IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kniga

amateur, не съм я виждал на български. На мен ми докараха английско издание от Лондон.
    Обаче разбрах, че са дававли филма в БГ по едно време, макар и с малко променено заглавие.

Коментар

• Kniga

Rogue Trader можеш ли да ми кажеш от къде да си намеря книгата на Лиисъм с твоя nick. Thanks.

Коментар

• do RT

1. Niamam nisto obsto s 333a
        2.Nemoga da razbera zasto re6i che se zaiqjdam s teb.Prosto kazah che vse oste na nisto ne mi miri6e.Ne misliq
        che snostnoto padane e znak za nesto po-goliqmo.

Коментар

• do RT

az pi6a ot svoe ime samo! nego li razbrahte ve4e ,ako imam ne6to da ti kaga ti go kazvam. i imam ideia za pazara samo i osnovno intraday prosto taka rabotia po dalgosro4no ne moga da komentiram ili po to4no moga da sbarkam eto v4era prosto gruba gre6ka ina4e si pravia analiz den za den prosto stil na rabota a v4era pisah 4e indeksite ne sa v sinhron koeto spored men ne be6e dobre za bikovete ina4e o4akvam opit za nagore no.................vsi4ko tova utre dnes denia prikliu4i i tova e.kazvam ti rt ako ima ne6to da ti pi6a 6te ti go napi6a li4no tova e.

Коментар

• Kniga

333а, защо това желание да се заяждаш с мен? Защо просто не ми се обадиш (нали казваш, че ме позанаваш) и да ми кажеш какво те мъчи? Да вярно, че краткосрочно пазарът се повиши, но както се вижда това си е чисто и просто един liquidity event. И сега остава да видим как ще се развие по-нататък в средносрочен аспект. Пък и ти нали беше на дълги позиции. Значи си направил печалби и трябва да си щастлив. Радвай се на живота бе човек, вместо да се заяждаш.

Отделно за 5-те месеца които казваш (или по-точно от средата на януари), пазарът (SPX) се е покачил нетно с 60 пункта или с около 7%. Страхотно! Дори проби новото от 965. Въпросът е какво ще стане, когато Фед спре да помпа ликвидност в икономиката? Имаш ли идея? Аз горе долу се сещам. Защото както казва един известен икономист (който определено разбира повече от теб и мен взети заедно):
            There is no painless government solution to our current economic problems. We are simply poorer because of the economic resources we squandered during the investment bubble of the late 90s.

Мисли за кредитния балон... Желая лека вечер на теб и на всички останали.

П.С. И сега пак да не интерпретираш написаното по-горе като съвет да продаваш (както стана с предния ми постинг тази вечер). Просто преценявай сам. Имаш глава на раменете си, нали?

Коментар

• Kniga

f1,izwini me, no mi ponamiriswa6 na 333a!

Коментар

• Kniga

Vse oste na nisto ne mi miri6e,pak i tova go slu6am ot 5 meseca.

Коментар

• Kniga

Sell-off при сравнително добри новини? На какво ви мирише? Market is priced for perfection... The liquidity event is abating... GL all!

Коментар

• Kniga

щом и ти минаваш за сериозен, ама айде да не се заяждаме. Прав си за едно - всеки има право на избор.
                    Някой все пак прегледал ли е книгата, 4е ми стана интересно

Коментар

• Kniga

ami shtom ti haresvat - slushai gi!
                      Men ne me ubediha, mislq che i nikoi seriozne ne biha mogli!

No za vseki vlak si ima pytnici!

Коментар

• nasdaq

v4era mnogo tapo go izigrah s psft zatova dnes niamam pravo na komentar za galost ima i takiva momenti

Коментар

• книга

Що в кавички, бе, Кевин. Аз следях тогава дискусията и ми се сториха умни типове. Най-малкото си защитиха
                          тяхното гледище. И ми се стори разумно. Можеха и досега да се скатават

Коментар

• книга

A knigata e na edni "razbirachi",deto se karahme s tqh predi 2-3 meseca!
                            Ako imate izlishni pari - moje ida si q vzemete!

Коментар

• Prostashtina!

Bahti foruma na kakvo zaprilicha!
                              Vlizam prez 1-2 sedmici i s ujas zabelqzvam,che progresivno pada nivoto!((((

Svestete se be hora!
                              Kato gonite hora,koito naisitna razbirat ot tova, kakvo pechelite - da se sybirate na sedqnka???

Moje i na drugo mqsto - Yahoo mqsto bol!

Коментар

• книга

То, преди да се цифровизира този форум, книга за трейдинг не ти трябваше, ама сега... В края на краищата си има доста книги за трейдинг на английски, обаче тези пичове от Пловдив са ми интересни, в частта как без да търгуваш можеш да напишеш книга и да правиш курсове, че сигурно ще си я купя и аз.

Коментар

Working...
                                X