Аууууууууу нали амате Бафин. Хахххх. Не се страхувайте той контролира нещата. Включително и заигравката на Quandts с янките- Интересно е ще има ли спекулация там.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аве, само мен ли ме притеснява корупцията в Германия? Малко ли бяха Вирекард и банката за година. В немски техове и финове не бих влизал по никакъв начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеПаричките от европеските коли отидоха преди малко при ТиймВюър TeamViewer AG (TMV) @32.80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеПреди 1 минута продадох почти всички Europcar (EUCAR) @0.3807. Прибрах на сухо 16% за трите месеца държане.
Вярно, че очакват някакъв сезон, но с тия хиляди акции, които имах, нещо ме подсеща за щатските Нован. Няма начин и тук да не последва сплит по някое време. Иначе не виждам как ще им излязат сметките, ако решат да дават дивидент.
Оставих едни 200 бр. ей така, за цена за евентуално влизане отново.
A за Vonovia мнения след сделката от някой по-информиран?
Коментар
-
Преди 1 минута продадох почти всички Europcar (EUCAR) @0.3807. Прибрах на сухо 16% за трите месеца държане.
Вярно, че очакват някакъв сезон, но с тия хиляди акции, които имах, нещо ме подсеща за щатските Нован. Няма начин и тук да не последва сплит по някое време. Иначе не виждам как ще им излязат сметките, ако решат да дават дивидент.
Оставих едни 200 бр. ей така, за цена за евентуално влизане отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеLuftwaffe е мръсно скъп. Нека секирата започне.
BNTX е мръсно евтин, но ние ще касираме, няма да храниме мръсните спекуланти.
Каквото на небето такова на земята!!!!
Първите ще станат последни последните първи. Голямото предлагане на акции понижи цената им с повече от 6% до малко над 10 евро
Фамилията Тийле продаде половината от дела си в Lufthansa за €320 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНякой има ли идея какъв е проблемът с Vonovia? Само регулаторите ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНякой има ли идея какъв е проблемът с Vonovia? Само регулаторите ли?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар