IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение

Защо не пуснеш сделки тук в реално време с име на компанията цена на която си купил продал акциите да видим реално колко си добър или само приказваш празни приказки.
    Хехе той терзийката опита да пусне какво и на колко купува ама резултата беше ужасна загуба, и затова вече не смее и само празни приказки пише. Не може дори и процента да си сметне като пише и става за смях, та за това избягва да влиза в детайли

Коментар

• Не пуска нищо, защото не може нищо. И са си лика-прилика с терзийко

Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение

Защо не пуснеш сделки тук в реално време с име на компанията цена на която си купил продал акциите да видим реално колко си добър или само приказваш празни приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
        Според BoA, четирите варианти за икономиката на САЩ след изборите.
        Ако Перчема загуби с малко, ще оспори вота, а знаем как ще реши Върховния Съд.
        Непълна победа на някой от двамата, ще е лош вариант, както се вижда. [ATTACH=CONFIG]n3663653[/ATTACH]
        Баси човек, извънземни да изсипят рога на изобилието отгоре ни, няма начин да има дефлация.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение

Ще ти отговоря аз. Абсолютно сериозно и конкретно. Пращам лог по минути на всичките си сделки от декември 2019-та досега срещу три хиляди лева. Доходност за периода 42% на годишна база, преди данъци. На +1,23% съм към този момент днес при S&P 500 -0,57%. Достатъчно безплатно инфо съм давал във форума, за да си направиш някакви предварителни калкулации. Иначе можеш да си купиш ETF и да не ти пука кой каква доходност вади.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Аз пък понапълних още от бясното куче вчера и днес.С отчета трябва да излети поне дубъл.
            http://www.proflashgame.com

Коментар

• Според BoA, четирите варианти за икономиката на САЩ след изборите.
              Ако Перчема загуби с малко, ще оспори вота, а знаем как ще реши Върховния Съд.
              Непълна победа на някой от двамата, ще е лош вариант, както се вижда.
              Click image for larger version

Name:	5678.jpg
Views:	1
Size:	34.9 КБ
ID:	3663653

Коментар

• Meanwhile... От средата на май насам американските индустриални компании поскъпнаха с доста повече от индекса S&P 500. https://www.investor.bg/analizi/91/a...-akcii-313637/

Ама сега Пикасо ще пусне картинка и ще докаже, че не е така, защото в периода 11 юни 2013 - 14 август 2014 са били надолу. Как всъщност парите са в Тесла, a NIO out. A, и да не забравим AMD вместо Intel. Иначе оня ден най-накрая купих тех. Засега е кур. Така е като човек измени на принципите. Няма да казвам коя е компанията, за да ви предпазя от непоносими печалби. Добре, че не ме послуша и за AM/AR, че сега какво щеше да ги прави тези противни пари, от които няколко души всячески се опитват да избягат.

Коментар

• Нали сме на политическа вълна ...

Name:	Party 01.jpg
Size:	57.9 КБ
ID:	3663638

Name:	Party.jpg
Size:	62.9 КБ
ID:	3663639

Коментар

• Аахаха, не и ти имаш, а ти имаш, Пип, за разлика от терзийко

Терзийко няма NIO, продаде го на $11 след като беше вкарал стотинки там и сега е кибик на NIO. По устам текло, а в рот не попало

Нашият руски възпитаник ще го разбере това

Аз лично чакам да видя 1000% нагоре със CCL , летяха яко надолу завчера. Ама викам, хайде няма да го дразня, че му беше тежък ден и с WASH и с WFC и с XOM и, и, и...

А CWCO? С това как се правят пари от дълги позиции? Абсолютна загадка... Интересно до къде го е докарал и с SBSI. А SPR?

Тези шитове, с които ни замеря терзико нямаше да му ги сипвам в устата, да му запушвам носа и да го карам да си гълта. Не съм такъв човек. Но тази дивна и нечувана негова наглост до безобразие...

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И аз имам от това дръпнато субсекторче, ама едно друго. Е, по скромно от твоето го дава днес, ама както се казваше в един стар казармен лаф - кефи старото бутало

https://www.finviz.com/quote.ashx?t=XPEV
                    Last edited by Money; 15.10.2020, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И аз имам от това дръпнато субсекторче, ама едно друго. Е, по скромно от твоето го дава днес, ама както се казваше в един стар казармен лаф - кефи старото бутало

Недей, че ще обидиш художника. Иначе в този сектор писах за една мини спекулацийка с уарънти до август 23-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        И в никакъв случай NIO, сакън.

Коментар

Olin Corporation (OLN)
                          NYSE - Nasdaq Real Time Price. Currency in USD
                          17.51+1.32 (+8.18%)
                          As of 1:15PM EDT. Market open.

Минавам само да се извиня, че пак напълних торбата. Знам, че не е честно, обещавам да си взема поука и затова ви пазя от следващите си грешки (т.е. разни печеливши шитни). И в никакъв случай NIO, сакън.
                          Аз пък понапълних още от бясното куче вчера и днес.С отчета трябва да излети поне дубъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

За съжаление нямам време за борсата в момента. Оставил съм само борсовите грипове на самотек и съм главно в реалния стоков оборот, че дсоро ще го локдаунът идва все пак 15-18,10. Успех с късите скоро ще има много профит по доста къси позиции. Готино е да има такива играчи като тебе, да разчупят форума малко с нещо смислено.
                            Мерси! Идеята на тия форуми е да се споделя опит,познания и стратегии,но за жалост има много излишна маса с нисък успех на борсата които опорочават всичко.Затова играй както виждаш че е печелившо а философите ги игнорирай.Те винаги ще си останат с дребните стотинки.

Коментар

Olin Corporation (OLN)
                              17.51+1.32 (+8.18%)

Минавам само да се извиня, че пак напълних торбата. Знам, че не е честно, обещавам да си взема поука и затова ви пазя от следващите си грешки (т.е. разни печеливши шитни). И в никакъв случай NIO, сакън.
                              Ти един път се престраши да напишеш какво купуваш и на каква цена и взе че не позна
                              Тия неща са ала бала дет пускаш докато не кажеш в реално време на колко купуваш
                              Ама не смееш че ще се изложиш отново

Коментар

• Olin Corporation (OLN)
                                17.51+1.32 (+8.18%)

Коментар

Working...
                                X