IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Имаш ли все пак намерение да ми отговориш как прецени кога да продадеш GME? И защо не каза и ние по-невежите да продаваме?
    Иветка и за psth ти каза, защо не взе, вече щеше да си на +20% после като скочи двойно пак ще питаш защо не каза

Коментар

• Един съвет. Като се троли в български форум може би трябва да се взима под внимание спецификата на българина. Верно, българите станахме "американци", ама пък българинът, колкото и да е заприличал на американец все пак си има някои типични черти, които го отличават от братята хамериканци. Не може да се сравнява наивната доверчивост на американеца със скептичния и традиционно недоверчив българин, особено като стане дума за пари. Има една степен на булшит, който като се прекрачи и българинът спира да вѐрва

Така че не знам кого таргетирате, но аз на мястото на Иветка бих си изтрил профила сега и бих почнал наново. Иначе поздравелния, Иветка. Доста дълго удържа разказите в рамките на разумното и на моменти и аз се чудих дали пък нямаме тук един самороден талант...

Коментар

• Само да напомня, че само Иветка била лично познавала 15 човека направили по над $1 милион, някои и по над $10млн. от трейдниг с GME

Предполагам, че другите човеци у форумо също познават по толкова (Ивелина и нейния свекър?)

Изводите от това, разбира се, са ясни и очевидни

Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
        Не те мисля за полу-идиот
        А аз пък лично познавам хора правили по милиард от трейдниг с GME. Явно Иветка и нейните познати са кофти трейдъри с мизерни резултати

Нека силното учудване започне сега
        Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.
        Last edited by Money; 14.02.2021, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Убеден съм, че и ти доста улесни хората у форумо с едно малко коментарче

Все пак не мисли, че хората са полу-идиоти

Не те мисля за полу-идиот

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Имаш ли все пак намерение да ми отговориш как прецени кога да продадеш GME? И защо не каза и ние по-невежите да продаваме?
            Продавах на части по целия път нагоре. Последните си ги бях оставила за $1000, но в деня, в който РХ обявиха забраната за купуване ги продадох веднага на премаркет (на $472 ако не се лъжа)

Ти, по-невежата, нали беше казала че си излязла на около $55?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение

Благодаря за коментара. Много е важно в подобни форуми човек да може да оцени от чии мнения може да се поучи, от кои не, и съответно да ги игнорира.
              Току що много ме улесни

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Нереално е какво става с газА. Не, че не беше ясно, ама както е казал Бюфет, в този форум има хора, които .

... иначе Антеро са леко прецакани, защото голяма част от добива е договорен на бая по-ниски цени. Все пак нищо чудно още понеделник >10... с което ще направя х3.

А имаше и една компания за маски, ама и забравих името.

В интерес на истината, имам позната сестра в Германия. Днес ми каза, че нямат ръкавици и не ги ползват еднократно. В аптеките имало, но на луди цени.
                КАжи честно, не ти ли писна да меляш за AM? Съмнявам се да ти е толкова важно да си ги закупим и да забогатеем. Освен това беше сложил някакви цени за пазара му дето сега са недостижими. Разбрахме, че си го купил на ниското и печелиш пари. Признание ли очакваш ли очакваш. Ми ето - БРАВО, че купи газта евтино и тя съвсем очаквано поскъпна. Това и аз си го знаех, за другите не знам. Но нямма финансова възможност да купя всичко подценено и да го чакам месеци да мръдне след това. А дивидентът въпреки, че е голям за дивидент, не ми е чак такъв стимул. При толкова ракети на пазара, да си блокирам капитала в нещо дето едва мърда не виждам смисъл.

Коментар

• Убеден съм, че и ти доста улесни хората у форумо с едно малко коментарче

Все пак не мисли, че хората са полу-идиоти

Благодаря за коментара. Много е важно в подобни форуми човек да може да оцени от чии мнения може да се поучи, от кои не, и съответно да ги игнорира.
                  Току що много ме улесни
                  Last edited by Money; 14.02.2021, 11:04.

Коментар

• Нереално е какво става с газА. Не, че не беше ясно, ама както е казал Бюфет, в този форум има хора, които
                    правят и невъзможното, за да не видят очевидното
                    .

... иначе Антеро са леко прецакани, защото голяма част от добива е договорен на бая по-ниски цени. Все пак нищо чудно още понеделник >10... с което ще направя х3.

А имаше и една компания за маски, ама и забравих името.

В интерес на истината, имам позната сестра в Германия. Днес ми каза, че нямат ръкавици и не ги ползват еднократно. В аптеките имало, но на луди цени.

Коментар

Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.

Току що много ме улесни

Коментар

• Не мога да разбера с къв акъл Морган Станли са рейтнали QuantumScape на "buy".

Стига сте нищили умрелото GME - кой знае кога ще възкръсне. Не бих си блокирала парите баш там баш сега
                        Last edited by IvelinaJensen; 13.02.2021, 21:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение

Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.
                          И нали се сещаш от къде са парите? Не са от хедж фондовете за всеки случай, а от излъгани и обрани наивници. Легален пладеншки обир. Да са живи и здрави балъците, че кой иначе ще пълни джоба на далавераджийте та после да се праскат по форумите какви велики "инвеститори" са.

Коментар

• Само че адашът Бъри не е ритейл инвеститор с няколко мизерни хиляди в сметката и много бръмбари в главата...

Иначе наистина има шепа ритейлъра с по над милион от GМЕ. Единият е ивестирал $140К в GME в края на миналата година. Другият е направил около $3 милиона от $26К

Има случаи, не казвам, че няма ни един

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Перфектният сетъп за колове за няколко хиляди да се изкарат милиони. А и Майкъл Бъри е бил от рано на борда. Малък кап , оромна шорт позиция, хиляди ритейл фенове в Редит........
                            Last edited by Money; 13.02.2021, 17:01.

Коментар

Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.

Перфектният сетъп за колове за няколко хиляди да се изкарат милиони. А и Майкъл Бъри е бил от рано на борда. Малък кап , оромна шорт позиция, хиляди ритейл фенове в Редит........

Коментар

• Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.

Коментар

Working...
                                X