IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    24 мина
    Сума ти изпуснат профит...не ставам за дей трейдър
    Казах ви... ама и аз не ставам очевидно защото започнах да смятам, че ако бях набутал целия свободния кеш в момента профита щеше да е шестцифрена сума и само се ядосвал вместо да съм доволен че съм изкарал сериозна месечна заплата

Коментар

24 мина
      Занули, а? Знаех си. Предупреждавах те, никой не печели от дей трейдинг.

Аз ще опитам да не го гледам, че лееееко ме е яд.

Коментар

• 24 мина

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

И аз съм на книжна загуба днес въпреки 800 долара прибрани като печалба, но е добре да се знае че количествените натрупвания водят до качествени изменения
          Анджък, де. И аз търгувам по ленински.

В интерес на истината във форума има едни, които не искаха да разберат, че ТРЯБВА да търгуваш, ако искаш да усетиш и "разбереш" пазара. Друг начин няма.

===

И наистина - Петробраз.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Таковата... продадох. Срам ме е, но днес другите ми нещо не вървят и рекох да компенсирам.

===

И таковата GOGL... ще напиша 50 пъти за домашно - опциите са само за продаване.
            И аз съм на книжна загуба днес въпреки 800 долара прибрани като печалба, но е добре да се знае че количествените натрупвания водят до качествени изменения

Коментар

Не оценявате потенциала, това е все едно да продадеш Facebook на 48 долара като мен преди време – Майтапа настрана, до края на деня могат да се изкрат още много кинти. 9 пъти се е завъртяла капитализацията до момента, това е абсурдно малък ръст при подобен обем. В момента големите са си оставили безплатните вече акции и им дреме.... не оставяйте без акции.
              Може да си прав, но като цяло не съм съгласен. Според мен реален бизнес потенциал няма. На борсата иначе и до 100 може да стигне.

Иначе се надявам да не съм прав. В момента съжалявам, че не пазя едни 100 парчета. Първоначалната цел беше да държа, ама тез кашкавалени ръце.

Коментар

• Не оценявате потенциала, това е все едно да продадеш Facebook на 48 долара като мен преди време – Майтапа настрана, до края на деня могат да се изкрат още много кинти. 9 пъти се е завъртяла капитализацията до момента, това е абсурдно малък ръст при подобен обем. В момента големите са си оставили безплатните вече акции и им дреме.... не оставяйте без акции.

Коментар

20 е твърде кръгло, немалко го чакат. Аз си взех вече 30те %....пак ще се ослушваме.
                  19,19... шубето ме хвана. И пак съм на малък минус за деня. Хубавото е, че тези са реална печалба.

Ама голяма забава беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не забравяй, че от трейдинг не се печели.

Ама не е ли адреналин, деееба!!! Голям кеф... сърбят ме ръцете да продам 100-те парчета, ама ще гледам да стискам.

===
                    Сорка, ама ще сложа продажба на 20.
                    20 е твърде кръгло, немалко го чакат. Аз си взех вече 30те %....пак ще се ослушваме.

Коментар

Пързалка ли почна? Трябва да удържи 18,7, ако не - надолу бързо
                      Таковата... продадох. Срам ме е, но днес другите ми нещо не вървят и рекох да компенсирам.

===

И таковата GOGL... ще напиша 50 пъти за домашно - опциите са само за продаване.

Коментар

• Пързалка ли почна? Трябва да удържи 18,7, ако не - надолу бързо
                        Last edited by desperado; 21.10.2021, 19:19.

Коментар

реднеците в атака...
                          току виж станало и меме сток
                          Не забравяй, че от трейдинг не се печели.

Ама не е ли адреналин, деееба!!! Голям кеф... сърбят ме ръцете да продам 100-те парчета, ама ще гледам да стискам.

===
                          Сорка, ама ще сложа продажба на 20.
                          Last edited by terziеv; 21.10.2021, 18:55.

Коментар

• реднеците в атака...
                            току виж станало и меме сток

Коментар

• 16.95 излязох с половината и видимо сгреших.

Коментар

Аз добавих и ще заложа 16,3 за продажба и ако се изпълни и падне над 10% пак влизам когато спре спада. Има доста здрав скептицизъм при такъв обем за да не се качи повече. В 17;15 Мисля че сега следва спайк който ще откара цената бързо нагоре
                                Продадох половината на 16,06. отивам да направя едно кафе с уиски!

Коментар

Working...
                                X