If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vistra Corp. (VST) will replace The AES Corp. (AES) in the Dow Jones Utility Average. The index change was initiated to ensure a more representative exposure to the Independent Power Producers and Renewable Electricity Producers industry within the Utilities sector.
Пичуви, те това, ако не е бичи сигнал, то тогава аз изобщо не знам какво е рогат добитък. Путове ще продаваме днес.
Не е приятно, но аз допълних малко AES днес и продадох 10 декемврийски пута на 13. Спадът е прекален и на тези нива е добре даже за бърза търговия. Тука ще има проблем, ако вдигнат лихвите. Иначе не.
... иначе днес пазарувах по-мащабно Бразилия на евроборсите. Даже прекалих малко. Не е най-ефективната употреба на капитал, ама няма да ми побелеят косите.
И моята идея беше такава, но като гледам - дългосрочен ще ставам. Засега нямам намерение да усреднявам.
Не е приятно, но аз допълних малко AES днес и продадох 10 декемврийски пута на 13. Спадът е прекален и на тези нива е добре даже за бърза търговия. Тука ще има проблем, ако вдигнат лихвите. Иначе не.
... иначе днес пазарувах по-мащабно Бразилия на евроборсите. Даже прекалих малко. Не е най-ефективната употреба на капитал, ама няма да ми побелеят косите.
Терзиев това АЕС изглежда много зле на хартия - задлъжнели са, печалба йок. Кеш флоу никакъв го няма. Обикновенно не купуваш такива или поне от това дето си споделял съм мятал едно око на финансите и тук ме хвърли в шах. Каква ти е концепцията зад покупката?
За долния пост си прав,но тая акция ще ви изяде главите. ...
...
Радвам се, ако имам повод да се похваля, но понякога има поводи и за срам. danetha и Assen123 правилно предупредиха за AES.
Сега, чак да изяде главите - няма надявам се, 3 % от портфейла, с 15% спад засега е неприятно, но дет' се вика - не е като да нямам опит с неприятности от този вид.
Стискам зъбите и така...
-----
Роботите SERV нещо ме колебаят. Ново приложение на думи...
Джулиус мерси обаче имам чувството че нещо друго е проблема. Ето например на тази борса ги има. Обаче в Интерактив не излизат ако ще и да имам тъпата Австрийска борса налична.
Коментар