Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеДа напомня на спекулантите, че другата седмица е Деня на Благодарността ( Четвъртък) и седмицата ще е къса !
Кака Тета с всеки календарен ден става все по секси и духа на декемврийските ми путове...
- 1 like
Коментар
-
Лин току що каза, че най-обича Лукойл.
Няма обаче нищо да купувам тези дни, че малък погром при мен се получи днес. Покрай китайките, GOGL и след отчета на Мечел. Очевидно избързах с няколко от покупките, но идеята ми си остава същата - суровини, вкл. добив на благородни метали. LYB го гледам като на производител на суровини за индустрията един вид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНякой държи ли LYB? Защо е толкова ниско? Полит риск?Last edited by desperado; 18.11.2021, 22:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДали HOOD вече не е за купуване, цената е под IPO? Очаквах такава цена само ако пазара заедно с новоизлюпените търговци катастрофират.
Terziev политически не, повече зеленLast edited by dollarman; 18.11.2021, 21:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДали HOOD вече не е за купуване, цената е под IPO? Очаквах такава цена само ако пазара заедно с новоизлюпените търговци катастрофират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнениеАко прототипа на сайта не е умалено копие , няма начин да сложиш 350 кила вътре.
WINGSPAN ……………………………….16m / 52ft
FUSELAGE ………………………………… 8m / 26 ft
HEIGHT ………………………………………. 4m / 13 ft
DIAMETER ………………………………… 1.3m / 4.3 ft
PAYLOAD ………………………… 350 kg / 770 lbs
RANGE …………………………..... 2,500 km / 1,550 mi
ALTITUDE ……………………….. 22,000 ft
SPEED ……………………………… 200 km/h / 125 mph
Би следвало доста обемни товари да може да носи, но липсата на снимки или видео на пълномащабен прототип говори, че още нищо не е готово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнениеКъде видя , че са реактивни.
Коментар
Коментар