IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Luftwaffe е мръсно скъп. Нека секирата започне.
    BNTX е мръсно евтин, но ние ще касираме, няма да храниме мръсните спекуланти.

Коментар

• Епа, удариха 0.40, то си беше нарисувано и само се чакаше някакъв катализатор. В случая може би е Испания, но то няма голямо значение. Благодарско за съвета, но съм пас този път. Фарма и особено биофарма са ми проблематични. Прекалено много шашми и фалшиви отчети. Алергия към фъстъци... така се почва, после минаваш на без глутен, ставаш веган и накрая се омъжваш. Иначе успех ти желая с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Днес евроколичките ще ударят ли 0.40? До края на седмицата - 0.50? Чудя се дали да добавям по пътя нагоре. По принцип не ги правя тези неща, че все гледам да ми е евтино.

Други европейски идеи?
        Ама си голям оптимист! Ситибанк им вдигна таргета на 0.39 миналата седмица.

За добавянето не знам, но ако не фалират междувременно, ще е голяма веселба когато започнат да дават дивидент отново.

П.П. Прочети с какво се занимават DBV Technologies SA (DBV)! Има ги и на Насдак - DBVT.

Близо са до намирането на решение, за да удовлетворят FDA, но дори и да ги замотаят още една-две години, мисля, че ще си струва чакането.
        Last edited by Никола20; 10.05.2021, 11:36.

Коментар

• Днес евроколичките ще ударят ли 0.40? До края на седмицата - 0.50? Чудя се дали да добавям по пътя нагоре. По принцип не ги правя тези неща, че все гледам да ми е евтино.

Други европейски идеи?

Коментар

• Къде е Монти да купува Luftwaffe ???

Коментар

• Sdff
              Last edited by blqblq; 28.04.2021, 16:23. Причина: Srft

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                А Дойчовците(Deutsche bank) + 10%, какво пък им стана за един ден ?
                Ами публикуваха отчет.

Коментар

• А Дойчовците(Deutsche bank) + 10%, какво пък им стана за един ден ?

Коментар

• Пак Ролса?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                      добре! Europcar излетя. Благодаря за идеята. Други подценени останаха ли?
                      Чак пък "излетя". Поразтръска крилца лекичко и се качи на по-високо клонче.

Коментар

• добре! Europcar излетя. Благодаря за идеята. Други подценени останаха ли?

Коментар

• Shell , кой го търсеше под 16:00 евро бройката.

Коментар

• TUI ще издава конвертируеми облигации и плонжира тази сутрин с минус 6% (това е за рисковите играчи). Чудят се всички, колко ще се разводни капитала.

Коментар

• Grifols GRF ги чаках, чаках да станат 23.30 и понеже се позабавиха, снощи им сложих лимит 22.85 и днес раничко са се продали. 13% печалба съвпада с първоначалното ми намерение. Държах ги месец и 3 дни.

С паричките взех сега отново Genfit GNFT @4.02. И на тях ще им търся 12-15%.

П.П. 4 ча́са по-късно, Грифолсите стигнаха първоначалната цел. Това дето най-много го обичаме всички - да продадеш и да продължава да расте. Пфу!
                              Last edited by Никола20; 08.04.2021, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                                Преди тук редовно се обсъждаше Шел. Някой да има виждане?
                                Държах едни акции при спада, после усредних и взех, че продадох на EUR 17,35 с малка печалба, след което акцията скочи с едни 8 %.
                                Сега се чудя на EUR 16,90 дали пак да не вляза. Колкото пъти се засуетя, все скача.
                                При мен, Шел вече са най-голямата ми компания в портфейла.Следователно очакванията ми са позитивни. Най-вече за отчета за Q1. Някой експерти прогнозират цени на петрола (в обозримо бъдеще-12-18 месеца) от 100$ за барел. Аз не бих заложил на толкова, но мисля че едни 80$ може да видим, още тази година.

Коментар

Working...
                                X