IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
    За новобранците спекуланти да напомня, че следващия Понеделник е почивен ден и да внимават с Петъчните позиции.
    За бога братя на купувайте. Ала Димитър Попов.
    Какво толкова нека купуват то ще има само upupppp чак до Каракас Hola Тарикати.

Коментар

• За новобранците спекуланти да напомня, че следващия Понеделник е почивен ден и да внимават с Петъчните позиции.

Коментар

• след спада ДОВ коригира и забележете господа отива точно където е чеrната хоризонтална линия ...там са точно дъната от 30 мин графика които са играли ролята на подкрепи при възходящият trend но след спада бив6aтеa подкрепа се превръщат в съпротива i вече пречи на цената да се покачва поне за 50-60 тика
        Click image for larger version

Name:	syprotiwa.png
Views:	1
Size:	7.2 КБ
ID:	3764519

https://ibb.co/Gp9kF7T
        Pip master

Коментар

• след пропадането на цената се образува рейндj или подобие на мечи флаг
          Click image for larger version

Name:	US30M1flag.png
Views:	1
Size:	25.1 КБ
ID:	3764494
          Pip master

Коментар

• Снощи ми е минала продажбата на Ревлон (REV) @11.98. Докараха 10% за месец и половина.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Вкарах едни стотинки на 34. Разкъсван съм между убеждението си,че там не ми е работа и тъпотата на Мунчо - безпогрешният антииндикатор. На 40 и под 30 ще бягам.
              леле не мога да повервам, че точно ти скочи на тоя шит. Надявам се да е спекула, а не сериозна инвестиция във въздух

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Честито на печелившите! И аз много им се чудих ... ама само с чуденето си останах. Но така или иначе това си беше рулетка с тях и никога не бих сложил някаква по-смислена сума.

Pre-market $26.34 +$5.27 (+25.01%)
                Смислена сума и аз не сложих - 50 парчета за спорта и мечтата, но при такъв скок се лиших от мечти. Не издържах и взех тези бързи 500 зелени. Иначе съм ходлър, ама сега какво ми станá...

Коментар

• Някой ще провери ли как върви COG днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Към този момент изчакването е най-добрата стратегия.Не ме интересува кой колко повече направил от мен понеже добре си спомням преди 14 г същите глупости говореха и после реваха.Спомням си на едно парти на ИП ни поканиха 35-40 човека от клиентите им и там имаше един младеж който беше взел заем,заложил апартамента и купил и направил репо.Горкият още беше на хапчета.Та като се развихри алчноста винаги се сещам за него.
                    мазняр еврейски скоро и ти ще ревеееееееешшшшшш на индексите .

натика ли се у убиткойни еверйски хяхяхяхяхяхяяяяяяяя

натикай се и в индекси . скоро ще ти гледам сяйра
                    Last edited by the architect; 24.05.2021, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                      Някой има ли идея кой освен гърците и китайците карат иранската нафта?
                      Севрнокорейците.

Коментар

• Някой има ли идея кой освен гърците и китайците карат иранската нафта?

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                          Винаги съм мечтал за нещо космическо. Взех Virgin Galactic на 16,16. Малко взех, но от сърце! Ся ще видим крива ли е ракетата и какво ѝ пречи.
                          Честито на печелившите! И аз много им се чудих ... ама само с чуденето си останах. Но така или иначе това си беше рулетка с тях и никога не бих сложил някаква по-смислена сума.

Pre-market $26.34 +$5.27 (+25.01%)
                          Last edited by pantaleev; 24.05.2021, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Към този момент изчакването е най-добрата стратегия.Не ме интересува кой колко повече направил от мен понеже добре си спомням преди 14 г същите глупости говореха и после реваха.Спомням си на едно парти на ИП ни поканиха 35-40 човека от клиентите им и там имаше един младеж който беше взел заем,заложил апартамента и купил и направил репо.Горкият още беше на хапчета.Та като се развихри алчноста винаги се сещам за него.
                            ИП е инвестиционен посредник, а не Исторически Парк надявам се

Коментар

• Вкарах едни стотинки на 34. Разкъсван съм между убеждението си,че там не ми е работа и тъпотата на Мунчо - безпогрешният антииндикатор. На 40 и под 30 ще бягам.

Коментар

• Терзо, взе ли койни?

Коментар

Working...
                                X