IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Чамат си направи добра реклама и може да поеме щафетата от RH .
    Mда, и в това отношение бъдещето изглежда перспективно.

SoFi has a brokerage app that is positioned as a direct competitor to Robinhood (it offers fractional shares, app-based trading, and focuses on younger investors). What's more, it's the only brokerage with a direct connection to famous special-purpose acquisition company (SPAC) investor Chamath Palihapitiya, who leads the SPAC taking SoFi public. To put it mildly, Palihapitiya has quite a bit of influence over the younger investing crowd.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Musk brought in Tenev, introducing him as "Vlad the stock impaler."

хахахахахах..
      Троли яко
      )) На страната на Мъск сме аз и котарака, току що го питах

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
        Америтрейд ми даде да си купя 2 за играта още
        02/02/2021 10:50:31 Bought 2 GME @ 83
        Ама страшна игра стана спор няма.
        Цената взе да расте нагоре ($119.51 USD −$105.49 (-46.88%) - 11:22ам ) и спряха играта пак. Ей гадове са тези ... ама хич няма да свърши хубаво това. Не говоря само за GME акцията и спекулата. Ами по-скоро играта между малките инвеститори и големите. Това просто прекрачи всякакви граници.
        Last edited by pantaleev; 02.02.2021, 19:30.

Коментар

• Иветка излезна най-умна. Така сме жените. Е аз съм от тъпите, че се подведох по мъжки мозъци, ама нема нищо - дано поне си взема поука

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

,,,

как да продам, сърце не ми дава да им направя густото на тези мунчовци.

пп. Drivewealth е брокерът на Р.
            Нищо страшно. Иветка си направи густото да ги разкеши, може да вземеш пример от нея
            Накрая кой мислиш, ще държи "очистените" от фундамент книжа ?! Дори може да стане така, че в един момент да се надпреварвате със събратята по оръжие, кой ще е по- по- най-бърз към абсцисата. При нарисуван екстремен двоен връх ...Не че няма да устискаш но и пита ли те някой? Другите са доволно на профит и кешират. А не се знае и от публиката какъв % са етици + стоици !?
            Ама ако си вече на загуба - може да си позволиш и кефа да не им ги даваш
            (ps. не им гледам вече чартовете, ако е паднала много книгата, може и да върне нещо нагоре)
            Last edited by precakanoto; 02.02.2021, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Харесва ми. Aдаша.
              Още повече ми се нрави когато е в комбина с опушения ми симпатяга.
              Затова съм отделил половин % за ipoe преди ипото на SoFi.
              С повечко търпение току виж пък наистина дочакал човек да има бъдещия амазон на финтеха, кой знае...
              Чамат си направи добра реклама и може да поеме щафетата от RH .

Коментар

• Америтрейд ми даде да си купя 2 за играта още
                02/02/2021 10:50:31 Bought 2 GME @ 83
                Ама страшна игра стана спор няма.
                Last edited by pantaleev; 02.02.2021, 19:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Харесва ми. Aдаша.
                  С повечко търпение току виж пък наистина дочакал човек да има бъдещия амазон на финтеха, кой знае...
                  Опушения Чамат ( нали той е на SoFi)? ли е?
                  Те в комбина ли са?
                  Не съм се интересувал много. Ще чета като намеря време, но видях че PLTR пада сега, та се замислих дали да сложа дребна сума и да чакам.

Коментар

Видях че си ревизирал, ама да не става зян скрийнищота
                    [ATTACH=CONFIG]n3710528[/ATTACH]
                    Да, малко по-късно се появи. Мерси.

Коментар

Kакво мислите за PLTR? Питър Тийл.
                      Харесва ми. Aдаша.

Коментар

Аз имам опция buy в Револют...
                        промяна: Сега и на мен ми излезе че са само Sell Only.
                        Видях че си ревизирал, ама да не става зян скрийнищота
                        Click image for larger version

Name:	Screenshot_20210202-171806_Revolut.jpg
Views:	1
Size:	29.9 КБ
ID:	3710528

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Вече няколко мои познати, които никога през живота си не са си купували акции, нито се интересуват от това, нито вярват че са добра инвестиция, ми се обадиха тези дни как да си отворят сметки при брокери че да си купят акции от GME. Манията определено си става глобална и са ограниченията от страна на брокерите и разни тъпи нови правила като автоматични стопове и ограничения в броя акции за покупка спират това нещо да се изстреля яко.
                          Когато от една страна са хора мотивирани да спечелят а от друга страна са хора, които искат да си излеят омразата е лесно да се предположи кой ще плати сметката накрая. Аз продължавам да се чудя защо някой решава да си плаща да мрази, когато може да мрази безплатно. Има толкова много хубави неща по света, които могат да се купят с пари.
                          Това е игра на груба сила където основната стратегия за печалба на дългата страна се състои в това някой поради етични причини да плати сметката. Класическа pump&dump схема. Някой си купува акции защото вижда че има доста къси позиции. Надъхва публиката в reddit. Когато силата се изчерпва почва да налага омраза с която да мотивира баламурници да му платят сметката. В общи линии това е. Влизат хора без цел да спечелят. Те са с ясното съзнание, че ще загубят пари за добра кауза. Но реално каузата е да нагушат авторите в схемата в reddit. Най-якото за тях е, че след като прекарат баламурниците те няма да се обърнат с гняв към тях а към хедж фондовете, които пак били прекарали дребните и беззащитни хорица. Но в цялата схема се забравя едно нещо. Точно тези хора решиха че могат да успеят от позиция на силата да се преборят с пазара. Но винаги някой трябва да плати сметката. Това ще са точно етиците борещи се срещи световният капитализъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                            Musk brought in Tenev, introducing him as "Vlad the stock impaler."

хахахахахах..
                            Троли яко

Коментар

.
                              Хаха стискай стискай нали си лъв, те на твой гръб направиха пара ти чакай да падне на 20$ или по малко. Ама пък ко ти пука имаш едва 4 акции дал си там 200$ . Купи си една чаша с емблемата на gme и налей една студена вода
                              Поредната сделка която не успя да реализираш, по добре боб хвърляй ще имаш по голяма успеваемост

Коментар

И двете. Ще яде малка хурка Влатко, ама и ще го заметат.

Но... надявам се, че ще разплетат историята, защото очевидно нищо не са покрили щом отново редица платформи забраниха покупките, а оставят продажбите. А Etoro вчера автоматично разпродаваше GME - има много скриншоти за което.
                                [ATTACH=CONFIG]n3710495[/ATTACH]

пп. Drivewealth е брокерът на Р.
                                https://www.businessinsider.com/elon...-stocks-2021-2

Коментар

Working...
                                X