Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеBoeing и под 200 usd трябва да се гони. Дори на 210-11 сега може да се шорти. Така го виждам аз де, без да съм врачка, необоснован ми изглежда този ръст, дори с пускането/одобрението на 737 MAX. То това още преди 2 месеца се чакаше в м.Ноември.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеBoeing и под 200 usd трябва да се гони. Дори на 210-11 сега може да се шорти. Така го виждам аз де, без да съм врачка, необоснован ми изглежда този ръст, дори с пускането/одобрението на 737 MAX. То това още преди 2 месеца се чакаше в м.Ноември.
---
Едно 4-5 пъти писах, че в сектора предпочитам SPR. За по-дългосрочна игра го имах предвид. Когато беше под 20. Мунчо пробва да се хили, ама повече го докара на зъбене.Last edited by terziеv; 18.11.2020, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Аз ги разбрах отдавна че са лаладжии.Повечето са едни държачи на артии с ниска доходност.Няма лошо да са такива ама защо отричат другите не мога да разбера.
А собствените им "велики" мисли, все едно друг ги е писал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕваларка, Ташункич! Пак ги размаза.
---
Taка е във форума. Има няколко Мунчовци, които сами нищо няма да напишат, идея няма да дадат. В най-добрия случай някаква източна мъдрост на Бъфет да копи/пейстнат. Чакат на гюме, да плеснат някаква абсолютно фрапираща нагла лъжа, барем някой случайно минаващ, който не е чел досега темата, да се върже.
Най-тъжното е модерацията. Отдавна турнах "сигнал за нередност" за този фалшимент спамов, ама "путка" да напишеш е проблем.
Коментар
-
Еваларка, Ташункич! Пак ги размаза.
---
Taка е във форума. Има няколко Мунчовци, които сами нищо няма да напишат, идея няма да дадат. В най-добрия случай някаква източна мъдрост на Бъфет да копи/пейстнат. Чакат на гюме, да плеснат някаква абсолютно фрапираща нагла лъжа, барем някой случайно минаващ, който не е чел досега темата, да се върже.
Най-тъжното е модерацията. Отдавна турнах "сигнал за нередност" за този фалшимент спамов, ама "путка" да напишеш е проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами за сега е около 1000 долара загуба ... ама наистина не е ролкова зле, защото той е само на демо акаунт
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
petyo, какви ги говориш в това толкова измислено изречение, няма нищо вярно??!!??.
Коментар
-
ами за сега е около 1000 долара загуба ... ама наистина не е ролкова зле, защото той е само на демо акаунт. Хихихихи ! Петьо няма да си достатъчно мъж да чукнем един бас по колкото кажеш над 50 000 $ че да видиш дали съм на демо.Ще станеш пишмян дето си си помислил че съм на демо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
И аз имам от поне три месеца шорт на Теслата, макар и само на Демо акаунт. Но както се вижда, наистна пазара може да остане много дълго време ирационален. По-дълго отколкото който и да било човек ликвиден. Беше ми достатъчно един приятел където си няма никаква идея от финанси, да ми каже - акцията на Тесла е най-най-най, това е бъдещето. С реални пари никога не бих си позволил къса позиция, нисък/лимитирана upside (потенциална печалба), огромен / безгранична downside (потенциална загуба)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Успя ли да покриеш или чакаш по-ниска цена?
- 1 like
Коментар
-
ами за сега е около 1000 долара загуба ... ама наистина не е ролкова зле, защото той е само на демо акаунт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеШортнах 100 Боинг на 215 $ на афтърмаркета та да видим до къде ще надделее алчноста на пазара.
Коментар
Коментар