Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
М-да, перфектен антиндикатор. Дори като тайминг на късото AMD и дългия INTC. Невероятен! Мистър Сенко... Като с BABA-та и Сибанйе...
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДам, подцених я тази шитня amd. И още нагоре има. Оказва си, че САЩ почти императивно ще налагат шиткойните. Като си мисля, че я играх на 80 за някакви 40-50 долара да дръпна...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Mayor-elect Adams: NYC will be the center of the crypto industry
Тъпото е, че играта покрай биткойн е напълно прозрачна от години. Все си мисля обаче, че не са си направили много добре сметката. Ма хайде, там почти не се занимавах и наистина не бях наясно колко се печели от устройствата за копане и колко мащабни са нещата.
С урана обаче, при безобразно елементарна за отиграване ситуация, активно дебнене от моя страна... и как мощно се преебах. От ccj и leu да съм изкарал хилядарка макс. Чети презентациите на разни шмекери, дето си измислят залежи... после що постоянно има class action. Определено ми е обица на окото задължително да купувам поне малка позиция секторен фонд. Дори да имам идея за по-добро отигравана, така поне няма да изпусна общото движение вверх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДам, подцених я тази шитня amd. И още нагоре има. Оказва си, че САЩ почти императивно ще налагат шиткойните. Като си мисля, че я играх на 80 за някакви 40-50 долара да дръпна...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
За какво ти е ваксина когато имаш хапче
А да, ето и новина от днес за него
https://www.reuters.com/business/hea...ll-2021-11-04/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеПетрола излезе от канала на последния импулс,
да видим до къде.
[ATTACH=CONFIG]n3823835[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
аз леко го трейднах петрола за жълти стотинки днес, ама не могат да покрият загубата от NVAX която ми е третата по големина като инвестиция. Знаех си че вчера трябваше да я продам на оупъна ама се полакомих и не ми стигна цената. Продадох Тесла за NVAX и ме пляснаха по ръчичките - Тесла наказва предателите. Сега ще ближа рани. А Модерна кво я правят днеска... мъка ми е... Сигурно е повлекла и NVAXLast edited by dollarman; 04.11.2021, 19:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеПетрола излезе от канала на последния импулс,
да видим до къде.
[ATTACH=CONFIG]n3823835[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
Коментар