IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• psft

PSFT - STRONG SELL AGRESSIVE

Коментар

• psft

orcl predlagat da kupiat psft za 19.5 na akcia premarketa psft e 8% nagore 18.40 kak 6te komentirate dobre li da se vliza na opena na dalgo

Коментар

• msft

dnes sam razo4arovan ot pazara pove4e usilia biaha pologeni za sp500 DJI i za goliamata firma(msft) bikovete izostaviha nasdaq i saotvetno NDX smitam 4e ytre 6te testvame varha pri 1684 no tova ........utre . leka ve4er na vsi4ki .

Коментар

• nasdaq

Pojelavam ti da pochnesh da pechelish.
          Savsem iskreno. Hasta la vista

Коментар

• nasdaq

nasdaq 1663 ........................o4akvam vrah 1685-1690 stop 1655 za denia ................ za test samo gubia na minus sam badi spokoen

Коментар

• Za test

09.06 17:13
              333a: korekcia do 1640 i sled tova nadolu
              отговор
              selllnah gi predi 2 min dano za dnes pri 1595 tova e........................spored men uspe6na sesia

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kak sa kasite pozicii
              p(i)chelish li ili ne p(i)chelish

Коментар

• Za test

Da no tova ne oznachava che vseki den e normalno da si menish prognozite na 100% i to s targeti ot 1500 do 1800 Hahahahahahahahahahahahahaha
                Ochevidno che niamash idea za kakvo stava duma
                Hasta la vista baby

Коментар

• Za test

mersi 4e mi kaza ! nali i pazara vseki den se meni priateliu ..... ili toi e konstanta hahahahahahaha smiah kazah hodi se zanimavai s ne6to ot koeto razbira6 komentarite ti ne sa mi nugni

Коментар

• Za jordan

Citiram te da ti pokaja che si menish prognozite kakto doide
                    Znachi sega si pak bik? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• Za jordan

dai tel sega predi marketa i 6te ti zvanna da si pogovorim niama6 nikakav problem -)))

Коментар

• Za 333a

333a: izvinyavay ako ima neshto. Prosto iskah da ti zadam nyakolko vaprosa i poneje vchera telefona mi beshe zaet ti poiskah e-maila. Tova e. Ochevidno obache ti nyamash jelanie.

Коментар

• do test

ne razbiram za6to me citira6 no 6tom se re6il neka e taka,........Vse pak bih se zaradva6 na tvoeto mnenie az znam kakvo mislia
                          i spored men ponege se zaiagda6 ili savsem ne sa ti iasni ne6tata postoi malko pred PC-to i moge bi sam 6te se ubedi6 4e pazara e mnogo dinami4en i slogen i e dobre (spored men) dvigenia ot 1,5% -2% da se igraiat a pak ti ako 4aka6 pove4e tvoia rabota struvami se 4e ne si 4el vnimatelno foruma ........... za men si edin anonimnik mnogo veroiatno i kompleksar zatova i edin posleden savet ot men ne se zanimavai s tova ot koeto nai malko razbira6 i ne si pozvoliavai da 4ete6 i me citira6 vig si nameri tam ne6to spored vazmognostite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• target

09.06

10:42

333a: korekcia do 1640 i sled tova nadolu

отговор

temata za dnws e mnogo prosta az 6te tarsia da prodam v na4aloto niakade okolo 1640 dage nima da hodi i do 38.2 korekcia 1647.7(taka mislia) nastroen sam ve4e me4i a pak uptrenda 6te po4aka i bikovete sa6to pone do kam okolo 1500. M.-Luta ti prodade li v petak kakto pisa ?dano si go napravil.no i dnes 6te ima dobri ceni za tova kvo 6te kage6 po vaprosa

Коментар

• target

sled dne6nia den po4ti sam siguren 4e nasdaq 6te hodi do 1735-45 utre pak 6te sme nagoren tova e spored men 4ao -------)))))))))))

Коментар

• do jordan

ne6to ne te razbiram dai tova dai drugo kazah ti dai si teloefon 6te ti zvanna ne te razbiram kakvo iska6 nali pi6a vav forumu 4ete6 i ako ne6to ti e ot poza izpolzva6 go

Коментар

Working...
                                X