново.Last edited by Никола20; 13.07.2021, 14:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Да те таковам и пророка!
Като камък потъват.
Grifols (GRF) стават за покупка в момента @ 21.05 за едни 10% след 1-3 месеца. По-рано успяха да паднат до 19.80, но и така бива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Тук нещата са непредсказуеми,може да расте и още,но и ново пропадане с 35-40% си е напълно в реда на нещата.За мен второто е по вероятно
Като камък потъват.
Grifols (GRF) стават за покупка в момента @ 21.05 за едни 10% след 1-3 месеца. По-рано успяха да паднат до 19.80, но и така бива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКоличките не искат и не искат да ударят 0,50. Мислех да продам половината на 0,51, но почвам да се чудя.
А CGG-тата как хубаво дълбаят, а?Лош момент избрах за включване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИ като скрап ли не струва левче? Почти на цената на активите са в момента. Няма ли да захлебят покрай нафтата? Ей, колегата от помайване е пропуснал да удвои, а не заради погрешен избор на компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Супер истинска компания???Бахти френската дълбачкаТези са в клинична смърт от години
И аз смятам, че са на изкуствено дишане.
Коментар
-
Я раздуй малкo - къде оперират, с кого имат договори... Ако работят предимно в Русия и Азия, 6-10% е много консервативно. За пореден път еваларка, че привличаш вниманието към истински компании.Тези са в клинична смърт от години
Коментар
-
Я раздуй малкo - къде оперират, с кого имат договори... Ако работят предимно в Русия и Азия, 6-10% е много консервативно. За пореден път еваларка, че привличаш вниманието към истински компании.
В Русия май не работят. Последно с някои от арабите сключиха договор. Вече не помня за разширяване на находище ли беше, за нови ли...
Коментар
Коментар