IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При LHA нещата станаха 50/50

1. Синдикатът обяви, че няма да насрочва ефективна стачка и имало развитие в преговорите.
    2. Очаква се IPO на две от дъщерните дружества на компанията, едно от които е доста печелившото Lufthansa Technik и общата им оценка е по - голяма от моментнтата капитализация на авиокомпанията.
    3. Късите позиции се увеличават.
    4. Шумотвеица заради поредния вирус тръгнал от Китай... как все от там изникват, не мога да си обясня. Въпреки, че ако имам работа и трябва да съм в Брюксел или Стокхолм, вирус или не, пеша няма да ходя до там или да отложа сделката и да загубя пари, смятам важи и за останалият свят.
    5. Нямат от спрения Бойнг 737 MAX и печелят от това спрямо конкуренцията, също позитивно, ако петролът се задържи около и дори под 60.

10 - 12 или в момента дъно, зависи кой фактор натежи повече.

К+S е интересна в момента също, доста потъва, но след още някое евро и там трябва да намери дъно.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

До сега и аз се чудех къде е дъното ,но заради грипа вече е под 12 за мен....?
      Протокол , имам Хетра , но https://www.finanznachrichten.de/akt...uebersicht.htm работи със секунда преди платформата ми....
      Рено как ви се вижда 27-29 евра ..?
      Този сайт го поглеждам също. ...но ми прави лошо впечатление, че изостават с новините...напр. за последната оценка на Сити за Рено - прочетох я 1/2 час преди това на друго място.... Относно цената - някъде четох мнение ...щом разбирачите от Сити им дават 35 , приготви се за 25 ... Прекалено ми се струва... трудно ще стигне до 30, ... ако индексите направят червена серия от понеделник ще ги чакам на 30-31... Вчера не ми се изпълни поръчката на 35.65...сигурно е за добро
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение

Монти, оказа се прав и за трите ! Луфтханзата много я натиснаха, въпросът е къде е дъното ?!
        До сега и аз се чудех къде е дъното ,но заради грипа вече е под 12 за мен....?
        Протокол , имам Хетра , но https://www.finanznachrichten.de/akt...uebersicht.htm работи със секунда преди платформата ми....
        Рено как ви се вижда 27-29 евра ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Илиев Разгледай мнение
          Здравейте, интересува ме откъде мога да гледам котировки в реално време за XETRA? Елана не предлагат в тяхната платформа.
          Аз ги гледам тук
          https://www.investing.com/equities/telefonica?cid=32239
          В случая Telefonica - дадени са котировките на всички борси на които се търгува (падащото меню под името на акцията) + обемите. На тези които са отбелязани в real time не съм срещал случай да се разминават... за мен са ок

Коментар

• https://www.boerse-frankfurt.de/en
            ето тук може да ги виждаш но за Франкфурт за ксетра са с 15 минути закъснение
            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Здравейте, интересува ме откъде мога да гледам котировки в реално време за XETRA? Елана не предлагат в тяхната платформа.

Коментар

• Продадох wirecard на 141 .80 от 115.20
                бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                  Аз си мисля когато има нов CEO ще обърне тренда
                  В доста от случаите е така ...може и да си взема малко...
                  Бях си поставил две условия за вход :
                  - индексите да направят корекция поне 5 %
                  - обемите да паснат под средните поне за два-три дена ...

Коментар

• Аз си мисля когато има нов CEO ще обърне тренда
                    бавно и тихо нагоре

Коментар

Аз влязох в Renault на 36.80 пък ще видим
                      И аз бях на един клик разстояние ама устисках...
                      Не съм фен на ТА но съм на 90% сигурен, че ще тества зоната 35-36 .... Ме виждам кое ще обърне тренда .,очаквам подскок при евентуалната обява на нов СЕО , но това вероятно ще е единствената положителна новина в следващите месеци... За отчета не ми се мисли - намалени продажби+намален марж печалба

Коментар

• Ще чакаме време имам
                        бавно и тихо нагоре

Коментар

Аз влязох в Renault на 36.80 пък ще видим
                          Дългосрочно най-вероятно си направил добра сделка, краткосрочно ще видим. Успех.

Коментар

• Аз влязох в Renault на 36.80 пък ще видим
                            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не съм чел прогнозите на ДБ но те са най слабия анализаторски екип който можа да съществува този и на Парето....заедно правят шок....
                              Сигурен съм че намаляват прогнозата заради шума в системата....това правят парето и в Аареалбанк....Понеже телиос има въпроси и бам спад....
                              Последната оценка на Renault - 30 EUR ...и намеци за ликвидни проблеми (нужда от финансова инжекция)... Растящи и индекси а те копаят дъното., Не мисля, че са толкова зле но ... засега само гледам мача

Коментар

• Имах малко заделен кеш, и днес видях че Nokian Tyres е близо до дъно в последната година. Влязох на 23,35 евро. Знам че сектора не е много перспективен в момента, но знаете ли на какво се дължи спада от близо 7% само днес. Дали "машинките" са се престарали, и цената ще върне (до към 25 евро) в рамките на месец-два или проблемите са по-сериозни?
                                Last edited by mancev; 24.01.2020, 12:39.

Коментар

Working...
                                X