IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моментът на истината наближава.Ако не направим нов връх и обърнем тренда някъде на тези нива, този път 100 day moving average-a едва ли ще ни спре.
    The stock market is never wrong. Traders are wrong.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Днес голяма СЕЧЧЧЧЧЧ
      А архитекте?
      Май вече чувам тропота на големи стада бизони ....поне до 1700 ще е така. Нататък - или или ....

Коментар

• Става дума за едни $20 в Etoro и се чудя какво да ги правя, като мога да ги използвам само в компании. Досега държах във Фейсбук, като имам ръст от 15,75%. Не знам дали да ги оставя или да ги вложа другаде.

Коментар

Не те съветвам да инвестираш в нито една от 2те компании.
          Водафон не виждам повече на къде може да расте (телекомуникационна компания) според мен е високорискова и пика на телекомуникациите беше през миналото десетилетие вече мина.
          Микрософт компания динозавър също не виждам да расте, по скоро ще пада плавно надолу, по принцип високотехнолигичните компании са много рискови.
          И 2те компании според мен не са за инвестиране а за спекула, но от някой с вътрешна информация.
          По добре намери някоя нова компания която има потенцияла да е новия Микрософт.
          Благодаря. Ще се вслушам в думите ти, тъй като не бих казал, че имам много опит, а и преди време занулих 3 безплатни сметки в plus500 с моите инвестиции , така че няма да рискувам този път.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            гнидочите пускат от високо къси знаят че ще има боумби. ще бъде красиво
            Днес голяма СЕЧЧЧЧЧЧ
            А архитекте?

Коментар

• гнидочите пускат от високо къси знаят че ще има боумби. ще бъде красиво

Коментар

• Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнение
                Здравейте. Прочетох тази новина http://www.investor.bg/telekomunikac...ata-si,157295/ и искам да чуя други мнения по въпроса дали си струва инвестиция в дългосрочен план. Също така, ако може и някой да се изкаже за дългосрочни в Майкрософт. Мисля, че след купуването на Nokia би трябвало да се покачат акциите.
                Не те съветвам да инвестираш в нито една от 2те компании.
                Водафон не виждам повече на къде може да расте (телекомуникационна компания) според мен е високорискова и пика на телекомуникациите беше през миналото десетилетие вече мина.
                Микрософт компания динозавър също не виждам да расте, по скоро ще пада плавно надолу, по принцип високотехнолигичните компании са много рискови.
                И 2те компании според мен не са за инвестиране а за спекула, но от някой с вътрешна информация.
                По добре намери някоя нова компания която има потенцияла да е новия Микрософт.

Коментар

• Здравейте. Прочетох тази новина http://www.investor.bg/telekomunikac...ata-si,157295/ и искам да чуя други мнения по въпроса дали си струва инвестиция в дългосрочен план. Също така, ако може и някой да се изкаже за дългосрочни в Майкрософт. Мисля, че след купуването на Nokia би трябвало да се покачат акциите.

Коментар

• БАШШШШШШШШШШШШШШАААААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРР

Коментар

• Или както са казали старите трейдъри:

"Buy in September and retire by Christmas"

Коментар

• Каквото беше беше от тук нататък до края на годината ще пълзим плавно нагоре и по някое време ще направим нов връх.
                        Лятото свърши оборотите ще се покачат, край на волатилността.
                        Кризата в Сирия може и да се завърне, но следващата година.
                        Икономическите показатели са добри в САЩ, Европа и Китай.
                        Света излиза от рецесията.
                        Меркел ще спечели изборите, което ще и развърже ръцете да поналее малко пари в Еврозоната.
                        Бернанке ще почне плавно да намаля QE но това всички го знаят и както се вижда от пазара не изглежда да ги притеснява.
                        Опъвайте дългите, сядайте пред телевизора и прибирайте парата, а догодина ще му мислим.

(или както се казва от Токио до Владивосток само РЪСТТТТТ)

Коментар

• само една сирииска бомбичка по главите на равинчетата и гледай кеф.

Коментар

• няма път нагоре без тест на архитекта магнитите , запомни хахо

Коментар

• приготвил съм стоперанчета

Коментар

hemilio гледаш ли DAX-a
                                Кво ще стане след изборите? Най-много да продължи да катери.
                                S&P 500 е на 2% от върха, катерим здраво нагоре.
                                Сирийската криза взе че се нормализира, мечетата пак ги преметнаха.
                                Бернанке ви е надеждата да почне да намаля QE ама то това вече е отразено в пазара, така че просто не виждам кво може да го събори този пазар
                                Купувай Хахо,сега ти се е паднало

Куче което лае- не хапе,то лае защото го е страх.
                                Last edited by Amsterdamm; 10.09.2013, 11:22.
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X