Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение24 мина
Сума ти изпуснат профит...не ставам за дей трейдър
Аз ще опитам да не го гледам, че лееееко ме е яд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
И аз съм на книжна загуба днес въпреки 800 долара прибрани като печалба, но е добре да се знае че количествените натрупвания водят до качествени изменения
В интерес на истината във форума има едни, които не искаха да разберат, че ТРЯБВА да търгуваш, ако искаш да усетиш и "разбереш" пазара. Друг начин няма.
===
И наистина - Петробраз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Таковата... продадох. Срам ме е, но днес другите ми нещо не вървят и рекох да компенсирам.
===
И таковата GOGL... ще напиша 50 пъти за домашно - опциите са само за продаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе оценявате потенциала, това е все едно да продадеш Facebook на 48 долара като мен преди време –Майтапа настрана, до края на деня могат да се изкрат още много кинти. 9 пъти се е завъртяла капитализацията до момента, това е абсурдно малък ръст при подобен обем. В момента големите са си оставили безплатните вече акции и им дреме.... не оставяйте без акции.
Иначе се надявам да не съм прав. В момента съжалявам, че не пазя едни 100 парчета. Първоначалната цел беше да държа, ама тез кашкавалени ръце.
Коментар
-
Не оценявате потенциала, това е все едно да продадеш Facebook на 48 долара като мен преди време –Майтапа настрана, до края на деня могат да се изкрат още много кинти. 9 пъти се е завъртяла капитализацията до момента, това е абсурдно малък ръст при подобен обем. В момента големите са си оставили безплатните вече акции и им дреме.... не оставяйте без акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
20 е твърде кръгло, немалко го чакат. Аз си взех вече 30те %....пак ще се ослушваме.
Ама голяма забава беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не забравяй, че от трейдинг не се печели.
Ама не е ли адреналин, деееба!!! Голям кеф... сърбят ме ръцете да продам 100-те парчета, ама ще гледам да стискам.
===
Сорка, ама ще сложа продажба на 20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПързалка ли почна? Трябва да удържи 18,7, ако не - надолу бързо
===
И таковата GOGL... ще напиша 50 пъти за домашно - опциите са само за продаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениереднеците в атака...
току виж станало и меме сток
Ама не е ли адреналин, деееба!!! Голям кеф... сърбят ме ръцете да продам 100-те парчета, ама ще гледам да стискам.
===
Сорка, ама ще сложа продажба на 20.Last edited by terziеv; 21.10.2021, 18:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Аз добавих и ще заложа 16,3 за продажба и ако се изпълни и падне над 10% пак влизам когато спре спада. Има доста здрав скептицизъм при такъв обем за да не се качи повече. В 17;15 Мисля че сега следва спайк който ще откара цената бързо нагоре
Коментар
Коментар