Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Умре съвсем по план. Мойш ли да повярваш, че бях сложил поръчка за късо на 6,69.
... пуснах захранка за WASH на 25. В момента е под ковид цената.
.... колкото до другото. Според мен няма как да излязат от водовъртежа, защото запазването на долара е по-важно от всичко друго. И сега инфлацията си е безумна; ако променят курса, няма статистически шашми, които да им помогнат.
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеА ми се ще да видя от някъде, какво се случва с депозитите в регионалните банки днес?Вярвам е страхотия?!?
Някой вижда ли го да дойде това и във велика ЕВРОПА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеМисля че западните ни партньори са на ръба да им крашне целият пазар.Не знам как биха могли този дух да го държат само в банковата бутилка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Нафтата яко на долу обаче OXY не му се пада много
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеГледай нафтата. Мислил ли си досега, че връзката с банките е толкова пряка. Признавам си, че мен ме изненада. Въпросът е докъде може да слиза при положение, че добив нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеГледай нафтата. Мислил ли си досега, че връзката с банките е толкова пряка. Признавам си, че мен ме изненада. Въпросът е докъде може да слиза при положение, че добив нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не с банките а с потенциалното търсене при една икономическа криза.Нали видя какво стана като затвориха всичко?То уж и енергийна криза щеше да има после се оказа както и в Дания десетки фирми от сектора просто са помпели цените вй така ,около 20 милиарда са злоупотребите разкрити в Дания .
... това обаче става на фона на уникално ограничен добив!!!
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова е свирено. Да гледаме напред. Към следващия фалит.
Аз се оглеждам за заместник на Унилевер в портфейла, но нещо не откривам. Такива кежави дивиденти ме не устройват.
Коментар
-
Коментар
Коментар