Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Съмнява ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не са се разбрали за петрола ама и дау не иска да пада....ще има бичи дни...
Коментар
-
Не са се разбрали за петрола ама и дау не иска да пада....ще има бичи дни...Когато всички очаквате, че нещо ще стане то не става. Совите не са това което са. Хубав сериал беше.
Щатски спомняш ли си го? Даваха го по държавната телевизия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗамислял съм се за круизните, но нямам никакъв поглед върху бизнеса ...нито за някоя компания ...Ти имаш ли идея , ...за някоя която може да стои 5-6 месеца на дрейф без да фалира ?
Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисляподкрепям за последният ред.
Подобно на авиокомпаниите, ще акумулират разходи, ще се увеличи дълга, към момента без сериозен риск от фалит, но зависи колко ще продължи сагата, защото и аз вече се замислям за палатка и скара на дърва вместо хотел лятото.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?
Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисля
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВзех ТUI - 5.85 , Santander-3.02 ... много се чудих дали да не ги продам в края на деня, но ги оставих...ей голямо шубе тая седмица....
п.с. мислех да добавя Shell на 18.60 но се въздържах...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Сдоби ли се с TUI? Аз им се чудех днес много, после качиха.
п.с. мислех да добавя Shell на 18.60 но се въздържах...Last edited by Protokol; 06.03.2020, 19:29.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГрешка, Рено исках да напиша .... Теслата за малко да я шортя на върха... Вече се замислям повече когато слагам поръчки... Сигурно щото тия дни правя юбилей - 10 г. на пазарите. ...и равносметка, разбира се...
Гледам, че доста народ се вълнува от TUI и Lufthansa.,. Аз също ги поглеждам, но предпочитанията са ми за TUI... Цена - мисля на 5.85 и надолу да пазарувам ...но трябва да стигне до там ...и тогава ще му мисля откъде кеш...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Аз съм на къс дакс за спорта да видим какво ще стане до краят на този месец. Гоуфа на добра цена си е добра инвестиция.
Коментар
-
На тръмп му трЕбва силна борса.....преди изборите тази година? Така че ще има волантилност по илядо ,две иляди пункта....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар