Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Collapse
Заключена.
X
X
-
333a
do test
vse ppak vsi4ki indeksi triabva da si testvat varhovete taka ne moge da zavar6i tova dvigenie nagore a ot druga strana nasdaq si izpalni plana za dnes................prosto neznam dai niakav komentar za intraday koi 6te izdarpa drugite nasdaq ili (dji sp500 ndx) ako vigda6 niakoi indikator ili pone mnenie
Коментар
-
333a
do test
4esno takova ne6to ne mi se be slu4valo da ne znam na kade 6te poeme pazara a taka mi se sellllva sox intraday
Коментар
-
333a
do test
po princip ako vsi4ki indeksi si biaha bili predi6nite varhove sam mnogo uveren 4e nasdaq 6te hodi do 1730-1750 oba4e ako tova ne stane patia e samo edin nadolu pone (1500-1550) kakvo 6te kage6
Коментар
-
333a
do test
toi pazara e silen tova mi e iasno stava vapros za korekcia ot 1.5-2% tova me interesuva
vaob6e smiata6 li 4e nasdaq 6te napravi nov vrah za denia ponege sigurno si vidial ndx dji i sp500 ne si biha varhovete i tova me pritesniava 4e pazara moge ve4e da trag nadolu a nadolu ................prosto tova razminavane na indeksite me pravi dosta rezerviran!!!!!!!!
Коментар
-
333a
do test
kupih za sagalenie psft na 18.28 stopa mi e na 17 .75 izbarzah i pri pologenie 4e znaeh kvo 6te napravi nasdaq dopusnah zaguba ?!!! ia mi kagi ti ( ostavi pravopisnite gre6ki) dali e dobre da sellvam SOX sega
Коментар
-
333a
nasdaq
o4akvam test na varha 1685 no sega vse o6et ne sam obeden 4e 6te bade probit vrah za denia pri 1682-1686
Коментар
-
333a
do test
mersi 4e mi kaza az te polzvam kato indikator(pravia obratnoto) i zatova gi kupuvam o6te pove4e o4akvam dnes test na varha pri nasdaq taka 4e na 18.28 e dobra cena za men
Коментар
Коментар