IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Съмнява ме.

Коментар

• Купихте ли. Време е за покупки купувайте. Вие нали винаги купувате

Коментар

Съмнява ме.
        Утре италианците ще свалят марката но Щатите немат общо с това....Така че вечерта може и да обърне ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не са се разбрали за петрола ама и дау не иска да пада....ще има бичи дни...
          Съмнява ме.

Коментар

То беше ясно че няма да се разберат. Ръшаните играят за спад в цената. Как защо не е интересно. Когато всички очаквате, че нещо ще стане то не става. Совите не са това което са. Хубав сериал беше. Щатски спомняш ли си го? Даваха го по държавната телевизия.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?

Коментар

Няма да се плашите баба Меркел ще Ви спаси.
                ????

Коментар

• Няма да се плашите баба Меркел ще Ви спаси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Замислял съм се за круизните, но нямам никакъв поглед върху бизнеса ...нито за някоя компания ...Ти имаш ли идея , ...за някоя която може да стои 5-6 месеца на дрейф без да фалира ?
                    Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисля
                    подкрепям за последният ред.

Подобно на авиокомпаниите, ще акумулират разходи, ще се увеличи дълга, към момента без сериозен риск от фалит, но зависи колко ще продължи сагата, защото и аз вече се замислям за палатка и скара на дърва вместо хотел лятото.
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?
                      Замислял съм се за круизните, но нямам никакъв поглед върху бизнеса ...нито за някоя компания ...Ти имаш ли идея , ...за някоя която може да стои 5-6 месеца на дрейф без да фалира ?
                      Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисля
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Взех ТUI - 5.85 , Santander-3.02 ... много се чудих дали да не ги продам в края на деня, но ги оставих...ей голямо шубе тая седмица....
                        п.с. мислех да добавя Shell на 18.60 но се въздържах...

Коментар

Сдоби ли се с TUI? Аз им се чудех днес много, после качиха.
                          Взех ТUI - 5.85 , Santander-3.02 ... много се чудих дали да не ги продам в края на деня, но ги оставих...ей голямо шубе тая седмица....
                          п.с. мислех да добавя Shell на 18.60 но се въздържах...
                          Last edited by Protokol; 06.03.2020, 19:29.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Грешка, Рено исках да напиша .... Теслата за малко да я шортя на върха... Вече се замислям повече когато слагам поръчки... Сигурно щото тия дни правя юбилей - 10 г. на пазарите. ...и равносметка, разбира се...
                            Гледам, че доста народ се вълнува от TUI и Lufthansa.,. Аз също ги поглеждам, но предпочитанията са ми за TUI... Цена - мисля на 5.85 и надолу да пазарувам ...но трябва да стигне до там ...и тогава ще му мисля откъде кеш...
                            Сдоби ли се с TUI? Аз им се чудех днес много, после качиха.

Коментар

Аз съм на къс дакс за спорта да видим какво ще стане до краят на този месец. Гоуфа на добра цена си е добра инвестиция.
                              Къс ДАКС затворен профит 36%.

Коментар

На тръмп му трЕбва силна борса.....преди изборите тази година? Така че ще има волантилност по илядо ,две иляди пункта....
                                И аз на това разчитах, положително до края на годината поне, но срещу такава зараждаща се психоза е трудно да се влияе много, все пак икономиката в САЩ е чудесна към момента, Тръмп ще направи максимума спрямо силите си, наблюдаваме и гледаме да хванем някой цент от движенията.

Коментар

Working...
                                X