If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако оттук нататък СП500 не вдигне над 1713 и НАСДАК 100 над 3155, значи ще захлебя. Ако минат тези нива.... ще продължавам да очаквам тези "5 минути" през октомври, но с нови пари по късите позиции.
И аз съм на това дередже даже повече време от теб,но напоследък съм оптимист ,успех,на мен ми трябва 10% надолу за да съм ок,не знам ти колко си я забатачил.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Ако оттук нататък СП500 не вдигне над 1713 и НАСДАК 100 над 3155, значи ще захлебя. Ако минат тези нива.... ще продължавам да очаквам тези "5 минути" през октомври, но с нови пари по късите позиции.
то ще избуши за 5 мин надолу това е ясно ама кога незнам
Ей тези "5 минути" ми ядат парите вече 6 месеца.
П.П. Сигурен съм, че дръпна ли на морето, а то ще е около средата на този месец (където ходя без компютър), ще се случат тези "5 минути".
На карък ще е работата.
аноне винаги съм уважавал твойте мнения но с нов бърз връх над 600 в рамките на тази година НОВИНАТА ще изтече чак другата година септемри октомври . и ще бъде нещо брутално . а до тогава и своевременно дау така или инак ще си пада ЩЕ ИМА И БАРЧЕ 1000-2000 пункта на там отидоха нещата . всичко се повтаря а хората си забравят
ГОЛЯМ АНАЛИЗ А
Хич не ми уважавай анализа, макар и да ти благодаря!. Аз от половин година чакам спад, а той не идва. Загубих маса пари от това ми очакване.
Сега си мисля, че като "опарен" може и да съм прав, но кой знае....
аноне винаги съм уважавал твойте мнения но с нов бърз връх над 600 в рамките на тази година НОВИНАТА ще изтече чак другата година септемри октомври . и ще бъде нещо брутално . а до тогава и своевременно дау така или инак ще си пада ЩЕ ИМА И БАРЧЕ 1000-2000 пункта на там отидоха нещата . всичко се повтаря а хората си забравят
Колега темата си е тема пазара си е пазар ...все о=ще няма ме сигнал на тотална разпродажба....да има край на тренд и нов къс нека караме по късия и когато свърши ще дерзаем нагоре ако пък се свлече подарък...както има дълги има и къси ...
Нямаме сигнал за тотална разпродажба, но поне имаме сигнал за край на дългите: Изказването на Еванс преди 2 дни. Той е най-големият "гълъб" във ФЕД и се изказа в подкрепа прекратяване на QE3.
Отделно - последните четири дни имаме четири теста на купувачите чрез бързи разпродажби, които засега удържат спада, но така и не успяват да правят нови върхове на индексите.
П.П. Гадното е, че ако има разпродажби, ще го направят баш когато съм на морето....
Коментар