IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Мда, затова я разкарах 31-31.35...че бая се бях нагушил...
    п.с. последната поръчка на 30.14 от днес не ми се изпълни... здраве да е.
    Мойта беше на 29 ,70 ама нещо не Фана рибоци....
    Какво става със ССВ там май ще има следващо гмуркане.....?

Коментар

Текущото тримесечие ще е още по - зле, всичко говори и за по - ниски нива.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от itest Разгледай мнение

Renault е вече със статут на джънк акция
        Last edited by Protokol; 19.02.2020, 17:27.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Вече влезе в този диапазон, ниво, което и аз отдавна съм отбелязал, почвам да се замислям, но май ще има и по - ниско...
          Renault е вече със статут на джънк акция

Коментар

за Рено - лош отчет както очаквах ...както и орязан дивидент , аналогично с Даймлер
            Не реагира с голям спад , вероятно оптимизма по световните пазари го държи ...все още
            Вече ми се виждат сгодни за вход 30-31 ...но явно трябва да изчакам някой анализатор да им смъкне таргета
            Вече влезе в този диапазон, ниво, което и аз отдавна съм отбелязал, почвам да се замислям, но май ще има и по - ниско...
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• а пък с парите от удара в Рено купих ПИБ на 3.16 .. все пак трябва да сме патриоти и да инвестиране в родината

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Браво ,направил си удар ,но такива лоши резултати излизат с анализ на някой гуру който понижава целта на 30 например и тогава хващаш Голем Боко....
                не е късно това да стане и ще напълна пак

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

много си е добре пазара, просто трябва да се смята - например с колко е паднала цената за 1 година и колко е паднала печалбата. Дивидентът въобще не е важен. Като видях 33.3 при отваряне натоварих колкото кеш имах, сега го разтоварих на 36
                  Браво ,направил си удар ,но такива лоши резултати излизат с анализ на някой гуру който понижава целта на 30 например и тогава хващаш Голем Боко....

Коментар

протокол ,този маркет съвсем се изроди...
                    Вирекард прави супер резултати а воюват на минус два процента и Рено със слабия си отчет на плюс и паднал дивидент със 75 % на плюс ...
                    Дива работа.....това че маркета ще се качва до безкрайност ги прави балони и скоро май ще има БУМ....Големо Боко
                    много си е добре пазара, просто трябва да се смята - например с колко е паднала цената за 1 година и колко е паднала печалбата. Дивидентът въобще не е важен. Като видях 33.3 при отваряне натоварих колкото кеш имах, сега го разтоварих на 36

Коментар

за Рено - лош отчет както очаквах ...както и орязан дивидент , аналогично с Даймлер
                      Не реагира с голям спад , вероятно оптимизма по световните пазари го държи ...все още
                      Вече ми се виждат сгодни за вход 30-31 ...но явно трябва да изчакам някой анализатор да им смъкне таргета
                      протокол ,този маркет съвсем се изроди...
                      Вирекард прави супер резултати а воюват на минус два процента и Рено със слабия си отчет на плюс и паднал дивидент със 75 % на плюс ...
                      Дива работа.....това че маркета ще се качва до безкрайност ги прави балони и скоро май ще има БУМ....Големо Боко

Коментар

• за Рено - лош отчет както очаквах ...както и орязан дивидент , аналогично с Даймлер

Коментар

Голям асансьор е в тази позиция.....
                          Сега пак е на 34 , вчера от 35 ,20 отиде на 33,5 , днес пак два пъти го прави......?
                          А освен него гледам Коба ,ДБ , Варта , Мерцедес , Вирекард и Луфтханза ,аареалбанк ми е основна.....та така?
                          не знам от какво се шашкат продавачите повече - от предстоящия отчет на Рено или от този на Нисан ...
                          Някъде прочетох, че този на Нисан вероятно ще е доста мрачен ...

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

не е добре да се слушат другите , при такива ръстове на пазарите.... можеше да се изчака и отчета, мисля
                            Голям асансьор е в тази позиция.....
                            Сега пак е на 34 , вчера от 35 ,20 отиде на 33,5 , днес пак два пъти го прави......?
                            А освен него гледам Коба ,ДБ , Варта , Мерцедес , Вирекард и Луфтханза ,аареалбанк ми е основна.....та така?

Коментар

E уплашихте ме , излизане на + 60+ цента ...Рено.
                              Мислех и утре да ги държа.......
                              ДБ шит ,шит ама гледай какво прави.....онези американци ще я удвоят....
                              не е добре да се слушат другите , при такива ръстове на пазарите.... можеше да се изчака и отчета, мисля

Коментар

Тръмп се изцепи, че следващата търговска война ще бъде с Европа... или нещо от сорта...не можах да го разбера добре...
                                E уплашихте ме , излизане на + 60+ цента ...Рено.
                                Мислех и утре да ги държа.......
                                ДБ шит ,шит ама гледай какво прави.....онези американци ще я удвоят....

Коментар

Working...
                                X