IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Haho, ок мишле

Коментар

• скивай ги бе глей, бахти пумиарите мръсни, мене кат ме гърбят що после не ми дават субсидии, ше хвана и аз да се наредя на опашка там, бахти долната пасмина са тея банки

http://projects.propublica.org/bailout/list

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Aaa, днес сме наобратно ми се чини.
        Или най много игра в центъра.
        е нема не виаш ли, че на DAX човека дойде почна с дългите и там има един грозен GAP и нема да мирясат докат не се затвори

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Long S&P от 1844.
          Днес ще удари минимум 1850 и е много вероятно да го премине и да се спре някъде към 1855-1856.
          Айде влачете мишлета и вие да направите някой лев.
          Aaa, днес сме наобратно ми се чини.
          Или най много игра в центъра.

Коментар

• Long S&P от 1844.
            Днес ще удари минимум 1850 и е много вероятно да го премине и да се спре някъде към 1855-1856.
            Айде влачете мишлета и вие да направите някой лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
              Е как в мол точно сега, бе? Аз цял ден не смея да отворя никакви позиции и го чакам да каже какви стойности и кога ще ударим, че той до сега няма нито едно грешно отиграване. Нито едно
              кво да отваряш бе братче, погледни го каде се е качило на Kuala Lampur на последния етаж, явно надстрояват сградата де да ги знам що праат

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                Има нещо през което гледа как се движи цената. Иначе, че не играе не играеше. Той ако играе няма да ги цели - това си е закон. Пък и ако прави толкова пари едва ли ще се занимава с нещо друго да го няма по цял ден.
                Има да гледа в кристалната топка, като си предтавя, че имах 5 дължини на тоя DAX на 7000 тогава да го бях срещнал тоя Хахото да ми кае ръст и да го остаа да лети на 10 000 деееба и DAXa дееба Като пуснах късите на 8200 и като ме издрънчаха и си седнах на гъза, явно всички кадето работят на тая борса са кат бат Хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                  Ама кво демо? Нали го изобличих вчера в темата за Дакса, че даже и на демо не цъка.
                  Има нещо през което гледа как се движи цената. Иначе, че не играе не играеше. Той ако играе няма да ги цели - това си е закон. Пък и ако прави толкова пари едва ли ще се занимава с нещо друго да го няма по цял ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    да бе да му се невиди в голема симбиоза са
                    като чели са родени един за друг или е блокирало демото и отива да си прай реална сметка у некой мол
                    Е как в мол точно сега, бе? Аз цял ден не смея да отворя никакви позиции и го чакам да каже какви стойности и кога ще ударим, че той до сега няма нито едно грешно отиграване. Нито едно
                    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      като чели са родени един за друг или е блокирало демото и отива да си прай реална сметка у некой мол
                      Ама кво демо? Нали го изобличих вчера в темата за Дакса, че даже и на демо не цъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                        Остави го да не идва, че ДАКСА като го види и започва да скача

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                          Raw sugar tumbled to the lowest since June 2010 in New York yesterday on concern increased Indian supplies will widen a global glut. Futures slumped 22 percent since reaching a one-year high on Oct. 18, as supplies from Brazil to India and Thailand expand. India may struggle to export any significant quantity as domestic prices are higher than global rates, said Yatin Wadhwana, managing director of Sucden India Pvt.

“Exporters will need substantial amount as subsidy for exports to take place because world prices have dropped quite a bit in the last two months,” Wadhwana said in a phone interview today. “There’s a surplus globally.”
                          Още може. За съжаление още не сме видели капитулиращи разпродажби. Отделно петрола проби дъното от миналия месец и очаквам да завлече всички суровини с него скоро време.
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Готвите ли се за сополите или чакате красавицата да ви даде нива.чакам я красавицата да вика ръст при сополи
                            Остави го да не идва, че ДАКСА като го види и започва да скача

Коментар

• Готвите ли се за сополите или чакате красавицата да ви даде нива.чакам я красавицата да вика ръст при сополи

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                                хехе работа с тех и ги zнам много добре

препо4итам 4или и перу
                                викам видях Nike и Adidas мноо голeми копия са тва и мача е отигран там за мене, тва тряя да падне с -50% и намаление да ми напраат за да ги взема

Коментар

Working...
                                X