IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Mercado Libre работи вече половин век на Латино пазара ,в условията на хиперинфлация и е кон за печалби и растеж ,верно волатилен е но риска си заслужава
    Коле, моля те! Ела си в имотната тема. ...и те умолявам: Не пипай Майкрософт!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Знам, и аз не мога да повярвам, че безплатно ги пиша тия неща
      И аз това ти се чудя на акъла.Такива качествени постове и то от ватник,пък безплатни Виж говори с админа да ти напарави постовете "Pay-per-view" ,поне да направиш малко реални пари от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Така де ама само ако си купил или купиш под 100 долара акцията ,сега при 110 някъде корекция е на 123 ,за тия 13 долара не си струва риска ,при полоежние че целия сектор е свален
        Човече, някъде да съм написал да купуваш Ексон на ath? Споменавам конкретно една голяма канадка, точно защото изостава. Изостава от Ексон, изостава от Сънкур, изостава от TC Energy-то, изостава от всички, дето ръчкат в катрана. Освен че изостава, шефчетата товарят с фадромата през последния месец.

Естествено, щом гледаш толкова дългосрочно и 10% за десет дни от мегакап за теб е малко; купи си въглища, купи си железо. С какво ще ги строят тия ракети и танкове според тебе?

Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Mercado Libre работи вече половин век на Латино пазара ,в условията на хиперинфлация и е кон за печалби и растеж ,верно волатилен е но риска си заслужава
        Ахам, залог на това, че са купили достатъчно политици, които да отрежат Али, Тему и Шейн?

... в този ред на мисли и тука сложиха балтията на китайките, за да спасяват нефелните бракми на швабите.
        Last edited by terziеv; 04.10.2024, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
          Някой има ли идея или опит с входове на пазари на който местната валута се обезценява рязко? Изпратиха ми следното и се изненадах че подобна компания е всъщност Египтеска: SWDY

Взех да се ровичкам какво е листнато там и ми е интересно ако някой има опит да сподели.

Коментар

• Някой има ли идея или опит с входове на пазари на който местната валута се обезценява рязко? Изпратиха ми следното и се изненадах че подобна компания е всъщност Египтеска: SWDY

Взех да се ровичкам какво е листнато там и ми е интересно ако някой има опит да сподели.

Коментар

Само да река, че Ексон е пак на ath. Напълно неочаквано. Кой да предположи.
              Така де ама само ако си купил или купиш под 100 долара акцията ,сега при 110 някъде корекция е на 123 ,за тия 13 долара не си струва риска ,при полоежние че целия сектор е свален

Коментар

Понеже имаше въпроси как се печели от нафтодобива:

https://www.theglobeandmail.com/inve...VE-T/insiders/

Сеновус значително изостава от останалите канадки без да има сериозно основание. Сравнете със Сънкур, където утепахме рибата. https://forum.investor.bg/forum/%D1%...BA%D1%83%D1%80

Сеновус е достатъчно голяма и разклонена компания, за да не зависи съвсем пряко от цената на нафтата. Преработвателният сегмент е значителен.

Естествено, ако някой чака срив на нафтата, няма смисъл да налазва сега и трябва да го чака на 10. Възможен ли е такъв срив - ДА, вероятен ли е - НЕ.

Но най-бичи показател е, че Кавръков заряза нафтата.

Тука няма да удвоим бързо, но съотношението риск/печалба е много добро.
                При 60 долра за барел съм ок за нафтата ,next 12 months,проблема ти е че проектираш минали резултати в бъдещи ,в момента картинката с петрола не е като миналогодишната

Коментар

• Понеже имаше въпроси как се печели от нафтодобива:

https://www.theglobeandmail.com/inve...VE-T/insiders/

Сеновус значително изостава от останалите канадки без да има сериозно основание. Сравнете със Сънкур, където утепахме рибата. https://forum.investor.bg/forum/%D1%...BA%D1%83%D1%80

Сеновус е достатъчно голяма и разклонена компания, за да не зависи съвсем пряко от цената на нафтата. Преработвателният сегмент е значителен.

Естествено, ако някой чака срив на нафтата, няма смисъл да налазва сега и трябва да го чака на 10. Възможен ли е такъв срив - ДА, вероятен ли е - НЕ.

Но най-бичи показател е, че Кавръков заряза нафтата.

Тука няма да удвоим бързо, но съотношението риск/печалба е много добро.

Коментар

• Само да река, че Ексон е пак на ath. Напълно неочаквано. Кой да предположи.

Коментар

• Watkin Jones отлепи. Някакви идеи, новини, стратегии?

Не съм разкарал още Водафоните, но ме сърбят ръцете за удвояване на позицията. Тъй де, идва нова вълна от смугли студенти.

Коментар

• Може би последна покупка в Лондон за тази година: Bae Systems PLC (BA) @1314.

Продължавам да наблюдавам там Кингфишър (KGF) - британското Хоумдепо и Нейшънъл Грид (NG) - британската ЧЕЗ. И двете са хем растящи, хем с хубав дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          асенко, ти ли влачеше куфарите на туристи по вегас
                          имаш много последоварели в имотната тема
                          няма ли да намериш време да ги зарадваш
                          Същия е,само че е във Франция и е сезонен работник.

Коментар

• Las Vegas Sands от 40 на 52. Продадено.

архивите са живи

За пълно щастие само RIG ми трябва над 6.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                              Терзиев имам усещането че си задаваш питанките с Пепонии. Той е тук да раздвижва форума - все пак импресиийки трябва да се продават а това не става на база преписани новини.
                              И хората продължават да се връзват да си пишат и отговарят когато единственото логично нещо е да придвижиш поредния му ник към блок листата.
                              Асенчо,не разбрах онзи хвърчаш лист който посна за да доказваш нещо с една дата на него, какво доказва?
                              Игнор,игнор, пък ми цитирате наизуст постове и графики от 5 год

Коментар

• Оф, че хлъзгаво надолу. Подпирайте, бе! Архи, бутай Цип-а нагоре!

Коментар

Working...
                                X