IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

При Вирекард има нещо като плавно качване на височина и после спускане с асансьор....
    Вчера ми удариха на две поръчки и на 127 и 128... днес продадох с 10 евра нагоре....
    Тук около 140 има яка защита..
    Днес имаше добър ден за Луфтханза и Варта...? Борсата в момента е в рейндж ...много пада и много се качва при нестабилни акции...
    Важното е да не влезеш в момента маркета да играе лично срещу теб..... по добре почивка малко ,защото грешиш на 100% в целта да избиеш загубите.......
    Протокол ,днес си направих бъзик ,купих 50 бр на една акция която единствено пада на 34,77 ,знаеш ли коя е...? Що е така...?
    Мда, решил си да заложиш на двойно дъно ... Нещо съм се разколебал - макар , че съм на 1 % от дъното ...Имам лошо усещане за отчета на 14.02...
    Онзи ден бях сложил поръчка продава на 35.82 която не се изпълни ...статуса на поръчката е working ....
    Досега не бях виждал такова чудо ...
    Danske bank ме изненадва приятно напоследък ...дано утре не се изложат с отчета
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Колите от доста време са под натиск, следя ги също с повишено внимание. Wirecard с тези движения от последните 2 години е хитът на борсата, даде доста възможности за някое евро печалба, може отново към 180 - 200 да ходи, но първо да се види какво ще каже одиторът.
      При Вирекард има нещо като плавно качване на височина и после спускане с асансьор....
      Вчера ми удариха на две поръчки и на 127 и 128... днес продадох с 10 евра нагоре....
      Тук около 140 има яка защита..
      Днес имаше добър ден за Луфтханза и Варта...? Борсата в момента е в рейндж ...много пада и много се качва при нестабилни акции...
      Важното е да не влезеш в момента маркета да играе лично срещу теб..... по добре почивка малко ,защото грешиш на 100% в целта да избиеш загубите.......
      Протокол ,днес си направих бъзик ,купих 50 бр на една акция която единствено пада на 34,77 ,знаеш ли коя е...? Що е така...?

Коментар

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение
        При Луфтханза играта става интересна, отменят полетите до Китай поне до 9 февруари.. чакаме ново дъно !?
        Корекцията навън тепърва предстои. Докато не се овладее новият вирус - органичи се разпространението, темпът на регистрирани нови случаи намалее или открият ваксина, трябва да се пипа много внимателно. В Китай си удължиха ваканцията, а всяка седмица почивка си е -1% БВП, проблемът там е сериозен и от прогнозирам ръст от 5.9% за 2020 се говори вече за 1.5%, всяко забавяне в Китай ще се отрази зле на глобалната икономика. Не всяка акция е "Тесла" в момента.

Негативите за авиолиниите тепърва предстоят, LHA бе ударена последните месеци и сега цената дори реагира слабо на случващото се. За сега си запазвам прогнозата за дъно в рамките на 10-12.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• При Луфтханза играта става интересна, отменят полетите до Китай поне до 9 февруари.. чакаме ново дъно !?

Коментар

Гледай Варта и Вирекард късите блъскат безмилостно....автомобилите също са под натиск...
            Не знам ,довечера ще решаваме ....в ДАУ.
            Колите от доста време са под натиск, следя ги също с повишено внимание. Wirecard с тези движения от последните 2 години е хитът на борсата, даде доста възможности за някое евро печалба, може отново към 180 - 200 да ходи, но първо да се види какво ще каже одиторът.

Коментар

Точно така изглежда. Дивидентно плащане при Луфтханза предстои сега февруари, но не е никаква спирачка за спада.

Нека има движения, полезни са за трейдърите, отварят възможности. За сега си запазвам прогнозата за спад през годината(като все пак очаквах след каря на януари и отчетите да започне, но вируса ускори движенията) и към края на годината и изборите в САЩ, да приключим отново годината с ръст, не 30%, но 5 - 10% би било нормално.
              Гледай Варта и Вирекард късите блъскат безмилостно....автомобилите също са под натиск...
              Не знам ,довечера ще решаваме ....в ДАУ.

Коментар

По принцип това става след дивидентите през май но сега нещата отиват към по рано......
                Така е.

Нека има движения, полезни са за трейдърите, отварят възможности. За сега си запазвам прогнозата за спад през годината(като все пак очаквах след каря на януари и отчетите да започне, но вируса ускори движенията) и към края на годината и изборите в САЩ, да приключим отново годината с ръст, не 30%, но 5 - 10% би било нормално.
                Last edited by k.o.; 27.01.2020, 16:03.

Коментар

подкрепям стратегията

Много червен ден днес. Следващите месеци нищо чудно корекцията да направи и над 10% от върха, прекалено се надуха индексите, особено в САЩ. Не всичко е розово, но все още няма причина за сериозни притеснения и да се мисли за криза.
                  По принцип това става след дивидентите през май но сега нещата отиват към по рано......

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Кола Рено няма да си купя , но акции си взех
                    подкрепям стратегията

Много червен ден днес. Следващите месеци нищо чудно корекцията да направи и над 10% от върха, прекалено се надуха индексите, особено в САЩ. Не всичко е розово, но все още няма причина за сериозни притеснения и да се мисли за криза.

Коментар

И аз така смятам ...ама не тоя месец ...В следващите две-три седмици ще ги ухажват мечките
                      Ако грипът достигне в Европа и Америка, дори на 1/3 от това, което е в Китай ще има много сериозна корекция.
                      Луфтханзата я смъкнаха до 13,57 днес, но бързо възстанови известна част..

Коментар

Само аз ли смятам че има причини за индексите да корегират 5,6 % надолЕ.....?
                        И аз така смятам ...ама не тоя месец ...В следващите две-три седмици ще ги ухажват мечките

Коментар

включих се в клуба - на 35.16
                          Само аз ли смятам че има причини за индексите да корегират 5,6 % надолЕ.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                            Аз си мисля когато има нов CEO ще обърне тренда
                            включих се в клуба - на 35.16

Коментар

• Първоначално изпратено от Илиев Разгледай мнение
                              Благоря ви за отговорите.
                              Ето и един сайт от мен
                              https://www.godmode-trader.de/indize...ex-kurs,133943

Коментар

• Благоря ви за отговорите.

Коментар

Working...
                                X