Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Покажи разпечатка на акаунта ти , заверен с подпис и печат на брокера, а не някакви фотошопи и тогава ще ти преведем 500лв на теб лично.Да почнеш най-накрая реална търговия и да видиш как се правят 42 поредни успешни сделки за 40 дена ,щото или си слаб лъжец или си пълен въздух,ама пъленА най- вероятно двете заедно.
Случайно да ти е минавало през главата че тези щуротии с подпис и печат съществуват само в БГ и че ако го поискаш от западен брокер ще те гледа като голям камък???
- 1 like
Коментар
-
Как е келепирЪт, седморката нещо гълта вода, пък злато, сребро и мини се събуждат,
нали Теха щеше да излита със 10 % месечно ????
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
nvda 1000
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Имам си, нямам място за нисколиквидни. NVDA, CRWD, UBER, GCT, ESTC вървят много добре, само на ESTC се чака реакция на отчета и могат да ме прецакат. На другите имам доходност 35-50% и винаги мога да започна да ги продавам на печалба.
вярвайки, че всеки ден е Великден
14.02.24 Тъй като пазарът включва в цените съвършенство, вътрешните пазари на акции са нездравословни,
като се има предвид изключителната концентрация, повишеното позициониране на инвеститорите,
скъпите оценки, отблъскването на ФЕД на миролюбивите очаквания на пазарите, подценената инфлация
и геополитическите рискове, ние вярваме, че съотношението риск - възнаграждение остават неблагоприятни
за пазарите акции, които са търгуват на най-високите нива за всички времена. М.К. JPMorgan
Фондовият пазар е пълен с хора, които знаят цената на всичко, но стойността на нищо.
Умните пари са доволни от това.
Япония неочаквано ( да, бе ?) изпадна в рецесия, след като слабото потребление и капиталови разходи
тласнаха икономиката към свиване за второ поредно тримесечие.
Американските продажби на дребно започват годината с рязък спад - 0.8%
Фабричното производство в САЩ се срина през януари (въпреки скока на PMI)
...натоварването на капацитета е най-ниско от септември 2021 г....
Лагард: Високите заплати са причината да внимаваме с разхлабването.
Е, тоест, увеличение няма да има, чакай тогава хора да потребяват .....
Кво те брига, келепирЪ е сега, утре е късно, и ние тука дивите балканци най-добре ги чуваме нещата ........Last edited by Бедният брoкер; 15.02.2024, 19:08.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам си, нямам място за нисколиквидни. NVDA, CRWD, UBER, GCT, ESTC вървят много добре, само на ESTC се чака реакция на отчета и могат да ме прецакат. На другите имам доходност 35-50% и винаги мога да започна да ги продавам на печалба.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
ако наистина си вярваш, купувай. 30% за месец на мен ми стигат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеизбери си благотворителна кампания по твое желание преведи там 500лв публикувай разпечатка от банковата ти сметка където да е видно че парите са преведени и ще публикувам разпечаткатаА най- вероятно двете заедно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Пазара обкиновено обръща след Пивот на ЦБ.
Като това може да продължи от няколко месеца до година и нещо.
Коментар
-
ако наистина си вярваш, купувай. 30% за месец на мен ми стигат
Текущият рън при акциите и крипто ще продължи до май или юни , чак тогава по - сериозна корекция. Плюс това корецията може да е консолидационна.
Бих сравнил с известна степен тази година с 2017.
Пазара на акции нема да обърне преди крипто да влезе в експонента , далеч сме от това състояние.
Пазара обикновено обръща след Пивот на ЦБ.
Като това може да продължи от няколко месеца до година и нещо.Last edited by Майстора233; 15.02.2024, 14:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще си заколиш златната кокошка - ОГРОМНА грешка. Голяма е вероятността да консолидира около сегашните нива /както е направила на 80/ и после още един run. Имаме само едно връщане до 10week MA. Продавай само ако видиш повечко червени барчета с обемdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
И един мормот....
Пък и си вярватЯ покажи извлечение от акаунта да видим или пак ще почнеш да заекваш ?
айде да видим как сега ще почнеш ти да заекваш г-н Рибка
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеДнес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениемда, лифтовете +50% на отчет, който обявява просто поредната 1/4 на загуба. луди луди жаби
Коментар
Коментар