и нафтата много ме мъчи, че пак се омазах с нея. На къде ще върви мислите? Според мен дългосрочно е нагоре ама аз никога не познавам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
Не знам, зависи кои акции
Явно при някои се заформя корекция, с прелюдия към мечи пазар.
Например, при PLUG спадът за един месец е от -24,88%, XPEV -27,03%, PLTR -22,74%, CRSP - 26,2%, ENPH -14,73%, NIO -12,14%...
Да, вярно е, че и ръстовете им бяха много големи...
От изброените съм имал дребни бройки от XPEV и NIO, като в момента държа само PLTR, закупени при един dip през ноември на средна цена от 17,87.
При PLTR изненадващата загуба явно изигра роля, както и отвореният прозорец за купили при IPO-то да продават и да приберат малко печалби.
Аз лично изчаквам някои ценови възможности, например, при SQ (най-добре около 200, или поне между 230-250) и QCOM (около 140, но и сега става, както е постъпил petyob, например).
Не е препоръка...
Всички изброени на трети ред са спекулативни мемета. Лично мнение, което няма проблем да не споделяш. Съвсем естествено е да върнат сериозно. Дори още. За NIO съм напълнил кошницата с летни путове по 20. Такава е моята цена.
SQ е бая по-добре от Пейпал, но пак е балоняк. QCOM съм фен, ако и да не вярвам на прогнозните приходи. Като цяло обаче не ти разбирам идеята. При положение, че имаш нарисуван бичи пазар в енергията и подценени компании, ти се насочваш към надценени компании и сектор с вече приключил бичи пазар.
Оценявам културата ти на общуване и ще се радвам да обясниш защо правиш подобен избор, който от моя гледна точка е ирационален.
===
Баси, аз ли нещо не доглеждам или EV към оперативна печалба на Square е близо 8000! После GME било балонLast edited by terziеv; 19.02.2021, 13:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАкциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят.
===
https://seekingalpha.com/article/440...all-transcript
Антеро >20 до края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАкциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят...
Явно при някои се заформя корекция, с прелюдия към мечи пазар.
Например, при PLUG спадът за един месец е от -24,88%, XPEV -27,03%, PLTR -22,74%, CRSP - 26,2%, ENPH -14,73%, NIO -12,14%...
Да, вярно е, че и ръстовете им бяха много големи...
От изброените съм имал дребни бройки от XPEV и NIO, като в момента държа само PLTR, закупени при един dip през ноември на средна цена от 17,87.
При PLTR изненадващата загуба явно изигра роля, както и отвореният прозорец за купили при IPO-то да продават и да приберат малко печалби.
Аз лично изчаквам някои ценови възможности, например, при SQ (най-добре около 200, или поне между 230-250) и QCOM (около 140, но и сега става, както е постъпил petyob, например).
Не е препоръка...
- 1 like
Коментар
-
Акциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят.
===
https://seekingalpha.com/article/440...all-transcript
Yes. Okay. I mean, it would just seem to me that you have an opportunity to effectively almost take yourself private on a free cash flow
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
кво питам - кво ми говориш? Прочети пак въпроса.
Утре на къде са пазарите според вас?
тия дето ги гледаш и четеш стискат или купуват, но нямат достатъчно пачка да надделеят на големите и се вижда.
големите правят пъмп и после ... дъмп
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
big fish- те продават на робинхуудърите и сие. просто го правят много внимателно без да събарят пазара.
pump then dump
Утре на къде са пазарите според вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе мога да разбера как тук никой не продава и по фейсбук никой не продава, а само купуват дипа, пък акциите се сриват. Как става тоя номер?- те продават на робинхуудърите и сие. просто го правят много внимателно без да събарят пазара.
pump then dumpтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Абе GME нали не можеше да падне под $100, после не можеше да падне под $50, а под $40 може ли да падне или не може?
За купуването на $300 с идея за $1000 въобще там няма какво и да коментирам
По устам текло, а в рот что попало? Вот... а если дуб как дерево, родишься баобабом, то будешь баобабом тысяча лет пока помрешь. Дурак, ты понимешь что тебе говорят? Ничево ты не понимаешь, балдаLast edited by Money; 18.02.2021, 23:27.
- 1 like
Коментар
-
Ама те ще резнат ли дивидента? Аз заради него я взех.
Ако питам за нещо вече казано е или защото не съм го прочела, или съм го забравила или не съм го разбрала. На теб не ти разбирам винаги какво говориш. Приеми, че съм тъпа по начало и не е нарочно. Знам, че те дразни, но това е положението
Коментар
-
НЕЕЕЕ!!! АМ, може да пада още даже! AR трябваше!
Нали обяснявахме.... Щом AM резнат дивидента, значи AR e вече в супер финансово състояние и няма НИКАКВА опасност от фалит. Плюс това тръбите печелят и при ниски цени, ама нямат кяр при високи. А газЪТ е ракетата!!!
Баси, пиша едно и също с месеци и пак се оказва, че не съм се обяснил добре.
===
не е до сърдитост и до неговорене. просто се оказва, че се задават едни въпроси, отговаря им се и после пак се задават същите. перко имаше повече вариации между нивата.
===
как да е, просто AM няма потенциал над 12-13. AR може спокойно да отпори едно 30+.Last edited by terziеv; 18.02.2021, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Исках да си намаля цената. Иначе, следващите пет години (да съм жив и здрав) нито ще ги допълвам, нито ще ги продавам.
Вземи кажи на Ивелина какво да прави!
И аз Палантир бих купувала като тръгнат нагоре иначе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Исках да си намаля цената. Иначе, следващите пет години (да съм жив и здрав) нито ще ги допълвам, нито ще ги продавам.
Вземи кажи на Ивелина какво да прави!
Аз не мога да се вържа на тоз наратив, за мен са повече шитни за търговия, но пък определено пичът с GME е класа. На местна почва имаме каката, която също вижда някакви извънмемски причини.
Ето какво каза пичът пред конвента във Вашингтон:
https://seekingalpha.com/news/366351...ny-to-congress
Коментар
Коментар