Онзи ден захраних сметката в ИБ и днес напазарувах Рено@32.78. Средната я докарах до 33.20. Сега се чудя да го чакам ли до 40 или да продам по-рано и да взема Елиор (ако още стават за купуване, де. Ще рече най-много @6.50).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНякой има ли идея какъв е проблемът с Vonovia? Само регулаторите ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Епа, удариха 0.40, то си беше нарисувано и само се чакаше някакъв катализатор. В случая може би е Испания, но то няма голямо значение. Благодарско за съвета, но съм пас този път. Фарма и особено биофарма са ми проблематични. Прекалено много шашми и фалшиви отчети. Алергия към фъстъци... така се почва, после минаваш на без глутен, ставаш веган и накрая се омъжваш. Иначе успех ти желая с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес евроколичките ще ударят ли 0.40? До края на седмицата - 0.50? Чудя се дали да добавям по пътя нагоре. По принцип не ги правя тези неща, че все гледам да ми е евтино.
Други европейски идеи?Ситибанк им вдигна таргета на 0.39 миналата седмица.
За добавянето не знам, но ако не фалират междувременно, ще е голяма веселба когато започнат да дават дивидент отново.
П.П. Прочети с какво се занимават DBV Technologies SA (DBV)! Има ги и на Насдак - DBVT.
Близо са до намирането на решение, за да удовлетворят FDA, но дори и да ги замотаят още една-две години, мисля, че ще си струва чакането.Last edited by Никола20; 10.05.2021, 10:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеА Дойчовците(Deutsche bank) + 10%, какво пък им стана за един ден ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениедобре! Europcar излетя. Благодаря за идеята. Други подценени останаха ли?
- 1 like
Коментар
Коментар