IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

И аз не го вдявам. Какво ги човърка да дебнат някой да напише нещо конкретно и да си счупят краката отдолу да надращят "лъжеш, ще занулиш, таксиджия, фризьорка..."

А собствените им "велики" мисли, все едно друг ги е писал.
    Ами просто нямат дупе да дей-трейдват.Да не говорим за шорт сел.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Boeing и под 200 usd трябва да се гони. Дори на 210-11 сега може да се шорти. Така го виждам аз де, без да съм врачка, необоснован ми изглежда този ръст, дори с пускането/одобрението на 737 MAX. То това още преди 2 месеца се чакаше в м.Ноември.
      Сега като утихне еуфорията ще върне пак на 170 $ и надолу.

Коментар

Boeing и под 200 usd трябва да се гони. Дори на 210-11 сега може да се шорти. Така го виждам аз де, без да съм врачка, необоснован ми изглежда този ръст, дори с пускането/одобрението на 737 MAX. То това още преди 2 месеца се чакаше в м.Ноември.
        По принцип си прав, но... поне краткосрочно акцията е почти изцяло зависима от новините за ковида, а не толкова с успехите или неуспехите на самата компания. А дългосрочно си е де факто национализирана и пак не зависи толкова от пазара. Опасна си е хартията. По обяд да кажат "махаме ограниченията за полети/туризъм" и късите горят.

---

Едно 4-5 пъти писах, че в сектора предпочитам SPR. За по-дългосрочна игра го имах предвид. Когато беше под 20. Мунчо пробва да се хили, ама повече го докара на зъбене.
        Last edited by terziеv; 18.11.2020, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Аз ги разбрах отдавна че са лаладжии.Повечето са едни държачи на артии с ниска доходност.Няма лошо да са такива ама защо отричат другите не мога да разбера.
          И аз не го вдявам. Какво ги човърка да дебнат някой да напише нещо конкретно и да си счупят краката отдолу да надращят "лъжеш, ще занулиш, таксиджия, фризьорка..."

А собствените им "велики" мисли, все едно друг ги е писал.

Коментар

• Boeing и под 200 usd трябва да се гони. Дори на 210-11 сега може да се шорти. Така го виждам аз де, без да съм врачка, необоснован ми изглежда този ръст, дори с пускането/одобрението на 737 MAX. То това още преди 2 месеца се чакаше в м.Ноември.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Еваларка, Ташункич! Пак ги размаза.

---

Taка е във форума. Има няколко Мунчовци, които сами нищо няма да напишат, идея няма да дадат. В най-добрия случай някаква източна мъдрост на Бъфет да копи/пейстнат. Чакат на гюме, да плеснат някаква абсолютно фрапираща нагла лъжа, барем някой случайно минаващ, който не е чел досега темата, да се върже.

Най-тъжното е модерацията. Отдавна турнах "сигнал за нередност" за този фалшимент спамов, ама "путка" да напишеш е проблем.
              Аз ги разбрах отдавна че са лаладжии.Повечето са едни държачи на артии с ниска доходност.Няма лошо да са такива ама защо отричат другите не мога да разбера.

Коментар

• Еваларка, Ташункич! Пак ги размаза.

---

Taка е във форума. Има няколко Мунчовци, които сами нищо няма да напишат, идея няма да дадат. В най-добрия случай някаква източна мъдрост на Бъфет да копи/пейстнат. Чакат на гюме, да плеснат някаква абсолютно фрапираща нагла лъжа, барем някой случайно минаващ, който не е чел досега темата, да се върже.

Най-тъжното е модерацията. Отдавна турнах "сигнал за нередност" за този фалшимент спамов, ама "путка" да напишеш е проблем.

Коментар

• Петьо Боинг вече е 210 $ кажи бързо какво да правя?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ами за сега е около 1000 долара загуба ... ама наистина не е ролкова зле, защото той е само на демо акаунт
                    Петенце Боинг цената слезе вече на 211 $ да кеширам ли едни бързи 400 $ печалба от шорта на 215 или да чакам? Какво ще кажеш че аз не ги разбирам нещата? А и с това демо не знам дали няма да сгреша

Коментар

petyo, какви ги говориш в това толкова измислено изречение, няма нищо вярно??!!??
                      Абе остави го тоя.Предложил съм му бас да се убеди дали съм на демо .

Коментар

ами за сега е около 1000 долара загуба ... ама наистина не е ролкова зле, защото той е само на демо акаунт
                        Петенце я кажи сега при цена на Боинг 212 и вчерашен шорт на 215 на колко общо съм на загуба . Хихихихи ! Петьо няма да си достатъчно мъж да чукнем един бас по колкото кажеш над 50 000 $ че да видиш дали съм на демо.Ще станеш пишмян дето си си помислил че съм на демо.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

И аз имам от поне три месеца шорт на Теслата, макар и само на Демо акаунт. Но както се вижда, наистна пазара може да остане много дълго време ирационален. По-дълго отколкото който и да било човек ликвиден. Беше ми достатъчно един приятел където си няма никаква идея от финанси, да ми каже - акцията на Тесла е най-най-най, това е бъдещето. С реални пари никога не бих си позволил къса позиция, нисък/лимитирана upside (потенциална печалба), огромен / безгранична downside (потенциална загуба)
                          що рекохте за Тесла

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Успя ли да покриеш или чакаш по-ниска цена?
                            Не съм още.Чакам ги да слязат още.Не виждам нищо особено което да засили чак толкова цената на компания която закрива завода в Сеатъл и полетите не са както преди година.Може би след половин или една година да е всичко вече по-добре но сега ми се струва че е рано.

Коментар

petyo, какви ги говориш в това толкова измислено изречение, няма нищо вярно??!!??

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Шортнах 100 Боинг на 215 $ на афтърмаркета та да видим до къде ще надделее алчноста на пазара .
                                Успя ли да покриеш или чакаш по-ниска цена?

Коментар

Working...
                                X