Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е не е станало още 30 , но не мога да не призная че след сутрешния импулс над 35 евро в момента е на 34 .......
Всичкото коли са на плюс а Реното и Мерцедеса са на минус ,реното доста повече....
Онзи паразит СЕО си е докарал Убаво плащане....но не вярвам да е това причината...
Може би както предполагате с Протокол....Отчета ? Е още съм на равно......?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Същите фактори и цена под 30 чакам и аз в рамките на месец, вече зависи с вируса дали ще задълбаят нещата и Тръмп да се сети пак за мита и може и по - ниско. Новият CEO също не ми харесва, но тук отиваме към дългосрочните перспективи.
Всичкото коли са на плюс а Реното и Мерцедеса са на минус ,реното доста повече....
Онзи паразит СЕО си е докарал Убаво плащане....но не вярвам да е това причината...
Може би както предполагате с Протокол....Отчета ? Е още съм на равно......?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе ти се вижда графиката ...явно шип няма да има ...
Сега сериозно - мисля да изчакам следните фактори да натиснат цената :
- лош отчет на 14.02
- продължаваща психоза покрай короновируса
- ако за пореден път отложат отварянето на завода в Китай
т.е. чакам 30-27 EUR до месец ...може и по надолу да отиде ако Тръм туитне нещо против европейските преговори ...време му е - скоро нищо не е писал по темата ....
Оптимизъм отникъде се не види...направо не знам кога и дали да купувам ...
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе ти се вижда графиката ...явно шип няма да има ...
- лош отчет на 14.02
т.е. чакам 30-27 EUR до месец ...може и по надолу да отиде ако Тръм туитне нещо против европейските преговори ...време му е - скоро нищо не е писал по темата ....
нещо вече маркетите не се Впечатляват от короната , приемат че китайците се справят ....а според мен не е така а ни спестяват от истината ... отчета може да е лош но 50% не знаят и ще купуват преди излизането му.... после лош добър ще продадат ,разликата е количеството на спада.....
Чакам някой да подпети до отчета аареалбанк и вирекард....
- 1 like
Коментар
-
Протокол, гледам графиката ,винаги има шип нагоре....
Рено от 34,1+ с цел 36,+ евро...... ?
- лош отчет на 14.02
Last edited by Protokol; 10.02.2020, 16:25.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПродадох Danske и Renault . Втората с добра печалба (35.16-36.65)- струва ми прекален оптимизма ...
Осигурих доста кеш за търсене на ново дъно...Малко ме е яд , че продадох Нокиа миналия месец, но няма пълно щастие ...
Рено от 34,1+ с цел 36,+ евро...... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, решил си да заложиш на двойно дъно ... Нещо съм се разколебал - макар , че съм на 1 % от дъното ...Имам лошо усещане за отчета на 14.02...
Онзи ден бях сложил поръчка продава на 35.82 която не се изпълни ...статуса на поръчката е working ....
Досега не бях виждал такова чудо ...
Danske bank ме изненадва приятно напоследък ...дано утре не се изложат с отчета
- 2 Харесвания
Коментар
-
Двойно ,тройно само нагоре да е....Интересно всичкОтО ауто се качват а Рено се мъчи, да няма нещо общо с Форд....
Шитовете банки се качват а нормалните се мъчат ,Данске що направи нещо говорят че плановете са им намалени..?
Вирекард днес не можаха да минат нивото 140 , там им е проблема...утре ще видим ще става ли или пак ще влизаме надолЕ..
Луфтханза прескочи 15...
Такива работи...
Тесла си е Тесла днес....мислех сутринта да ги скъся ....ама страх. ....
Осигурих доста кеш за търсене на ново дъно...Малко ме е яд , че продадох Нокиа миналия месец, но няма пълно щастие ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Данске що направи нещо говорят че плановете са им намалени..?
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Някое скандалче с Bayer няма ли да видим скоро, че цената много взе да катериНа 65 да я свали поне, че екс-дивидента наближава
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Някое скандалче с Bayer няма ли да видим скоро, че цената много взе да катериНа 65 да я свали поне, че екс-дивидента наближава
- 1 like
Коментар
-
Двойно ,тройно само нагоре да е....Интересно всичкОтО ауто се качват а Рено се мъчи, да няма нещо общо с Форд....
Шитовете банки се качват а нормалните се мъчат ,Данске що направи нещо говорят че плановете са им намалени..?
Вирекард днес не можаха да минат нивото 140 , там им е проблема...утре ще видим ще става ли или пак ще влизаме надолЕ..
Луфтханза прескочи 15...
Такива работи...
Тесла си е Тесла днес....мислех сутринта да ги скъся ....ама страх. ....На 65 да я свали поне, че екс-дивидента наближава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, решил си да заложиш на двойно дъно ... Нещо съм се разколебал - макар , че съм на 1 % от дъното ...Имам лошо усещане за отчета на 14.02...
Онзи ден бях сложил поръчка продава на 35.82 която не се изпълни ...статуса на поръчката е working ....
Danske bank ме изненадва приятно напоследък ...дано утре не се изложат с отчета
Луфтханза прескочи 15...
Такива работи...
Тесла си е Тесла днес....мислех сутринта да ги скъся ....ама страх. ....
Коментар
-
При Вирекард има нещо като плавно качване на височина и после спускане с асансьор....
Вчера ми удариха на две поръчки и на 127 и 128... днес продадох с 10 евра нагоре....
Тук около 140 има яка защита..
Днес имаше добър ден за Луфтханза и Варта...? Борсата в момента е в рейндж ...много пада и много се качва при нестабилни акции...
Важното е да не влезеш в момента маркета да играе лично срещу теб..... по добре почивка малко ,защото грешиш на 100% в целта да избиеш загубите.......
Протокол ,днес си направих бъзик ,купих 50 бр на една акция която единствено пада на 34,77 ,знаеш ли коя е...? Що е така...?
Danske bank ме изненадва приятно напоследък ...дано утре не се изложат с отчетаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
Коментар