If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
orcl predlagat da kupiat psft za 19.5 na akcia premarketa psft e 8% nagore 18.40 kak 6te komentirate dobre li da se vliza na opena na dalgo
Коментар
333a
msft
dnes sam razo4arovan ot pazara pove4e usilia biaha pologeni za sp500 DJI i za goliamata firma(msft) bikovete izostaviha nasdaq i saotvetno NDX smitam 4e ytre 6te testvame varha pri 1684 no tova ........utre . leka ve4er na vsi4ki .
09.06 17:13
333a: korekcia do 1640 i sled tova nadolu
отговор
selllnah gi predi 2 min dano za dnes pri 1595 tova e........................spored men uspe6na sesia
Da no tova ne oznachava che vseki den e normalno da si menish prognozite na 100% i to s targeti ot 1500 do 1800 Hahahahahahahahahahahahahaha
Ochevidno che niamash idea za kakvo stava duma
Hasta la vista baby
Коментар
333a
Za test
mersi 4e mi kaza ! nali i pazara vseki den se meni priateliu ..... ili toi e konstanta hahahahahahaha smiah kazah hodi se zanimavai s ne6to ot koeto razbira6 komentarite ti ne sa mi nugni
Citiram te da ti pokaja che si menish prognozite kakto doide
Znachi sega si pak bik? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Коментар
333a
Za jordan
dai tel sega predi marketa i 6te ti zvanna da si pogovorim niama6 nikakav problem -)))
Коментар
Jordan
Za 333a
333a: izvinyavay ako ima neshto. Prosto iskah da ti zadam nyakolko vaprosa i poneje vchera telefona mi beshe zaet ti poiskah e-maila. Tova e. Ochevidno obache ti nyamash jelanie.
Коментар
333a
do test
ne razbiram za6to me citira6 no 6tom se re6il neka e taka,........Vse pak bih se zaradva6 na tvoeto mnenie az znam kakvo mislia
i spored men ponege se zaiagda6 ili savsem ne sa ti iasni ne6tata postoi malko pred PC-to i moge bi sam 6te se ubedi6 4e pazara e mnogo dinami4en i slogen i e dobre (spored men) dvigenia ot 1,5% -2% da se igraiat a pak ti ako 4aka6 pove4e tvoia rabota struvami se 4e ne si 4el vnimatelno foruma ........... za men si edin anonimnik mnogo veroiatno i kompleksar zatova i edin posleden savet ot men ne se zanimavai s tova ot koeto nai malko razbira6 i ne si pozvoliavai da 4ete6 i me citira6 vig si nameri tam ne6to spored vazmognostite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
temata za dnws e mnogo prosta az 6te tarsia da prodam v na4aloto niakade okolo 1640 dage nima da hodi i do 38.2 korekcia 1647.7(taka mislia) nastroen sam ve4e me4i a pak uptrenda 6te po4aka i bikovete sa6to pone do kam okolo 1500. M.-Luta ti prodade li v petak kakto pisa ?dano si go napravil.no i dnes 6te ima dobri ceni za tova kvo 6te kage6 po vaprosa
Коментар
333a
target
sled dne6nia den po4ti sam siguren 4e nasdaq 6te hodi do 1735-45 utre pak 6te sme nagoren tova e spored men 4ao -------)))))))))))
Коментар
333a
do jordan
ne6to ne te razbiram dai tova dai drugo kazah ti dai si teloefon 6te ti zvanna ne te razbiram kakvo iska6 nali pi6a vav forumu 4ete6 i ako ne6to ti e ot poza izpolzva6 go
Коментар