GEO ме изненадаха. Приятно. Липсовете ми за 2023-та още снощи удвоиха. Не очаквах да стане още тази година. Чудя дали да ролвам ноемврийските колци страйк 11. Или пък да прибирам печалбата вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Novavax хубаво ги изстреляха, но днеска имат Earnings AMC и се чудя дали пак ще се сринат както след предния отчет. В marкetchameleon дават очаквано движение 9.5% ама то може да е в двете посоки. Имам от тях и се чудя дали да не ги продам преди отчета. Гледам и премаркет падат, а лично аз не виждам причина да скочат още повече след отчета, защото още дори не са почнали да пласират ваксините си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес поредната чудовищна изненада. Ко стана, нали щеше да има тъпиринг.
Последно нафтата лека дип ли прави или сериозно се е засилила надолу?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Малееее, максимум x3 само. Само някакви валутни двойки били x4. Срамота. Явно няма да можем да настигнем Гейтс в този живот.
Коментар
-
Пъпеш, айде бебешките тантруми другаде. Никой не ти е виновен, че изпусна двете най-печеливши години в историята на борсите.
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеужасно много се минах.Last edited by terziеv; 03.11.2021, 23:15.
Коментар
-
Какъв петрол... трябваше да вземеш XOM на $62 преди около месец, както каза тъпиринга
Лично аз не взех. Вместо това взех UNP на $203, NKE на $149.5, MSFT на $283.50 и ужасно много се минах.
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Лично аз ако имах позиции в петрол бих затворил 70 процента в момента .
30 процента със стоп на 73 долара малко под предишния връх от 77 долара и евентуално ако отиде на 90 - 100 долара бих затворил 30 -те процента.
Другият вариант да не затваряш ръчно да сложиш стоп в случая на 78 и постепено да го местиш на горе , ако петрола качва. Като оставяш 8 -9 долара от върхът за може позицията да диша.
Това е общо взето начините за излизане от пазара ако си решил.Last edited by Money; 03.11.2021, 23:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение... кой, мамка му, е фондът с най-голям лост?
Коментар
-
Де да знаех как седят нещата преди две години. Просто трябваше да ипотекирам къщата, жената и децата, да усвоя целия марджин и да набутам всичко в опции на пасивен фонд с най-голям възможен лост.... Хората пари раздават със самосвали, а аз само срамежливо прибирам по нещо в джобовете.
... кой, мамка му, е фондът с най-голям лост?Last edited by terziеv; 03.11.2021, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес поредната чудовищна изненада. Ко стана, нали щеше да има тъпиринг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеД.Петков , един тъп въпрос. Нали се преизчисляват страйковете на путовете при пускане на нова емисия акции?
===
TRQ - BTFD
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеД.Петков , един тъп въпрос. Нали се преизчисляват страйковете на путовете при пускане на нова емисия акции?
===
TRQ - BTFD
Изпуснахте BWLPG
- 1 like
Коментар
Коментар