Не мога да разбера как тук никой не продава и по фейсбук никой не продава, а само купуват дипа, пък акциите се сриват. Как става тоя номер?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Абе GME нали не можеше да падне под $100, после не можеше да падне под $50, а под $40 може ли да падне или не може?
За купуването на $300 с идея за $1000 въобще там няма какво и да коментирам
По устам текло, а в рот что попало? Вот... а если дуб как дерево, родишься баобабом, то будешь баобабом тысяча лет пока помрешь. Дурак, ты понимешь что тебе говорят? Ничево ты не понимаешь, балдаLast edited by Money; 18.02.2021, 23:27.
- 1 like
Коментар
-
Ама те ще резнат ли дивидента? Аз заради него я взех.
Ако питам за нещо вече казано е или защото не съм го прочела, или съм го забравила или не съм го разбрала. На теб не ти разбирам винаги какво говориш. Приеми, че съм тъпа по начало и не е нарочно. Знам, че те дразни, но това е положението
Коментар
-
НЕЕЕЕ!!! АМ, може да пада още даже! AR трябваше!
Нали обяснявахме.... Щом AM резнат дивидента, значи AR e вече в супер финансово състояние и няма НИКАКВА опасност от фалит. Плюс това тръбите печелят и при ниски цени, ама нямат кяр при високи. А газЪТ е ракетата!!!
Баси, пиша едно и също с месеци и пак се оказва, че не съм се обяснил добре.
===
не е до сърдитост и до неговорене. просто се оказва, че се задават едни въпроси, отговаря им се и после пак се задават същите. перко имаше повече вариации между нивата.
===
как да е, просто AM няма потенциал над 12-13. AR може спокойно да отпори едно 30+.Last edited by terziеv; 18.02.2021, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Исках да си намаля цената. Иначе, следващите пет години (да съм жив и здрав) нито ще ги допълвам, нито ще ги продавам.
Вземи кажи на Ивелина какво да прави!
И аз Палантир бих купувала като тръгнат нагоре иначе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Исках да си намаля цената. Иначе, следващите пет години (да съм жив и здрав) нито ще ги допълвам, нито ще ги продавам.
Аз не мога да се вържа на тоз наратив, за мен са повече шитни за търговия, но пък определено пичът с GME е класа. На местна почва имаме каката, която също вижда някакви извънмемски причини.
Ето какво каза пичът пред конвента във Вашингтон:
https://seekingalpha.com/news/366351...ny-to-congress
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Според мен тези трябва да се купуват, когато вървят нагоре.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКупих още Палантир. Средната стана 28.58.
===
При мен днес е погром. Но бих напълнил още от AR. Това може и до 20 да отиде. Baba-та не разбирам защо толкова слезе в Ню Йорк. Сутринта нямаше такива индикации.Last edited by terziеv; 18.02.2021, 17:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Недоумявам това QS на какво отгоре расте. Тия скоро пари не вярвам да печелят.
За моите - почнах да диверсифицирам и вече усрах бая щото имам таланта все на върха да ги купувам след като дни и седмици съм се кумила да купя или не, след което моментално се сриват.
Според теб с кои трябва да се разделя?
Не бих се заел да те съветвам кои акции да държиш в портфолиото, разбираш ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
не видях - не следя бондове, а и да ги следя нищо не ми говорятИкономика и финанси са една от малкото теми, по които нито мога, нито искам, нито имам право да се изказвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
уф, не бе не видя ли как бондовете, особенно американските, си вдигнаха доходността. Това предизвика временен срив, предполагам разни фондове ребалансиратИкономика и финанси са една от малкото теми, по които нито мога, нито искам, нито имам право да се изказвам
Коментар
Коментар