Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Един съвет. Като се троли в български форум може би трябва да се взима под внимание спецификата на българина. Верно, българите станахме "американци", ама пък българинът, колкото и да е заприличал на американец все пак си има някои типични черти, които го отличават от братята хамериканци. Не може да се сравнява наивната доверчивост на американеца със скептичния и традиционно недоверчив българин, особено като стане дума за пари. Има една степен на булшит, който като се прекрачи и българинът спира да вѐрва
Така че не знам кого таргетирате, но аз на мястото на Иветка бих си изтрил профила сега и бих почнал наново. Иначе поздравелния, Иветка. Доста дълго удържа разказите в рамките на разумното и на моменти и аз се чудих дали пък нямаме тук един самороден талант...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само да напомня, че само Иветка била лично познавала 15 човека направили по над $1 милион, някои и по над $10млн. от трейдниг с GME
Предполагам, че другите човеци у форумо също познават по толкова (Ивелина и нейния свекър?)
Изводите от това, разбира се, са ясни и очевидни
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеНе те мисля за полу-идиот
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Нека силното учудване започне сега
Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.Last edited by Money; 14.02.2021, 12:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеУбеден съм, че и ти доста улесни хората у форумо с едно малко коментарче
Все пак не мисли, че хората са полу-идиоти
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Имаш ли все пак намерение да ми отговориш как прецени кога да продадеш GME? И защо не каза и ние по-невежите да продаваме?
Ти, по-невежата, нали беше казала че си излязла на около $55?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Благодаря за коментара. Много е важно в подобни форуми човек да може да оцени от чии мнения може да се поучи, от кои не, и съответно да ги игнорира.
Току що много ме улесни
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНереално е какво става с газА. Не, че не беше ясно, ама както е казал Бюфет, в този форум има хора, които .
... иначе Антеро са леко прецакани, защото голяма част от добива е договорен на бая по-ниски цени. Все пак нищо чудно още понеделник >10... с което ще направя х3.
А имаше и една компания за маски, ама и забравих името.
В интерес на истината, имам позната сестра в Германия. Днес ми каза, че нямат ръкавици и не ги ползват еднократно. В аптеките имало, но на луди цени.
Коментар
-
Убеден съм, че и ти доста улесни хората у форумо с едно малко коментарче
Все пак не мисли, че хората са полу-идиоти
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеБлагодаря за коментара. Много е важно в подобни форуми човек да може да оцени от чии мнения може да се поучи, от кои не, и съответно да ги игнорира.
Току що много ме улесниLast edited by Money; 14.02.2021, 11:04.
- 1 like
Коментар
-
Нереално е какво става с газА. Не, че не беше ясно, ама както е казал Бюфет, в този форум има хора, коитоправят и невъзможното, за да не видят очевидното
... иначе Антеро са леко прецакани, защото голяма част от добива е договорен на бая по-ниски цени. Все пак нищо чудно още понеделник >10... с което ще направя х3.
А имаше и една компания за маски, ама и забравих името.
В интерес на истината, имам позната сестра в Германия. Днес ми каза, че нямат ръкавици и не ги ползват еднократно. В аптеките имало, но на луди цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРазбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.
Току що много ме улесни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не мога да разбера с къв акъл Морган Станли са рейтнали QuantumScape на "buy".
Стига сте нищили умрелото GME - кой знае кога ще възкръсне. Не бих си блокирала парите баш там баш сегаLast edited by IvelinaJensen; 13.02.2021, 21:24.
Коментар
-
Нека силното учудване започне сега
Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само че адашът Бъри не е ритейл инвеститор с няколко мизерни хиляди в сметката и много бръмбари в главата...
Иначе наистина има шепа ритейлъра с по над милион от GМЕ. Единият е ивестирал $140К в GME в края на миналата година. Другият е направил около $3 милиона от $26К
Има случаи, не казвам, че няма ни един
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПерфектният сетъп за колове за няколко хиляди да се изкарат милиони. А и Майкъл Бъри е бил от рано на борда. Малък кап , оромна шорт позиция, хиляди ритейл фенове в Редит........Last edited by Money; 13.02.2021, 17:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРазбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.
Коментар
-
Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеНека силното учудване започне сега
Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар