IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Това колите много рискована работа в момента , имам проблем с едно френско животно не искам и с Гоуфа....
    Аз съм на къс дакс за спорта да видим какво ще стане до краят на този месец. Гоуфа на добра цена си е добра инвестиция.

Коментар

Това колите много рискована работа в момента , имам проблем с едно френско животно не искам и с Гоуфа....
      Ако направи френското някое движение нагоре, махай по - добре, няма една позитивна новина за тази компания да се е появила от месеци, не харесвам новото CEO също. Гоуфа е сериозен играч, но все още е скъп. Даймлер изглежда ценово по - добре, но и там не се е формирало дъно.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Lufthansa ето това е риск VW е държава. Но ми е скъп още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          Почнаха с интеревенции към DB явно бая са се уплашили. Утре може и да намерите зелен прозорец за измъкване.
          Дано е по голям ....само там ли...?

Коментар

• Почнаха с интеревенции към DB явно бая са се уплашили. Утре може и да намерите зелен прозорец за измъкване.

Коментар

• Лихви ,до края на седмицата маркета ще е яко наобратно...но след петък не знам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Грешка, Рено исках да напиша .... Теслата за малко да я шортя на върха... Вече се замислям повече когато слагам поръчки... Сигурно щото тия дни правя юбилей - 10 г. на пазарите. ...и равносметка, разбира се...
                Гледам, че доста народ се вълнува от TUI и Lufthansa.,. Аз също ги поглеждам, но предпочитанията са ми за TUI... Цена - мисля на 5.85 и надолу да пазарувам ...но трябва да стигне до там ...и тогава ще му мисля откъде кеш...
                Протокол и аз така мислех ,ама знаеш ли..? Продадох 50% от Вирекард на 123 + при 10 евро на акция....и се наредих на купя това което хората не вярват да е кола.....на 25 и малко ...
                Днес един Аналспециалист свали таргета от 37 на 27 и да се надяваме че малко ще я държи....

П.П. Изпълнение на 100 бройки на 24 ,90...цел продажба в петък на 27+...
                Last edited by Монти; 03.03.2020, 18:45.

Коментар

Протокол , сега ми направи Впечатление че пишеш за Пежо ....ти да нямаш слабост към френските коли ,ситроен имат ли акции....?По добре за спекулант е Тесла....тук има ,тука нЕма.....
                  Днес добре ,само студена вода при Луфтвафе....
                  Манчев ,къде си....Байер е на добри цени и още малко надолЕ ще стане за купуване.....?
                  Грешка, Рено исках да напиша .... Теслата за малко да я шортя на върха... Вече се замислям повече когато слагам поръчки... Сигурно щото тия дни правя юбилей - 10 г. на пазарите. ...и равносметка, разбира се...
                  Гледам, че доста народ се вълнува от TUI и Lufthansa.,. Аз също ги поглеждам, но предпочитанията са ми за TUI... Цена - мисля на 5.85 и надолу да пазарувам ...но трябва да стигне до там ...и тогава ще му мисля откъде кеш...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Протокол , сега ми направи Впечатление че пишеш за Пежо ....ти да нямаш слабост към френските коли ,ситроен имат ли акции....?По добре за спекулант е Тесла....тук има ,тука нЕма.....
                    Манчев ,къде си....Байер е на добри цени и още малко надолЕ ще стане за купуване.....?
                    До лятото ще "гледам мача" аз. Едно че нямам кеш в момента, и друго че съм пълен с петролни акции, а те не се представят особено добре. Може и да изпусна промоцията, но към момента се притеснявам да не хвана някой падащ нож. Успокоява ме че целия портфейл ми е дивидентен, и да дойде криза, ще я "изкарам" по-леко Ти си спекулативен играч, аз към момента явно не съм Гледам че Байер и 52 евро са били, така че има време. Ако извадят някой слаб отчет и гледай какво става... Да не говорим че пак започна медиен шум с този глюфозат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Мда, колите май се оказват лош избор... Компенсирах минуса при Пежо с плюс при Шел ..
                      Там набих всичкия останал кеш и цената ми идва на 19.4 Мисля, че ще върне бързо 5-10% ...

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Каква фискална политика очакваш от баба Меркел дето мисли само за пенсия и изобщо не си напъва затлъстелия мозък
                        За нея е важно да приема приема повече и да храни бежанци, последните години забрави, че има такова нещо като икономика и инерцията свърши.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Маркета се влияе от японците и щатите ,те правят нещо а евроидиотите нищо и затова....Можеш да се радваш на чуждите успехи ама е до време .... твойте са по важни...Не искат да освободят фискалната политика ,некакви тълпи на гръцката граница ,жабарите са с вирус , европа на колене и никой нищо...Та така...либерастия ... а като премине уплаха ще тръгнат нагоре....
                          Каква фискална политика очакваш от баба Меркел дето мисли само за пенсия и изобщо не си напъва затлъстелия мозък

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                            много пада тоя дакс .каква е причината . купувате ли ????? . аз купих за нагоре.
                            Маркета се влияе от японците и щатите ,те правят нещо а евроидиотите нищо и затова....Можеш да се радваш на чуждите успехи ама е до време .... твойте са по важни...Не искат да освободят фискалната политика ,некакви тълпи на гръцката граница ,жабарите са с вирус , европа на колене и никой нищо...Та така...либерастия ... а като премине уплаха ще тръгнат нагоре....

Коментар

• много пада тоя дакс .каква е причината . купувате ли ????? . аз купих за нагоре.

Коментар

https://www.finanznachrichten.de/nac...reifen-617.htm
                                https://www.nebenwerte-magazin.com/m...etzt-zugreifen

Това също е застраховка....8%...
                                Колите много рискови...
                                Lufthansa ето това е риск VW е държава. Но ми е скъп още.

Коментар

Working...
                                X