If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
NT все повече ми харесва, мисла да влизам, какво ще кажете?
Коментар
333a
psft
ako smiatate 4e si zaslugava hvarlete edno oko
Коментар
Jordan
za jordan
Predpochitam na e-mail zashtoto v momenta sam v internet i tryabva da izlyaza za da moje da mi zvannesh: jordank_k@abv.bg
Коментар
333a
za jordan
dai tel 6te ti zvanna
Коментар
Jordan
NQCOMP
333a: otkoga targuvash? Kak moga da se svarja s teb? Tel, e-mail. Blagodarya predvaritelno.
Коментар
333a
NQCOMP
spored men bikovete 6te naddeleiat vrah za denia nad 1660 stop 1629
Коментар
Hristo.
NQCOMP
Ochakvam probiv na neck line(target okolo 1520).
Коментар
333a
triagalnik
iavno 6te otvorim nagore no okolo 17.00 6te iasna posokata az o4akvam da zaformim triagalnik koito da bade probit nagore spored men vse o6te niamame potvargdenie 4e 1685 e niakakav tip vrah (pone niakolkomese4en)
Коментар
333a
do niakoi si
iavno si mnogo na kef ot me4ata lapa dnes no ne barzai da otpisva6 bikovete tolkova barzo neka slezem pod
1600 da se poprobiat nikoi niva............ uptrenda i tn. i tn.ina4e fundamentalno ne6tata izglegdar zle no znae6 4e tehni4eski po 4esto e obratnoto ..... dnes e edin hubav den petak13 ;---)))))))
Коментар
niakoi si ..tam
petak 13
dali puk sled niakoi den niama uverenostta da se iz4erpi ,,i kupuva4ite suvsem da iz4eznat .....?!?!?
interesno staa , 4e i deficita im ne eza prenebregvane .:_)))
?
Коментар
333a
petak 13
malko izvan temata ......................e ima i takiva dni v kalendara dano sa 6taslivi za niakoi---)))))))))))
Коментар