If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
скивай ги бе глей, бахти пумиарите мръсни, мене кат ме гърбят що после не ми дават субсидии, ше хвана и аз да се наредя на опашка там, бахти долната пасмина са тея банки
Long S&P от 1844.
Днес ще удари минимум 1850 и е много вероятно да го премине и да се спре някъде към 1855-1856.
Айде влачете мишлета и вие да направите някой лев.
Aaa, днес сме наобратно ми се чини.
Или най много игра в центъра.
Long S&P от 1844.
Днес ще удари минимум 1850 и е много вероятно да го премине и да се спре някъде към 1855-1856.
Айде влачете мишлета и вие да направите някой лев.
Е как в мол точно сега, бе? Аз цял ден не смея да отворя никакви позиции и го чакам да каже какви стойности и кога ще ударим, че той до сега няма нито едно грешно отиграване. Нито едно
кво да отваряш бе братче, погледни го каде се е качило на Kuala Lampur на последния етаж, явно надстрояват сградата де да ги знам що праат
Има нещо през което гледа как се движи цената. Иначе, че не играе не играеше. Той ако играе няма да ги цели - това си е закон. Пък и ако прави толкова пари едва ли ще се занимава с нещо друго да го няма по цял ден.
Има да гледа в кристалната топка, като си предтавя, че имах 5 дължини на тоя DAX на 7000 тогава да го бях срещнал тоя Хахото да ми кае ръст и да го остаа да лети на 10 000 деееба и DAXa дееба Като пуснах късите на 8200 и като ме издрънчаха и си седнах на гъза, явно всички кадето работят на тая борса са кат бат Хаха
Ама кво демо? Нали го изобличих вчера в темата за Дакса, че даже и на демо не цъка.
Има нещо през което гледа как се движи цената. Иначе, че не играе не играеше. Той ако играе няма да ги цели - това си е закон. Пък и ако прави толкова пари едва ли ще се занимава с нещо друго да го няма по цял ден.
да бе да му се невиди в голема симбиоза са
като чели са родени един за друг или е блокирало демото и отива да си прай реална сметка у некой мол
Е как в мол точно сега, бе? Аз цял ден не смея да отворя никакви позиции и го чакам да каже какви стойности и кога ще ударим, че той до сега няма нито едно грешно отиграване. Нито едно
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Raw sugar tumbled to the lowest since June 2010 in New York yesterday on concern increased Indian supplies will widen a global glut. Futures slumped 22 percent since reaching a one-year high on Oct. 18, as supplies from Brazil to India and Thailand expand. India may struggle to export any significant quantity as domestic prices are higher than global rates, said Yatin Wadhwana, managing director of Sucden India Pvt.
“Exporters will need substantial amount as subsidy for exports to take place because world prices have dropped quite a bit in the last two months,” Wadhwana said in a phone interview today. “There’s a surplus globally.”
Още може. За съжаление още не сме видели капитулиращи разпродажби. Отделно петрола проби дъното от миналия месец и очаквам да завлече всички суровини с него скоро време.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар