IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Товарете, братя!

___

някой държи ли WU? Някой използва ли го изобщо?
    WU е нещо като инвърт плей на биткойна

Коментар

• Не е ли забавно как при американците природното газ е нагоре, а газовите хартии - яко надолу. Баси елементарната игра.

Коментар

• Товарете, братя!

___

някой държи ли WU? Някой използва ли го изобщо?
        Last edited by terziеv; 19.11.2021, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
          Да напомня на спекулантите, че другата седмица е Деня на Благодарността ( Четвъртък) и седмицата ще е къса !
          Няма лошо, още по добре дори.
          Кака Тета с всеки календарен ден става все по секси и духа на декемврийските ми путове...

Коментар

• Да напомня на спекулантите, че другата седмица е Деня на Благодарността ( Четвъртък) и седмицата ще е къса !

Коментар

• Днес е много странен пазара - фючерсите на Dow надолу, а при Nasdaq нагоре, ей на тва му викам идиотия

Коментар

• Лин току що каза, че най-обича Лукойл.

Няма обаче нищо да купувам тези дни, че малък погром при мен се получи днес. Покрай китайките, GOGL и след отчета на Мечел. Очевидно избързах с няколко от покупките, но идеята ми си остава същата - суровини, вкл. добив на благородни метали. LYB го гледам като на производител на суровини за индустрията един вид.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Някой държи ли LYB? Защо е толкова ниско? Полит риск?
                  Печалбата от Specialty chemicals се влияе много от input cost. Цените на тези химикали не са борсови и не е ясно дали могат да вдигнат цените според мен без да съм в детайлите, и от дъното е направила 3 пъти ръст, така че има още кой да продава със сигърност. Днес ми се заражда леко подозрение че надуват Big tech за да заблуждават че пазара е силен a същевремнно днес разпродават други технологични. Сложи ако ти се купува доста надолу. Аз лично почти всеки всеки ден напоследък правя значителни трейдинг профити от привидно много ниски ордери спрямо пазара, но си става шип надолъ и ми продават, Държа си кеша за много сгодни сделки, които не виждам, сега продадох една акция и се очудих че имаше сериозен спред от почти процент.
                  Last edited by desperado; 18.11.2021, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    Дали HOOD вече не е за купуване, цената е под IPO? Очаквах такава цена само ако пазара заедно с новоизлюпените търговци катастрофират.
                    Балонът ще е в семитата, защо трябва се занимаваш с люзъри

Terziev политически не, повече зелен
                    Last edited by dollarman; 18.11.2021, 21:31.

Коментар

• Някой държи ли LYB? Защо е толкова ниско? Полит риск?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Дали HOOD вече не е за купуване, цената е под IPO? Очаквах такава цена само ако пазара заедно с новоизлюпените търговци катастрофират.
                        Не ми харесва графиката, изчакай да формира дъно.

Коментар

• Дали HOOD вече не е за купуване, цената е под IPO? Очаквах такава цена само ако пазара заедно с новоизлюпените търговци катастрофират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
                            Ако прототипа на сайта не е умалено копие , няма начин да сложиш 350 кила вътре.
                            Това, което гледах за прототип, вероятно е тестов макет. Иначе на сайта има дименсиите:

WINGSPAN ……………………………….16m / 52ft

FUSELAGE ………………………………… 8m / 26 ft

HEIGHT ………………………………………. 4m / 13 ft

DIAMETER ………………………………… 1.3m / 4.3 ft

PAYLOAD ………………………… 350 kg / 770 lbs

RANGE …………………………..... 2,500 km / 1,550 mi

ALTITUDE ……………………….. 22,000 ft

SPEED ……………………………… 200 km/h / 125 mph
                            Би следвало доста обемни товари да може да носи, но липсата на снимки или видео на пълномащабен прототип говори, че още нищо не е готово.

Коментар

• Ако прототипа на сайта не е умалено копие , няма начин да сложиш 350 кила вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
                                Къде видя , че са реактивни.
                                Грешка! Витлови са. Нещо по инерция пиша.

Коментар

Working...
                                X